Januar, din kælling

Åh, oktobers underlige optimisme, du virker så langt væk nu. Januar er langsomt ved at tage livet af mig. Okay, ja, måske en snert melodramatisk, men hvadend, det lykkedes mig at lade op i løbet af verdens længste sommer, er helt sikkert drænet nu. Min jahat er blæst væk. Min serotoninproduktion kan ikke følge med. Jeg er gået over to the dark side.

Allerede nu er jeg træt af at høre mig selv whine, så i stedet vil jeg fluks gå i gang med planen for dette indlæg. Forklaring som følger: Ariana Grande har udgivet en ny single. Den hedder ‘7 Rings’, og jeg er muligvis den eneste i verden, der ikke synes, den er manna fra himlen. Til gngæld er den baseret på ‘My Favorite Things’ fra ‘The Sound of Music’, og dét er musik, jeg kan forstå! Hvilket gav mig en idé, som jeg vist har brugt et par gange før, men jeg har blogget i syv år, I kan ikke forvente, at jeg stadig besidder originale idéer, vel. Men i ‘The Sound of Music’ er Maria aka Julie Andrews meget insisterende på, at alting bliver bedre, hvis man fokuserer på sine yndlingsting. Og hvis man nægter at tage imod råd fra Julie Andrews, så er man helt ærligt selv ude om det. Julie Andrews er en gudinde.

Så her er nogle af mine favoritting i øjeblikket:

Herbert er det bedste i verden. Han forfølger mig ind i hvert rum og nægter sågar at forlade badeværelset, når jeg tager et brusebad. Så sidder han bekymret på kanten af badekarret (på den anden side af bruseforhænget, forstås) og holder øje med, om jeg er okay.

Der kommer en ny smag fra Ben & Jerry’s i februar, og den er underligt kunstigt lyserød, og det virker malplaceret amerikansk på det danske marked, men den er både med saltkaramel og cookie swirl, så jeg ser alligevel umådeligt meget frem til at smage den. Indtil da er der fastelavnsboller, og man har fortalt mig, at fastelavn faktisk først falder i marts i år, hvilket gør fastelavnsbollesæsonen ekstra lang, og det kan der ikke være en sjæl her til lands, der vil brokke sig over.

Det sidste sæson af Game of Thrones kommer liiiiiige om lidt. Eller, teknisk set først til april, men når nu vi har ventet i over et år, så er april rent faktisk lige om lidt. Og så kommer How to Train Your Dragon 3 i biografen om en god uge, og den glæder jeg mig også pinligt meget til.

Rufus Gifford har fået en hundehvalp. Den hedder Svend.

Der sker gode ting i mine veninders liv. Matilde har fundet kærligheden, Nana er gravid, Ditte er blevet mor og holder barnedåb om en måned, Janni skal giftes til sommer. For at nævne nogle stykker. Det gør mig glad, at de er glade.

Ost findes.

Kommentarer (11)

 • Jeg vil også gerne være med 🙂

  Min hund er det bedste i verden, jeg griner højt af ham hver dag.
  Min kostomlægning kører bare på skinner, det føles som det nemmeste i verden i disse dage.
  Solen skinnede lige i mit ansigt i dag, det gjorde mig lykkelig helt ned i maven.
  Dagen er tiltaget med over en time, foråret er på vej.

  Ikke helt syv ting, men næsten:)
  Jeg takker og bukker for en helt fantastisk blog 🙂

 • ENIG med fastelavnsboller. Yes, yes, yes! Seriøst. Hvordan det samme navn kan dække over tusind forskelligartede, nærmest lige gode stykker bagværk er mig en gåde – men det er tilfældet. Om det er kærnemælkshorn, fyldt med marcipan og æble med glasur ovenpå, eller det er Lagkagehusets luftige wienerbrødsting med nougat-blåbærmousse i, så er jeg game. Seriøst. Jeg elsker dem ❤️

  Som det måske kan fornemmes, så er jeg meget glad for fastelavnsboller. Har netop landet min fastanslttelse efter end studie nærmest før jeg er færdig, min datter er rask og frisk og er begyndt at sove om natten – men jeg er nok stadig ærligt mest glad for fastelavnsbollerne. Og har lyst til ikke at æde andet den næste måned.

 • God nyhed herfra.
  Den nye is er allerede kommet her på Islands Brygge og tilmed i kiosken der hedder Lucky Shop, what are the odds.

 • Ost findes ❤️ Hvis der er én, der broderer det til mig, så jeg kunne sætte pris på det faktum hver dag…. fantastisk punkt

 • Dejligt indlæg.
  Er selv tilhænger favorit-lister, silver linings og positiv tilgang… i hvert fald det meste af tiden ?
  Og undskyld, men da jeg læste “.. jeg har blogget i syv år!” Så kunne jeg kun se Sofie Gråbøl fra “Den eneste ene” (Syv år Niels. Man ved et og andet.) ❤️

 • Jeg vil bare sige at du uden tvivl er en god veninde – det er dejligt at læse at du glæder dig så meget på dine veninders vegne over at de har det godt, at du putter det på din egen liste over positive ting i dit liv. Det siger meget om dig – og du er fantastisk, uden tvivl. (I øvrigt er jeg generelt stor fan af at man vælger at fokusere på positive ting, samtidig med at man taler om de negative tanker og følelser,præcis som du gør) TAK for dig.

 • “(…) hvis man nægter at tage imod råd fra Julie Andrews, så er man helt ærligt selv ude om det.” Dette er muligvis årets bedste citat (og ja det er kun januar, but still!!!) ??❤️

 • Ost findes ❤️ Og Svend findes ❤️ Ja Rufus & co tog de danske hjerter med stort. Gid vi kunne få dem tilbage!

Der er lukket for kommentarer.