Kommentarer (15)

 • Kære dig med kæresten og de to børn.
  Jeg kan godt forstå dig. Sådan havde jeg det da min kæreste tog kontakt til mig. To bonusbørn. Nej tak. Det er nu to år siden. Men nu er det noget af det bedste der er sket. Jeg kunne ikke forestille mig et liv uden dem nu. Jo, de er irriterende og utaknemmelige. Det er alle børn. Også ens egne. Men de er sjove, søde, kloge og fyldt med kærlighed størstedelen af tiden.

  Så kære du… Hvis du ikke vil hans børn, så videre i livet med dig. Du, ham og børnene er alle tjent med noget bedre.

  • Haha, jeg ved ikke om det virker, men jeg får en god griner på, når fyre kommenterer på, at jeg virkelig dufter dejligt (har dog for det meste en ægte parfume på også 🙂 )

 • Dig med “lettere at få job, Når man har”
  Åh… du er ikke ene om den tanke og oplevelse.
  Det er noget BS at det er lettere!

  • Årh, det er jeg SÅ glad for at høre! Synes alle omkring bare hiver det ene job efter det andet hjem, mens jeg selv søger videre på andet år 🙁

  • Hele vesten advarer imod Huawei, godt nok deres udvikling af 5g, men stadigvæk. Det skader ikke at følge med i debatten.

  • Der florerer pt virkelig mange rygter om, at den kinesiske regering er inde over Huawei og bruger deres telefoner rundt om i verden til overvågning og spionage.

 • Til dig, der har sex med din ekskæreste og føler dig som et usselt menneske:jo, jo. Det er forkert. Kan dog oplyse, at det dér sex med en anden kvinde rent faktisk kan hjælpe en mand på vej til at stoppe et forhold, som han inderst inde godt véd ikke er det rigtige for ham. Det kan give ham et skub og modet til at gøre det rigtige. Det betyder ikke nødvendigvis, at han så automatisk tilvælger den kvinde, han har knaldet med. Måske har hun bare været en katalysator, men hvis det kun er sex, er det jo fint. Dermed ikke sagt, at AL utroskab nødvendigvis betyder, at et forhold skal afsluttes. Ovenstående scenarie er bare set og oplevet.

 • Dig med kæresten med de to børn. I HEAR YOU.
  Jeg bor sammen med min kæreste og hveranden uge hans to børn også.
  Jeg er så glad for min kæreste og håber med tiden at kunne rumme hans børn, men hold nu op hvor er det svært. Det er ikke let selvom de også er søde.. Ja..jeg kan måske slet ikke bidrage med noget, andet end at jeg havde brug for at lade dig vide, at du ikke er alene.

Der er lukket for kommentarer.