Kommentarer (25)

  • Også her. Synes det er så usandsynligt svært at få en fod inden for, når de fleste arbejdsgivere lader til at vægte erfaring over alt andet. Det er jo umuligt at konkurrere med som dimittend! ?

   • Som en, der også har kæmpet som dimittend og endelig er kommet i job: Tag alt den virksomhedspraktik I kan! Det hjælper på erfaringen og måske det kan være vejen til at få foden inden for. Det var det for mig.

 • Google kan ikke forstå hvad der sker hver onsdag i Danmark. Sidste uge var det mandel snask og denne uge lange skeder.
  Når I skriver lad vær at Google er det jo den aller bedste teaser.

 • Jeg er med i kampen om at få foden indenfor på arbejdsmarkedet efter uni. Rart at læse, at jeg ikke er den eneste i verden, for det føles sådan til tider!

 • Jeg troede det ville være rart at dimmetere efter en bachelor og tillagt erhvervs faglig uddannelse.. jeg tog fejl.
  PIS AF DEPRESSION OG MINDREVÆRDS KOMPLEKSER

 • Psssst. Thure Lindhardt udtalte faktisk i december sidste år, at han mere så sig selv som biseksuel, så der er stadig en chance ??

 • Æhh… beklager de damer: Jeg er jobsøgende med 8 års erfaring, og det er STADIG fucking svært at få et job – jeg har nu været runner up på 4 stillinger og stadig intet job… ?

 • Jeg ville åndssvagt gerne snakke med den mormor med de 500+!
  Altså ikke kun på grund af en mærkelig pludselig opstået nysgerrighed mht til Dirch Passers udstyr (passede dirken, tøhø), men egentlig også hvilke sexfif hun har!

 • Uh ha, de er gode. Særligt den med hendes livs kærlighed, der nu er blevet single, og det to måneder før hendes eget bryllup. Vil du ikke prøve at kontakte ham? Der sker jo ikke noget ved at kigge forbi ham på de sociale medier. Kendte til en kvinde, der måtte aflyse sit bryllup et par måneder før, fordi hun ramlede ind i en anden. Folk gifter sig af alle mulige årsager, og det er ikke altid kærlighed. Lad være med at begå en fejltagelse, hvis du føler dig usikker. Jeg har afbrudt flere seriøse forhold, før vi skulle flytte sammen, fordi jeg var i tvivl, og der var ikke andre mænd involveret. Det er jeg lykkelig for i dag. Altså, at jeg lyttede til tvivlen. You will never be able to escape from your heart. So it’s better to listen to what it has to say, som Coelho udtrykker det.

  Og til alle dimittenderne: tag, hvad I kan få. Også af skodjobs, som man er overkvalificeret til. Jeres tid skal nok komme, og selvtilliden er aldrig større end hos en nyuddannet. Når tilværelsen har givet sjælen lidt patina, får man mere tyngde, og ens identitet afhænger ikke så meget af, hvilket job man har.

  Alle mennesker må i ung alder tilegne sig den grunderkendelse, at det mørke og mere negative i tilværelsen er naturligt, og det fylder ofte mere end det filtrerede liv på Instagram, men det er en god modvægt til den modningsproces, alle skal igennem.

  But without cracks….the light could not creep in. Det har Cohen sagt.

 • Idé til WTF:
  Jeg ved ikke om det giver mening. Men det gør det i mit hovede, haha; men en fortælling om noget mærkeligt/interessant, som er kendetegnende/spøjst for det sted man bor. men fx: “jeg bor i en by hvor en mand har et flag med et hagekors hængende i sin stue”, “jeg bor i en by hvor der er en mand der går nøgen mand rundt hver aften kl 20.” osv.

 • Historier fra sundhedsvæsenet, ved godt I siger, at I har set alt, både tissemænd og -koner og bylder og bagdele, men der må alligevel være noget, der er så slemt, at I taler om det bagefter.

  • Du har ret, der er rigtig mange gode historier! Heldigvis bliver de på stuegangskontoret for de er allesammen meget afslørende for en patients identitet og du ved – tavshedspligt and all 😉

 • Det har absolut intet at gøre med dette ellers meget morsomme indlæg.
  Bare et ønske/forslag om et kommende indlæg med links til julebluser mm. som du har lavet tidligere.
  Tænker i år er året, hvor jeg MÅ have en, jo.
  Venter i øvrigt spændt på mine første neglelakker fra A England ?.
  Tak for en god blog. Skøn underholdning. Bare ærgerligt jeg næsten er igennem alle de gamle indlæg ?. De er bestemt også værd at læse.

Der er lukket for kommentarer.