Kommentarer (21)

 • Måske et dumt spørgsmål, men…. Når man siger, man gerne vil have gang i maven, er det så fordi man gerne vil skide? Og hvorfor vil man gerne skide fra morgenstunden?

 • Hahaha til de foldede hænder. Jeg betragter det nærmest som en telefonlinje til Gud – hvis jeg beder aftenbøn tror jeg ikke han hører efter, hvis jeg ikke har “ringet op” ved at folde hænderne.

  • Min veninde var, da vi var små, overbevist om at hvis man faldt i søvn med foldede hænder på brystet/maven ville man dø, for sådan havde hendes mormor ligget da hun var død, og de havde set hende. Hun var meget overbevisende, jeg turde ikke sove sådan i mange år.

 • Det bedste er at få “skidt af” om morgenen. Nuvel, dig med morgensmøgen. Har haft det på samme måde, før jeg holdt op med at ryge for 5 år siden, men maven kan godt trænes op til at undvære det skub. Prøv at drikke mere vand, spise mere groft, dyrke mere motion – gåture er nok.

 • Alt respekt til moren der har inviteret pædagogen på date! Jeg ville ønske at jeg havde sådan nogle nosser!

 • Til dig med sexlegetøjet: Ja, orgasmer hjælper. Men ud over det, så sørg for at bede om hjælp, hvis du ikke allerede har gjort det. Og hvis du ikke får den hjælp du har brug for, er der intet forkert i at prøve noget andet.
  Ellers bare kram fra mig, vi er mange der har været der…

 • Til dig med ny kæreste, som du gerne vil forelske dig i, så den fucked-up mand, du er forelsket i, bliver jaloux. Er helt med. Men intetsteds i horisonten kan jeg se det scenarie udspille sig. Det kan du jo heller ikke selv. Ingen anden mand kan knalde den forelskelse ud af kroppen og sindet på dig, og du forelsker dig heller ikke i andre, før den er brændt ud. Knald gerne en hel hær af mænd, have fun…..but the heart has reasons that reasons knows nothing about.

 • Til hende med den arbejdende mand.. Hvis du har det sådan, så skal i til at tale alvorligt om prioritering af familien! Fair nok at man kan have det sådan en gang imellem (hvis manden smutter til jylland i 4 dage midt i influenza sæsonen), men hvis det er en konstant ting, så skal du virkelig gøre op med dig selv om det er det familieliv i skal have imens børnene er små.. Du kan ikke lave det om senere.

 • Dig der har en pige der leger “stilleleg fordi far arbejder” wow.. Der blev lige slået et hak i mit hjerne. Av..

  Dig med den perfekte mand, der er forelsket i en der er fucked-up.. I hear you sister.. Jeg har været der SÅ mange gange at det er tåbeligt…

  Og

  Dig der har inviteret din datter pædagog på date.. Jeg ville ønske jeg var så mega sej som dig!! Jeg tør ikke spørge min vildt søde single kollega, der tydelig flirter med mig.. ??‍♀️

 • Til dig med manden, der er ved at lande en stor order; Hold nu op, hvor får jeg helt ondt i maven. ALLE burde anerkende dit store arbejde på sidelinjen og de afsavn i som familie oplever. Får helt ondt i maven over den sidste linje. Sender dig den største opbakning, anerkendelse og forståelse og håber, at den store ordre, kan få far “tilbage” i familien og ikke på jagt efter den næste.

 • Til dig med manden – jeg kender godt følelsen. Vores ældste datters første sætning var “far arbejder”. Snakkede med min egen far om det i går, han har også altid arbejdet meget, også når han kom hjem, og han sagde at hvis der var noget han kunne gøre anderledes, så ville han arbejde mindre, for selvom han virkelig elsker sit job, så er familie vigtigere.
  Vi har aldrig manglet noget og har da også være på gode ferier osv., men penge er ikke alt og ville hellere have haft det mere tid med min far i hverdagen, det prøver jeg at forklare min mand nu. 🙂

Der er lukket for kommentarer.