Kommentarer (8)

 • Dig med Zendium – er egentligt enig, men med et barn med mælke-og æggeallergi har jeg måtte genoverveje det – for Zendium indeholder desværre begge dele..

 • Dig med neglen. Jeg overvejede det samme da jeg gled i en klat hårkur og faldt så jeg flækkede en negl(ok, og lidt af tåen), imens jeg gjorde klar til en tinderdate for 4 år siden.

  Lige nu ligger jeg med vores sovende, feberramte, søn på brystet. Med ring på fingeren. I vores eget hus.

  Spring ud i det!

 • Dig med pepsien – det er faktisk frugtsukkeret i normal sodavand der skader tænderne, og ikke kulsyren som vi normalt tror. Og det er der ikke i Pepsi max osv, så det er derfor. Min kæreste drikker meget sodavand og fik af sin tandlæge afvide at han bare skulle skifte til light produkter istedet.

  • Jeg tror din kæreste, har misforstået noget desværre.

   Det er fosforsyren og sukkeret i sodavand, der er skadeligt for tændernes emalje og årsagerne til syreskader. Der er lige så meget fosforsyre i light-sodavand som i sukkerholdig sodavand. Light-udgaven mindsker kun risikoen for syreskader minimalt.

   Nogle tror, at det er kulsyren, altså brus i sodavanden, der er skadeligt for tænderne. Det er det ikke. Den har ingen betydning ift. syreskader. Man kan derfor med fordel drikke danskvand evt. med citrus, hvis man vil have fornemmelsen af sodavand (eller skylle sig mund med rent vand, hvis man fortsat gerne vil drikke sodavand – både light og/eller den sukkerholdige udgave).

   ??

 • Det har bare at være Lambi extra soft, for at det overhovedet kan give mening med det toiletpapir ? Jeg har simpelthen aldrig forstået hvorfor folk snupper toilet papir – kuglepenne, ja okay, men toiletpapir?

 • Parallelparkering – I hear you! Min nabo er kørelærer, og jeg overvejer seriøst at købe en time hos han for at lære at parallelparkere. Og ja. Jeg har haft kørekort i 27 år nu.

 • Min mor har levet en langt og lykkeligt liv uden at kunne parallelparkere. Jeg har alle intentioner om at gøre det samme 😉

Der er lukket for kommentarer.