Secret Santa Update

En måned senere og endelig succes! Sweet baby Jesus, det har været en kamp. Til dem, der ikke følger med på insta og derfor er gået glip af de efterhånden mange opdateringer, kan jeg informere om, at vi havde lidt problemer med Amazon. For at sige det mildt. Min del af gaven blev leveret som planlagt, og Amazon lovede mig, at de ville levere gavekortene senest d. 22. december. Den 24. december fik jeg så en mail om, at de desværre ikke kunne levere min pakke før d. 25. december, men at den helt sikkert ville være ude d. 27. december. Da vi ramte januar, havde jeg stadig intet hørt fra min Secret Santa, hvilket var mærkeligt, for hun skrev mig en meget glad og taknemmelig besked for den pakke, jeg selv havde sørget for. (Hun kunne dog, som jeg havde forudset og advaret hende imod, ikke fordrage saltlakrids, men hun havde kæmpe optur over pakken som helhed).

Jeg loggede derfor på Amazon for at tjekke status og kunne konkludere, at min ordre var forsvundet. Hvis det ikke var, fordi jeg havde modtaget bekræftelsesmails, så det umiddelbart ud, som om den ikke eksisterede og aldrig havde gjort det. Herefter fulgte verdens længste tovtrækkeri med kundeservice. Jeg har mistet overblikket over, hvor mange medarbejdere, jeg har talt med, og forklaringerne var forskellige hver gang. Hver chatsession sluttede med, at de lovede at “expedite” min sag, og jeg ville høre noget inden 48 timer. Hvilket jeg aldrig gjorde. Jeg sørgede selvfølgelig for at holde min Secret Santa opdateret i den anden ende, men jeg ved ikke, hvad hun har tænkt om mig, der lovede og lovede og aldrig leverede. Jeez. For et par dage siden var jeg i gang med endnu en chatsession, da medarbejderen i den anden ende nonchalant fortalte mig, at min ordre da var blevet annulleret, så jeg kunne bare lægge en ny. Og det gjorde jeg så, omend let opgivende. Men lo and behold! Der var hul igennem, og i dag modtog hun ENDELIG sin gave fra jer. Med følgende reaktion: “Holy Crap! Oh my gosh, I can’t believe you raised this much for me! It’s perfect timing too because I was told we could move into our apartment this weekend. Thank you so much!” Siden orkanen har hun og hendes mand boet en røvfuld forskellige steder, så selvom det holdt hårdt, ender det altså en slags lykkeligt. Jeg håber virkelig, de kan få lidt ro på nu, for jeg kan slet ikke forestille mig, hvor stressende en tid, det må have været for dem.

For at give et lidt bedre indblik i, hvor vildt det gik for sig, får I her hendes egne ord:

“Hey there, ok so what it was like to be in a cat 5 hurricane. (It was officially a cat 4 but the wind speeds were supposedly two miles under a cat 5. It was a cat 5 I swear.) We didn’t evacuate because where we lived wasn’t in the danger zone until 4am that morning and by then it wasn’t a good idea to leave. The storm lasted about 4 hours but it felt like it was only an hour. We spent the first two hours watching the winds get stronger and seeing trees fall over. It got to the point that our windows were starting to break from tree limbs and parts of the roof crashing in the side of the building so we moved to the closet in our bedroom. They tell you to fill your bathtub with water so you can flush the toilet when you lose water and power and to wait out the storm in the bathroom or a closet, but the ceiling started to crack above the bathtub and I had to empty it before it over flowed. At the time we didn’t know that roof was starting to rip apart. All this water started coming out of cracks in the ceiling in the kitchen and living room and at one point my roommate was trying to clean up the half inch of water on the floor. But he realized it was too late and he gave up. After the storm passed everyone in the apartment complex came out and we were all taking a look at the damage. In true Florida fashion most people were walking around with beers in their hands. We ended up having to sleep in my husband’s car to the sounds of fire alarms going off and helicopters flying around looking for people that needed medical attention. It was pretty surreal seeing ceiling fans laying in the parking lot. Our apartment was the bottom right window in the picture. We really thought the noise we heard from upstairs was our neighbors moving around, but it was the roof getting ripped apart.

So that’s what its like to be in a hurricane.”

På vegne af mig selv og vores yndlingsfloridianer vil jeg igen sige tusinde tak, fordi I havde lyst til at være med til indsamling og spredning af juleglæde. Efter PayPal snuppede deres procentdel, og konverteringen til danske kroner gjorde sit indtog, endte jeg med at kunne sende hende gavekort for $2450. Det er måske ikke nok til at opbygge et hjem fra bunden, men det er en god start, og med undtagelse af Amazons nederenheder er jeg så lykkelig for, hvordan det hele er gået. Igen: Tak.

Kommentarer (8)

      • Et lidt barskt svar – hendes kommentar var måske lidt hård men hun var da ikke uhøflig? Hvor at dit svar var for meget. Det er okay at tænke det men noget helt andet at skrive det sådan. Ikke en rar energi.

        • Hun var super uhøflig, for ikke at tale om respektløs. Det her er et indlæg, der handler om en kvinde, der har mistet alt, hvad hun har, hun fortæller om en hjerteskærende oplevelse, og vi har i fællesskab samlet en masse penge sammen til hende. Det har været et kæmpe projekt. Det er ren kærlighed. At lægge en kommentar om, at det ikke er spændende, det har intet andet formål end at pisse på noget virkelig fint, og det vil jeg ikke lægge skjul på. Jeg skylder ikke en troll positiv energi eller konstruktivitet.

  • Nederen kommentar! Man behøver ikke at lufte sin mening bare fordi man har en.
    Fedt med en Update- tak Miriam!

Der er lukket for kommentarer.