Jeg er jo Bridget Jones #371

1. På vej hjem fra Orlando i mandags, forsvandt mit pas pludselig sporløst. Jeg nåede at panikke gevaldigt og var fuldstændig overbevist om, at nogen havde stjålet det og planlagde at overtage min plads i flyet. Viste sig, jeg var kommet til at lægge det i min kuffert, da jeg pakkede min jakke ned.

2. Købte en del chokolade med hjem fra USA. Intet af det har imidlertid overlevet et ukendt antal timer i en varm lufthavn og var råsmeltet og størknet igen i underlige former, da jeg landede i København.

3. Samme flytur tog også livet af min mineral foundation og min highlighter. RIP.

4. Faktisk var det på ingen måde en behagelig flyvetur, for dagen forinden havde jeg været i Disney World, og under en tur i Space Mountain blev jeg så forskrækket, at jeg forstrakte en muskel i min hals noget så eftertrykkeligt.

5. Norwegian var desuden hyperemsige med kuffertvægt, og man skulle have et skilt med “godkendt” på selv sin håndbagage. Gudskelov har jeg altid så meget cereal med hjem (det fylder meget og vejer lidt), at jeg ikke når vægtgrænsen, men jeg havde virkelig medfølelse med pigen foran mig i køen, der pludselig var tvunget til at iføre sig fire kilo tøj.

6. Jeg har selvfølgelig også købt andet end chokolade med hjem. Fx legetøj til Herbert, som han er bedøvende ligeglad med, men han vil gerne lege med alle de poser med skrammel, jeg har købt til mig selv.

(7. Den her gang gik jeg i øvrigt ikke lige så all in på at kamouflere mine køb, som jeg normalt ville have gjort. Klippe mærker af og smide bon’er ud og gå rundt i nye sko, så de ser brugte ud. I get it, men jeg har aldrig nogensinde set et levende menneske i den danske toldkontrol. Er det bare mig, der er heldig?)

8. Egentlig havde jeg store planer om at få lavet en manicure, mens jeg var af sted, men i stedet knækkede alle mine negle. Jeg filede dem helt ned for ligesom at starte forfra, og alligevel lykkedes det mig i går at rive mig selv fuldstændig til blods på min ene pegefinger. Hvordan???

9. Jeg har ikke været i Fitness World, siden jeg kom hjem. Dels har jeg sovet umenneskeligt meget, og dels har jeg oplevet før, hvor imponerende dårlig form man kan komme i på bare to uger, og jeg kan ikke helt overskue det.

10. Derudover er jeg så småt ved at genintroducere min krop til grøntsager efter ferie i frituremekka, hvorfor jeg i forgårs lavede yndlingspastafadet. Tænkte ligesom, det var en god mellemvej med både grønt og smeltet ost. Og da jeg så gik, skrupsulten, ud i køkkenet for at tage maden ud af ovnen 45 minutter senere, gik det op for mig, at jeg aldrig havde sat den ind i første omgang. Fårk.

Kommentarer (10)

 • Ej, jeg blev stoppet og fik tjekket mine ting, da jeg vendte hjem fra NY. Så jeg tør slet ikke lade prismærker sidde 😀

 • Må man ikke købe tøj og sko med hjem fra USA da? ? Jeg rejser muligvis for lidt, for det anede jeg ikke kunne være et problem! ?

 • Den med maden ? den har jeg lavet 100 gange – bare hvor jeg kun får tændt for lyset i ovnen og ikke varmen! Og mærkeligt nok kan den skide pærer ikke opvarme maden ??‍♀️?

 • Med fly fra USA må man tage varer med hjem til samlet værdi af kr. 3.250.
  Jeg har en gang været ude for at blive stoppet da jeg kom hjem fra shoppe forlænget weekend i New York. Dengang var jeg ryger og blev nappet for at for mange smøger med. Den kvindelige tolder var også meget interesseret i alt det tøj min søs og jeg havde med. Jeg var en lidt naiv 20 årig som troede at hun spurgte ind til hvad vi havde givet for det forskellige, af ren interesse. Forstod først bagefter hvorfor min søster havde pyntet godt og grundigt på at vi havde fundet Levi’s jeans til $10. Haha, har været lidt ekstra obs siden hen.

 • Forstår altså bare ikke Norwegians vægt politik…hvorfor filan giver de ikke bare en (mindre) bøde hvis det er sådan et problem – for om pigen havde tøjet på eller det lå i kufferten giver jo for faen det sammen i vægt samlet set i flyet?? ???

  • Jeg vil næsten tro, man kan betale sig fra overvægt? Men ja, jeg forstår det heller ikke. Min håndbagage var et kilo over, så jeg skulle flytte et kilo fra den ene kuffert til den anden. Men de ender jo begge på flyet i sidste ende.

   • Jeg tror det med vægten har noget at gøre med personalet der skal bære den. Du kan godt betale for overvægt, men så får den også et label på, som fortæller den er tung, så er personalet ligesom klar over det, så de stakkels mennesker ikke fuldstændigt ødelægger deres krop ?

 • Landede i Billund fra London i torsdags samtidigt med et charterfly fra Hurghada. Samtlige Egypten-kufferter blev kørt igennem scanner, og der stod omk 10 toldere og kiggede dem igennem. Har kun oplevet lignende på en flyvning fra Shanghai.
  …Ved ikke lige, hvad der skulle være så interessant at smugle hjem fra Egypten, men der er nok meget omkring Aaafrika, som jeg ikke forstår?

Der er lukket for kommentarer.