Hjertesorg

Det er svært at skrive om. Ikke bare fordi uvisheden langsomt er ved at slå mig ihjel, men fordi jeg slet ikke kan bære de uundgåelige kommentarer om, at han jo kun er en kat. Han er sikker bare gået ud for at dø i skoven. Der er folk, der sulter i Afrika. Du er så dramatisk. Du kan jo bare købe en ny.

Jeg kan ikke på et overskueligt antal ord beskrive, hvad Frank er for mig, men har man bare sporadisk læst med herinde på et tidspunkt gennem de sidste mange år, så har man nok en idé om det. Mange er sågar holdt op med at følge med, fordi de ikke kunne overskue kattedameheden. Det kan man ikke bebrejde dem, for jeg er usædvanligt begejstret for min kat. Han kom ind i mit liv, da det var allersortest, og han er en af de primære grunde til, at jeg stadig er i live. Han holder mig i hånden igennem alt det møg, mit helbred fortsat byder mig, og han leverer comic relief og nuttethed i min hverdag. Intet ville være det samme uden Frank.

Og nu er han væk. For en uge siden blev han lukket ud i verden som så mange gange før, når vi befinder os et sted, hvor det er en mulighed. De kloge hoveder siger, at man skal vente 14 dage, før man lukker en kat ud et nyt sted, men det er stramt, når man aldrig er 14 dage på det sted, og Frank er altid kommet tilbage. Det gjorde han også dagen inden, hvor han ligeledes havde fået lov at komme ud. Men torsdag blev han væk. Og det har han været siden.

Vi har gjort alt menneskeligt muligt for at finde ham. Jeg vil ikke opremse, for det er pænt kedeligt, men jeg kan med sikkerhed sige, at vi har fulgt hvert eneste råd, der eksisterer i den her situation. Og mere til. Men det er åbenbart ikke så ligetil at leje en sporhund til at opstøve sin kat, og det er fandme for dårligt.

Jeg har indtil videre udsat min hjemtur to gange. Aflyst forpligtelser og arbejde til fordel for godbidsraslen og lommelygtesøgning. Jeg var sgu nok blevet her for evigt, hvis jeg kunne, men mine forældre flytter til Århus på fredag, så der er jeg nødt til at tage hjem. Uden Frank, hvis han ikke kommer tilbage i dag eller i morgen. Og jeg kan ikke bære det. Det føles, som om jeg forlader ham. Som om jeg giver fortabt.

Teorien i starten var, at han ikke kunne finde hjem. Det tror vi ikke længere. Han er blevet set af flere naboer i det umiddelbare nærområde, især omkring et hus, hvor de har halvtamme vildtkatte, og der derfor står mad og vand ude. Så forhåbentlig sulter han ikke. Faktisk er han nok nærmere på sit livs eventyr og har en fest. Det betyder også, at han med stor sandsynlighed har hørt os kalde på ham på en af de utallige ledeture, vi er gået, men bare besluttet sig for at ignorere det. Han plejer godt nok at være fin til at komme, når jeg kalder, men omvendt er han også et kæmpestort røvhul, så det er ikke usandsynligt at han pludselig er blevet vildøv. Forhåbentlig kommer han en dag spankulerende op ad indkørslen igen, men desværre ved han ikke, at vi ikke længere bor her til den tid. (Vi kontakter selvfølgelig de nye indflyttere, så de kan holde øje). Før jeg fik ham var han engang på eventyr i hele otte måneder, så der er præcedens. Det var hele grunden til, at han blev min. Hans gamle ejere opgav håbet og fik en ny kat.

Han er selvfølgelig efterlyst i hele landet, hvis vi tager fejl, og han skulle være gået længere væk. Folk er pissesøde til at hjælpe, og jeg kan slet ikke forklare, hvor taknemmelig jeg er. Men shit, hvor er det dog deprimerende. Efterlysningsgrupper på Facebook, hvor folk desperat leder efter deres forsvundne kæledyr i uger, måneder, år. Jeg kan garantere, at jeg forbliver medlem i de grupper, så jeg kan holde øje med forsvundne kæledyr i mit nabolag, for følelsen af ikke at vide noget er kvælende, og opslagene er hjerteskærende.

Så der er vi nu. Ved en slags standstill. Jeg er dårlig til både at spise og sove, til gengæld græder jeg hver gang jeg ser noget Frank-relateret, så jeg har kronisk grådhovedpine. Alt er noget lort. Jeg har svært ved overhovedet at tænke tanken at skulle tilbage til København uden ham, men vi er løbet tør for valgmuligheder. Hvis nogen kender nogen, der kender nogen, der kender nogen i Ålum eller omegn, så bed dem endelig holde øje. Ja, og i resten af landet for den sags skyld.

Jeg skal nok stræbe efter at skrive andet end Frank-relaterede tudeindlæg fremadrettet, men det fylder selvfølgelig en del i mit hoved lige nu. I må meget gerne tage os med i jeres aftenbøn. Jeg savner ham helt forfærdeligt.

Kommentarer (90)

 • Jeg sender dig styrke ❤️ Og jeg kommer ikke men nogen andre kommentarer, kærligheden skinner igennem dine opslag. Og jeg forstår 100% du er knust ❤️

 • Jeg er overhovedet ikke kattedame, men ja, det er meget meget tydeligt, hvor meget Frank betyder for dig. Og så ser han altså bare SÅ lækker ud. Jeg er virkelig ked af det på dine vegne og håber meget på, at han kommer hjem til dig igen.

