Kommentarer (4)

  • Har lige “vasket” min skærm med Cola, via næsen!!
    Nudistcamping med svigerfamilien, jeg var faldet død om af bare pinlighed. ha ha ha

  • Den med skilsmisseannoncering i sommerhus i Nordjylland, den har jeg også prøvet, da jeg var 13… Pyyha jeg gik mange ture alene med min bror i klitterne, mens mine forældre råbte og skreg af hinanden. De fandt sammen igen året efter, og de er de dejligste morforældre sammen for mine børn i dag. Ps. min familie er også nudisterne i øvrigt – dog ikke på nudistcamping (alligevel stakkels min mand)

  • Det er helt iorden at hotellet bad papmor om at pakke sammen og forlade området! Jeg ville dæme også være flov.

  • Kan virkelig relatere til den første. Min mor og stedfar fortalte os det på en ferie på de canariske øer. Det blev en virkelig underlig ferie. Det blev endnu mere underligt, da vi kom hjem og vi ikke flyttede alligevel. ingen fortale os børn de alligevel ikke skulle skilles…

Der er lukket for kommentarer.