Kommentarer (12)

 • Jeg vil så gerne vide hvad det barns navn er! Om det er fordi det er opkaldt efter en person, som de så ikke er vild med alligevel eller om det har været et unikt/modenavn.

  And also, shit(!) til den sidste!

 • Nooo, jeg troede aldrig man kunne komme til at fortryde sine børns navne ? Jeg har termin med den første om 3 dage, og vi ved stadig ikke hvad lillepigen skal hedde, men har “trøstet” os med at man nok aldrig fortryder – nu bliver jeg lidt bange…

  • Jeg fødte for et halvt år siden, vi blev først enige om et navn 3 dage efter fødslen. Jeg synes det er et flot navn, men jeg ved stadig ikke om det passer til hende. Jeg håber det kommer jo mere personlighed hun får henad vejen. Tror det er sådan meget normalt at have det sådan.. ikke? ?

 • Hende som er jaloux på sin brors kæreste, kan jeg sådan relatere til!! Jeg oplever lidt det samme. Måske så meget sagt, at jeg er jaloux. Men jeg føler også, at hun har stjålet min bror fra mig…

  • Stakkels Gitte? Stakkels kone da! Jeg læser det som, at konen er blevet smittet fordi at manden var utro, dvs at Gitte evt. var smitteren? Eller er det bare mig? 😉

 • Jeg gør også det med solariet. Er faktisk lidt pinlig over det og håber altid at jeg kan smutte uset derhen og hjem. Jeg prøver at narre mig selv med at sige at det er for at undgå depression og ømme muskler …. men altså…. jeg er bare så hvid ellers!!!!

 • Årh jeg er glad for at min mand kun har brødre. Kæresters søstre er jo værre end svigermødre! ??

 • Dig med kæresten med hunden: LOL, og på en eller anden måde forstår jeg dig. Kærligheden til og fra dyr er bare mere ren og ubetinget end til en mand. De følelser kan altså komme og gå. Brutalt sagt.

Der er lukket for kommentarer.