Siden sidst

– Er jeg blevet mestendels rask, men til gengæld har sygdommen rykket sig til mit højre øre, hvorfor jeg pt er halvdøv.

– Kæmper jeg stadig lidt med at bikse nogle nytårsforsætter sammen. Indtil videre har jeg kun: “Ikke bestille pizza fra steder, der ikke bruger rigtig skinke.” Jeg har fortjent bedre!

– Er jeg på 48 timer blevet virkelig begejstret for #10yearchallenge og lige så træt af den igen.

– Har jeg måske endelig fået kål på Herberts øjenbetændelse. (Og nu jinxer jeg det så selvfølgelig). Ser meget frem til ikke længere at skulle høre på forpinte mini-miav to gange om dagen ved øjendrypning.

– Venter jeg pænt på verdens største Asos-ordre og panikker lidt over, hvad vi gør der, hvis Brexit nogensinde rigtigt bliver en realitet.

– Har jeg genopdaget glæden ved hvidløgsbaguettes. Fuck, det er godt!

– Er min vasketid blevet stjålet, hvilket betyder, at min tøjsituation begynder at være lidt halvkritisk.

– Havde jeg et splitsekund, hvor jeg troede, jeg havde kvast Herbert, da jeg udsplattede en tomat på køkkengulvet med min hæl. Aldrig har mit hjerte banket hurtigere! (Og ja, det var Herbert, der havde skubbet omtalte tomat på gulvet).

– Har jeg ikke haft lyst til tomat siden.

– Er jeg kommet ned på én levende plante i min lejlighed.

– Feberdrømte jeg, at jeg var kærester med Anders Breinholt, og nu har jeg svært ved at se på hans Instagram uden at rødme.

– Har jeg slet ikke spist nok fastelavnsboller!

Kommentarer (9)

  • Jeg gik også i lettere panik ved tanken om Asos i et evt Brexit, men har læst at de har fod på det ligegyldigt hvad udfaldet bliver og vist nok er ved at skabe et europæisk lager (eller noget i den dur) i Berlin ☺️

  • I år er det først fastelavn i marts, så der er endnu lidt tid inden fastelavnsbollerne forsvinder fra handlen. ????

  • Asos: som Tina skriver. Du kan blive ved med at købe asos tøj uden told. Jeg hørte i radioen, at en tommelfingerregel er, at de hjemmesider, der oplyser priser i danske kroner (som man kan på asos) de bliver ved med at være toldfrie.

  • Pizzeriaet i Landskronagade kunne ikke drømme om at bruge ormeskinke. Og man kan jo have en dåse ananas, hvis man vil have ananas på sin pizza. Indrømmet hans to drenge flirter lidt vel rigeligt, men de gør det med alle.

  • Afkølet kamillete til Herberts øje i opvredet klud/vat, foruden dråber. Og så en ny klud til hvert øje – det smitter!

  • Jeg dværgenes øvrigt til fastelavnsbollerne i lagkagehuset. Har endnu ikke smagt bedre og de er højdepunktet hvert år når de kommer til salg

Der er lukket for kommentarer.