Jeg er jo Bridget Jones #355

1. Jeg føler seriøst, at min lejlighed langsomt er ved at falde fra hinanden, og jeg er ikke husligt begavet nok til at gøre noget ved det. I dag knaldede jeg hovedet ind i en lampe i køkkenet, og nu dur den ikke længere.

2. Her matcher den så fint ovnens lys, som heller ikke virker. Og ja, objektivt set er det et problem, der ville kunne løses ved bare at skifte pæren, men jeg kan simpelthen ikke lokalisere en pære inde i monstrummet.

3. Det er anden december, og traditionelt ser jeg Nissebanden i Grønland som julekalender, for den er fantastisk, og den har jeg på dvd. I år har jeg imidlertid besluttet mig for at se en elendig juleromcom på Netflix hver dag i stedet. Halvanden times klichéromantik på daglig basis? Don’t mind if I do!

4. Jeg er begyndt på min ønskeseddel. Har indtil videre købt tre ting til mig selv, mens jeg researchede mulige julegaveønsker.

5. Det har pisset ned hele dagen, og alt for sent gik det selvfølgelig op for mig, at jeg er faretruende tæt på at løbe tør for toiletpapir, så ud i regnen måtte jeg.

6. Kom hjem med en hel bærepose fyldt med sager, men selvfølgelig intet toiletpapir, så jeg måtte pænt tilbage igen.

7. …Vendte muligvis også tilbage med den chokoladecroissant, jeg ellers havde modstået i første omgang. Så det som en slags tegn.

8. En fremmed man på insta sendte mig en DM, om jeg ikke ville sende ham et “pussy pic”, så jeg sendte ham et billede af Herbert. Det virkede ikke, som om han satte særlig meget pris på det, hvilket jeg faktisk synes er let fornærmende.

9. I går brokkede jeg mig en anelse skingert over, at jeg ikke har en kæreste til at tvinge med ind at se Mariah Carey, når hun kommer til Danmark i overmorgen, og så tilbød søde Cana at tage med mig. Jeg ved godt, hun ikke har så meget stemme tilbage mere (Mariah, ikke Cana), men når man er vokset op med 90’er-divaerne, så er hun simpelthen en must see!

10. Det ér imidlertid december, Mariah er en halvdyr dame, og jeg har også lige investeret i en kattekilling, som skal have overraskende meget nyt, dyrt udstyr og en del til dyrlægen, så med punk ti medfølger skamløst et billede af verdens rareste hyggesokker fra Gina Tricot, og hvis man klikker sig ind på dem (også helt uden at købe noget), så støtter man mig og bloggens ve og vel. Klik så meget, du har lyst til, og TAK fra mig og Herbert (der har sine testikler lidt endnu). 😀

 

Kommentarer (41)

 • Føler med dig mht. Nr 1 – fordi det er det samme hos mig. Grinte (virkelig) højt af nr. 8 og klikkede også på link, så der er moneter til dig ?

 • Klik klik klik ?
  Og er helt med på nr. 3, det er egentlig super hyggeligt selvom det også er ditto forudsigeligt. Og min kæreste mobber mig for vildt med det, men jeg bliver bare så glad i låget over alt den kærlighed ?❤️

 • har klikket ind på strømperne et par gange eller 10 – vil med glæde støtte bloggens ve og vel!
  Jeg har fulgt med længe, men følger ekstra godt med for tiden.. Jeg prøvede at overtale min kæreste til at vi skulle eje Herlige Herbert, som han blev kaldt i facebook opslaget, men min kæreste lod sig ikke lokke.. Så jeg er jo vildt glad for at jeg kan følge hans liv her!

 • Du skal hel klart se “julekalenderen” en af dagene! Den er fantastisk, julet, hyggelig, magisk, og romantisk. ?❤️

 • Apropos søde Cana, kan hun måske fikse din ovns lys. Jordemødre kan noget med at mærke uden at se. Jeg skiftede hvertfald min bedstemors pære i ovnen efter flere mislykkede forsøg af andre i familien.

 • Jeg klikker også på livet løs, haha.
  Jeg har et ønske – kan du ikke lave en liste med gode julefilm?! Jeg leder hver dag efter en ny, kan godt bruge lidt inspiration fra en fellow juletosse?⛄??

  • Åh, jamen hvis man ser bort fra The Holiday og Love Actually og sådan, så er der vist meget få gode julefilm. Jeg elsker bare de dårlige også! 😀

 • Gir 10 klik på strømperne bare lidt Mariah Carey?? Eller også flere chokolade croissanter, which ever føles mest nødvendigt ??

 • Miriam – din pokkers (?) karbads-pusher!

  Jeg er begyndt at læse din fantastiske blog(k) fra begyndelsen og har jo fået vildt lyst til at tage et karbad pga dig! (Det skal jeg da ha’, Thorkild!)

  Det fik jeg så endelig gjort noget ved i dag og havde så et rigtig Bridget-moment..
  Startede med at komme til at skrue temperaturen på lav da jeg skulle fylde vand i badekarret (åbenbart vender håndtaget anderledes når man ikke som vaneligt går i brusebad ?), hvilket jeg først opdagede da karet var halvt fyldt op. Nærig som jeg er, ville jeg ikke hælde det ud, så fyldte bare ekstra varmt vand i. Det resulterede dog stadig kun i semivarmt vand og generelt en lunkent fornøjelse, når nu jeg glædede mig. Efter at have siddet der lidt (ja jeg er stædig, vandet skal sgu bruges, køligt eller ej), ville jeg fylde mere i, men kom til at tænde for bruseren hvilket betød iskoldt vand lige i hovedet. Ej men altså!
  Så kære Miriam (karbads-pusher), giver du ikke nogle fif til os (tydeligvis) karbadsspassere? ?
  Fantastisk blog i øvrigt!

  • Hahahah! Åh, jeg er bange for at det der med temperaturer mest er noget med at prøve sig frem. Jeg foretrækker fx mit vand brandvarmt, og det er jeg vist ene om! 😀

 • Jeg klikker og klikker! Glædelig jul til jer – snart uden kugler.
  Hvis du får tid til den slags, vil jeg MEGET gerne læse anbefalinger af de der juleromcoms. Jeg synes det er verdens bedste idé til en julekalender og kunne godt overveje at joine den,men hvilken én ser vi så i dag? Where to begin? Der er jo megamange julefilm på Netflix!
  Og den mand har da hverken humor eller smag. Herbert – pics er de fineste pussy pics, og hvis han ikke sætter pris på dem, er han ikke værd at samle på.

  • Jeg tror næsten, anbefalinger er lidt omsonst. De ligner jo allesammen hinanden til forveksling! Men jeg deler nok mine valg på instastories, tænker jeg. 😀

Der er lukket for kommentarer.