Kommentarer (19)

 • Eeeej hvor er den sidste god! Kan lige forestille mig det, gav engang min kæreste (og katten) et kæmpe chok, fordi jeg hvinede af angst da katten kom ud på toilettet, mens jeg sad der i nattens mulm og mørke og tissede….

 • Haha jeg kalder det konsekvent min pølleskammel, så må folk tænke hvad de vil.
  Og som introvert kan jeg virkelig relatere til dig med brylluppet!

 • Jeg er så vred på at wc- kummer er blevet højere, hvad tænker de på, det er bare ikke i orden. En skammel er en nødløsning. Tarme med charme burde være pligtlæsning for fabrikanter af toiletter.

  • Jamen kære Eva da, prøv at kigge op på dine medmennesker:) Det er jo ikke alle her i verden, der bærer rundt på de gennemsnitlige 168 cm:) Vi andre har jo ligesom ikke et redskab, der gør os lavere – og det ér bare mindre sjovt at sidde med knæene i panden. Så træk vejret en gang og pøl med et smil – og en skammel:)

 • Dig med chips-i-dip du er i hvert fald ikke den eneste længere… og, skideskammel er fantastisk (og ergonomisk fornuftigt!)

 • Altså vi har en squatty potty stående og jeg skammer mig ikke! xD
  Det handler ligeså meget om komfort som om helbred ?

 • Til dig med brylluppet, jeg havde det på præcist samme måde forud for mit bryllup for to måneder siden. Det endte med at være den dejligste dag, men jeg er stadig glad for at den er overstået!

 • Hvor ER de gode! Guf! Dig, der stalker din eks og hans nye kæreste – du ved sikkert godt, at din hjernes belønningscenter reagerer på det og holder dig fast i det mønster. Hvad du ikke ved er, at man må belønne sig selv, når man blot én dag ikke stalker dem. Tag en dag ad gangen. Om kort tid har du lagt den vane bag dig, og det er erstattet af noget andet og bedre.

  • Josephine, tak. Det er min hemmelighed og udover at det hjælper at se det sort på hvidt så havde jeg i går min første hele dag uden at tjekke noget som helst af deres indhold på instagram. Og jeg vil tænke på din kommentar og belønne mig selv hver evig eneste dag jeg lader være, indtil den dag jeg slet ikke tænker på det mere.

 • Puha den med Instagram kunne sagtens være min kærestes eks..
  og hurra for skamler på badeværelser! Med 163 cm er det bare nemmere med en prutteskammel ??

 • Dig med anoreksi-overspisning ❤️ Har været igennem præcis det samme og er nu på den anden side. Det skal nok gå, hvis du lader tiden om det og arbejder med dig selv. No stress er vigtigt. Kram

Der er lukket for kommentarer.