5 ting I (højst sandsynligt) ikke vidste om mig

 

1. Jeg har ikke huller i ørerne og har aldrig haft det, med undtagelse af en enkelt piercing øverst i det højre øre i nogle måneder, da jeg var teenager. Ind imellem bliver jeg misundelig, når jeg ser virkelig pæne øreringe, men jeg kan simpelthen ikke vænne mig til tanken om det.

2. Jeg kan ikke rulle på r’er, og det er en af mine største skuffelser i livet. Jeg vil aldrig kunne synge ordentligt med på “Rabiosa“.

3. Jeg smed mit studenterbevis væk rundt regnet to uger efter, jeg havde modtaget det. Endte med at bilde sekretariatet ind, at det var blevet stjålet, da jeg skulle have en kopi. Sandheden var simpelthen for pinlig. (Højeste snit i klassen, right here!)

4. Jeg får ind imellem mails fra mænd, der gerne vil købe mig gaver. “Bare fordi”. Jeg føler mig fristet hver eneste gang, men der forekommer mig altid at være nogle temmelig nederen halvusynlige snore tilknyttet.

5. Okay, den her ved instastories-folket godt, men min søster og svoger fik for nyligt nye høns, og jeg fik æren af at navngive en af dem. Landede på “Høne Vibeke Holst”, som helt ærligt er en af mine bedre jokes i lang tid. Omend jeg næppe nogensinde kommer til at stikke hele omelet/omesvær-triumfen.

Kommentarer (15)

 • Jeg kunne altså heller ikke, men så en dag – Rrrrrrrrrrrr (mig der ruller på R’erne)!!! Lykken ville ingen ende tage

 • Jeg tror du er virkelig skægt selskab! Jeg er helt med på Høne Vibeke Holst og synes det er helt genialt? Tak for dig og din blog.

 • Nr.2! Troede jeg var den eneste med det problem! Damn. Er lidt lettet nu.

  Desværre bor jeg nu i et land hvor to ud af tre nationalsprog har rulle-r. Jeg øver og øver, men jeg kan stadigt ikke sige den lyd :-/

 • Jeg forstår ikke den med studenterbeviset. Du havde det højeste snit og det var pinligt? Du havde ikke det højeste snit og det var pinligt?

  • Jeg havde det højeste snit og var alligevel dum nok til at smide mit studenterbevis væk efter to uger.

 • Glitter har fået sådan nogle clips hvor man kan sætte alle øreringe i, så du kan bruge fine øreringe ☺️ Så dem i Glitter på Købmagergade hvor de også reklamerede for at de kunne lave alle øreringe til clips

  • Det er mere det der med at have noget omkring mine ører, jeg ikke bryder mig om, så det gør desværre ikke den store forskel. 😀

 • Jeg er med på den med øreringene! Jeg har dog _aldrig_ haft huller i ørerne, og jeg har heller aldrig haft lyst til det 😀 Har altid set på det som en vildt mærkelig praksis, det dér med at lave ekstra huller i sin krop og så sætte ting fast, hahaha!

 • Jeg er kæreste med en islænding – hans navn indeholder to rullende r’er. Vi har været sammen i tre år og kan stadig ikke udtale det.

  Og nå ja, mindre detalje; islandske børn hedder deres fars fornavn som efternavn.
  Så det…… bliver slet ikke mærkeligt

 • Jeg kan heller ikke rulle på r’erne. Jeg holder mig til historien om at jeg simpelthen mangler tunge-ruller genet, så jeg kan ikke lære det!
  Bliver dog mobbet konstant ” Prøv lige at sige Sombrrrrrero! ” 😀

Der er lukket for kommentarer.