Kommentarer (11)

 • Mandelpropper?

  Og hvor ved vi det med Angelina og George? Der må være noget, jeg har glemt, jeg har læst ?

 • Ha! Mandelpropper! Det var der en laaaaang tråd omkring på det gamle Jubii debatten for flere år siden, og det var super klamt! Jeg ville også helst leve uden den viden ?

 • Jeg synes ikke det er så slemt at støv medt består af døde hudceller når man også ved hvor utrolig mange døde og levende husstøvmider og deres fækalier der findes i ens hovedpude :p
  “Fordelen” ved at arbejde med husstøvmide allergi

 • Hæhæhæ støv består også af flueøjne. Spørg mig ikke om hvor jeg ved det fra, men jeg tror nok det stod i en artikel i Samvirke engang 😀 Jeg synes det er evigt sjovt, selvom jeg må tilstå at jeg er blevet bedre til at skifte filtret i støvsugeren, støve af indenfor og huske at ryste kluden UDENFOR, efter at have læst det :D.
  Altså… vi skal jo vi skal jo have 5 pund skidt om året ikk. Det behøver bare ikke være døde hudceller og flueøjne alt sammen!!

 • Mandelpropper er ansamlinger af døde celler, kalk fra spyt og andet godt som gemmer sig i mandlerne (i munden). Det er ret normalt at ha’ nogle små, hvide “sten” man hoster op i ny og næ – det er mandelpropper. Og så er der nogen, som har mange, store, ildelugtende propper og nyder at dele billeder på google.

Der er lukket for kommentarer.