Kommentarer (14)

 • Nr. 13 – I hear you! Hvad er sker der for, at man skal vise baby frem på kontoret? Jeg er den der flygter, og lige pludselig har vildt travlt, når de kommer på besøg. Det gør alt for ondt… ? Og veninder med 2-årige gamle babyer pludselig forlader aftalen, fordi de savner baby… Come on!!

 • Til dig med selvkontrol og anoreksi: jeg føler med dig, jeg har det på samme måde. Jeg kæmper stadig hver dag med stemmen der stadig er i mit hoved. Skal jeg spise det med mindst kalorier eller det, jeg rent faktisk har lyst til? Nogle dage falder jeg tilbage i sygdommen, men jeg prøver hver dag at huske mig selv på, at jeg er så meget gladere nu. Jeg kan rent faktisk nyde alle livets goder, fordi jeg giver min krop dét, den skal bruge. Al kærlighed til dig, du er ikke alene ❤️❤️❤️❤️

 • Hvem fan’ vil ikke hellere have morgensex end tømmermænd?! Jeg er single og morgenknald, middagsknald eller uanset-hvornår-knald vil jeg da 1000 gange hellere have sex end tømmermænd. Ingen fest er så god – så de der veninder har enten de helt gale prioteiteringer eller også rigtig dårlig sexoplevelser med i bagagen…

 • Haha kære du med veninde og børneproblmematikken – kan vi være venner? ? Føler præcis det samme. Er på den anden side af at være fyldt mit 3. Årti og aldrig om min kæreste og jeg skal have børn. Og Gud hvor er det besværligt når veninderne pludselig ikke kam drikke vin mere i jamen det føles jo som 5 år ?❤️?

 • Jeg forstår ikke det med kaffen og bearnaisepulveret! Føler en stor trang til at prøve det af!

  • Jeg vil gerne vide, hvordan det startede? Hvordan ender man med at bruge bearnaise-pulver i stedet for mælk?

  • Jeg er så nysgerrig; hvordan får man overhovedet tanken i første omgang?! Jeg MÅ altså prøve det.

 • Til dig med konfirmationskvababbelser: Det hedder jo at blive konfirmeret, det er en passiv form. Så altså, det er Gud som konfirmerer/bekræfter, at han tror på dig og gentager at du er elsket; i en alder, hvor man selv kan høre og forstå det. Også den lille tro er en tro 🙂 . Du skal egentlig ikke andet end at være dig. Kærlig hilsen Præsten

  • Den kommentar gjorde mig simpelthen så varm om hjertet!

   Kh. en ateist, men som er kommet meget i kirke som barn pga. min mormor

 • Til dig med kræft. Mine tanker går til dig og alle andre med den lortesygdom. Om hårtab: Når du kommer dertil, så ER det et lille chok, men du kan få de lækreste tørklæder i økologisk bambusbomuld hos Christine Headwear, og du kan få en paryk. Personligt har jeg ikke brudt mig om parykken, har kun brugt tørklæder. Mit hår begyndte at vokse, lige så snart de første 9 uger med den type kemo var ophørt. Så i halvdelen af mit forløb på 18 uger begyndte det at vokse. Sluttede det midt i februar. Går uden tørklæde på jobbet og hjemme nu, udendørs dog med turbantørklæde – jeg ER meget korthåret, men det er befriende. Det er let nok at sige for mig nu, men tro mig, du vænne dig til det, og det går hurtigt, og der er også noget forløsende ved at få udfordret sin forfængelighed. Al god karma og helbredelse til dig.

 • Der er noget skønt paradoksalt ved konfirmanden, der har dårlig samvittighed (overfor Gud?) over at blive konfirmeret uden at tro på Gud, og derfor undskylder overfor Gud (som vedkommende ikke tror eksisterer) 🙂

 • Dig, der har onaneret ved siden af dem, du har overnattet sammen med; de ved det godt. Jeg opdagede det i hvert fald, da min kusine gjorde det. Jeg gjorde alt for at lade som om, jeg stadig sov dybt. Temmelig akavet.

Der er lukket for kommentarer.