Kommentarer (16)

 • Nu er vi blevet cirka 5 år ældre og meget klogere(not), hvad brugte vi så vores børneopsparing på?!

 • Hvad med “det mest dovne, jeg har gjort” (fx betalt for at få pizzaen leveret, selvom pizzeriaet er ens nabo), eller har vi været den igennem? 😀

 • Åh jah, Ikke det var en rigtig konfirmationsgave, men den ander alligevel derude i.
  Min mor havde bestilt en dyr dvd fra U.S. med mit yndlingsband i julegave. Dvden havde anderledes landekode, så den kunne ikke afspilles på min DVD-afspiller. Så jeg købte en ny dvd-afspiller for mine fødselsdagspenge.. Som ikke virkede til mit gamle fjernsyn, så købte et nyt fjernsyn for mine konfirmationspenge. Derefter fik jeg set dvd’en én gang, før en “veninde” stjal dvd’en….. Det var en meget dyr dvd….

 • Idéer:
  1. “Det skrev jeg til eks-kæresten”
  2. “Det blev der sagt i talen..”
  3. “Dette ornanerede jeg til/med”
  4. “Min værste brandert”
  5. “Mit største stalker-moment”
  6. “Min værste Tinder-oplevelse”

 • Perfekt begravelses outfit!
  Jeg stemmer for mere af den slags indslag på sorgens dag ???
  Ps: Nye emner “Mød min 1. kæreste”, “da jeg kastede op offenligt”, “væddemålet jeg tabte”, “dengang jeg snød”, “mit værste folkeskole moment”.

 • Nye forslag: Kiksede ting kæledyr har gjort, fx pissede vores kat i vens attachemappe, da den blev passet der … fuck. Og svigerforældres gamle hund hev vasketøjet af stativet i haven og lagde det ud på vejen, især trusser …

 • Børneopsparing god ide. Jeg tror mine 400kr konfi penge røg ind på børneopsparingen, som så blev investeret i fonde – behøver jeg at fortælle at jeg ved mit studiejob indbetalte friviligt til pension?

Der er lukket for kommentarer.