Jeg er jo Bridget Jones #355

1. Jeg føler seriøst, at min lejlighed langsomt er ved at falde fra hinanden, og jeg er ikke husligt begavet nok til at gøre noget ved det. I dag knaldede jeg hovedet ind i en lampe i køkkenet, og nu dur den ikke længere.

2. Her matcher den så fint ovnens lys, som heller ikke virker. Og ja, objektivt set er det et problem, der ville kunne løses ved bare at skifte pæren, men jeg kan simpelthen ikke lokalisere en pære inde i monstrummet.

3. Det er anden december, og traditionelt ser jeg Nissebanden i Grønland som julekalender, for den er fantastisk, og den har jeg på dvd. I år har jeg imidlertid besluttet mig for at se en elendig juleromcom på Netflix hver dag i stedet. Halvanden times klichéromantik på daglig basis? Don’t mind if I do!

4. Jeg er begyndt på min ønskeseddel. Har indtil videre købt tre ting til mig selv, mens jeg researchede mulige julegaveønsker.

5. Det har pisset ned hele dagen, og alt for sent gik det selvfølgelig op for mig, at jeg er faretruende tæt på at løbe tør for toiletpapir, så ud i regnen måtte jeg.

6. Kom hjem med en hel bærepose fyldt med sager, men selvfølgelig intet toiletpapir, så jeg måtte pænt tilbage igen.

7. …Vendte muligvis også tilbage med den chokoladecroissant, jeg ellers havde modstået i første omgang. Så det som en slags tegn.

8. En fremmed man på insta sendte mig en DM, om jeg ikke ville sende ham et “pussy pic”, så jeg sendte ham et billede af Herbert. Det virkede ikke, som om han satte særlig meget pris på det, hvilket jeg faktisk synes er let fornærmende.

9. I går brokkede jeg mig en anelse skingert over, at jeg ikke har en kæreste til at tvinge med ind at se Mariah Carey, når hun kommer til Danmark i overmorgen, og så tilbød søde Cana at tage med mig. Jeg ved godt, hun ikke har så meget stemme tilbage mere (Mariah, ikke Cana), men når man er vokset op med 90’er-divaerne, så er hun simpelthen en must see!

10. Det ér imidlertid december, Mariah er en halvdyr dame, og jeg har også lige investeret i en kattekilling, som skal have overraskende meget nyt, dyrt udstyr og en del til dyrlægen, så med punk ti medfølger skamløst et billede af verdens rareste hyggesokker fra Gina Tricot, og hvis man klikker sig ind på dem (også helt uden at købe noget), så støtter man mig og bloggens ve og vel. Klik så meget, du har lyst til, og TAK fra mig og Herbert (der har sine testikler lidt endnu). 😀

 

Comments (41)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.