 • Det er bare ikke til at bære! – Ih hvor må det bare gøre pisse ondt. Jeg føler virkelig med dig og krydser fingre for at han snart – som i meget snart – kommer retur. Varme tanker herfra! Kh Charlotte

 • Tud du bare alt det du vil, og skriv du bare alle de indlæg du vil om Frank. Jeg er selv crazy dog-lady, og skulle der ske noget lignende med min hund (igennem ni år), ville jeg simpelthen ikke ane hvad jeg skulle gøre. Jeg flæber hver gang jeg tager til dyrlæge med hende, i frygt for de siger der er noget alvorligt galt med hende .. selv om hun kun skal vaccineres.
  Dyr er ikke bare dyr, de er vores kæreste eje – især for os som ikke har børn. Jeg kniber sgu en tåre en gang i mellem når jeg tjekker Instagram, og ser han stadig ikke er kommet hjem. Jeg håber sådan han dukker op – om 5 minutter.

 • Kære Miriam
  Mit hjerte græder med dig. Jeg har selv en hund og jeg ved hvor meget sådan et dyr betyder.
  Han er en ældre herrer, lige blevet 12 og han står ikke altid længere ved døren når jeg kommer hjem og mit hjerte går i stå hver gang, lige indtil han kommer gående.
  Hvis man ikke har haft kæledyr så tror jeg slet ikke man ved hvor meget de kan betyde for én og den forskel de kan gøre i ens liv.
  Du må gerne sørge. Det er en sorg. Lige nu, for jeg håber virkelig at det røvhul af en dejlig kat snart er hos dig igen.
  Kom nu hjem Frank?

 • Miriam for filan <3 Vi savner ALLE Frank, tænker jeg! Får helt ondt i maven, for ja han er et kæledyr og kæledyr er bare så meget mere end et “dyr”! Jeg håber, han “nosser” sig sammen og kommer hjem i morgen eller fredag, kom nu hjem Frank, vi hepper på dig!!!

  Selvfølgelig er du ked af det, det skal der være mere end plads til! 1000 tanker og kram til dig!

 • Jeg kan slet slet ikke rumme det du er igennem. Jeg håber så inderligt han er en røv og bare nyder livet. Og jeg lover dig.. at ringer de, så kører vi fandme fra Kbh og afsted i min bil. Men held på du får ham inden fredag… Frank kan ikke klokken, men forhåbentlig sine rejsetider. ❤️❤️❤️ Til jer… idioter der kommer med andet end kærlighed kan gøre det et andet sted… ❤️

 • Det er aldrig “bare” en kat/hund mv.!
  Det er en der altid er der når man er ked/grim/glad/tømmermandsramt…. og de lytter og trøster, er altid glad for at man er der eller kommer hjem og er en del af familien. Min ellers overgearede og ikke helt så nusbare hund, var så utrolig rolig og klistrede op af mig, begge gange jeg blev opereret i mine skuldre, og hun lagde sig lige så forsigtigt på den modsatte side af hvor jeg var snittet i, og lå bare helt tæt med mig i timer af gangen.

  Jeg krydser alt hvad jeg kan for, at Frank kommer valsende helt overlegent lige om snart – tror snart Instagram lukker min profil, med alle de gange jeg tjekker om der er kommet nyt om Frank.
  KOM SÅ HJEM FRANK!! Og de allerstørste kram til dig imens <3

 • Og vi vi gerne holdes orienteret om Frank. Han er jo også savnet lidt af os som læser med her og især på IG. Og jeg det ellers mens er til hunde, synes at han mangler. Og samtidig synes at han er jordens størst lort hvis han har hørt dig kalde og bare blevet ude med vennerne. Slem Frank! Så alt mulig kærlighed til dig. Og hold modet oppe. Han kommer hjem til dig igen – det skal han bare. For Frank uden Miriam og Miriam uden Frank – det er jo ikke det samme. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 • Jeg har været på ferie i al den tid, Frank har været væk og det første jeg har tænkt på hver morgen, er at tjekke om han er kommet hjem igen. Jeg har selv to katte og jeg kan nemt sætte mig ind i hvordan du har det. Og nej det er ikke bare en kat, det er din Frank og ham kan man ikke bare få en ny af. Han er grunden til jeg begyndte at følge dig, jeg håber på, han snart er tilbage. Mange tanker fra mig til dig,.

 • Kære Miriam.
  Åh hvor sender jeg dig tanker!
  Forresten synes jeg at du skal skrive lige så mange tudeindlæg som du orker og har brug for. Som du selv skriver, det er dét der fylder i dit hovede lige nu. Din blog – dine indlæg!
  Kram herfra.

 • Åh altså, jeg er ikke særlig glad for katte, men jeg har fulgt dig og Frank længe og sidder lige nu i Nordsjælland og er parat til at køre over og lede efter ham???. Jeg følger dine opdateringer meget tæt pt!!! Kom nu hjem Frank, for det her er sgu træls?❤️❤️❤️.

 • Jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige.
  Jeg sender dig al kærlighed og al den held jeg har så Frank kan komme hjem til dig?! Det er så ubærligt! Mange varme tanker fra Chatrine

 • Jeg kan blive helt ked af det når jeg læser de kommentar du har fået – har folk glemt talemåde – hvis du ikke har noget pænt at sige, så lad være.

  Jeg håber, han når at komme hjem i løbet af de næste par dage – ja, han er en kat, men han er din kat. Jeg ved da at vi ville være en familie i sorg hvis vores lille hund løb væk – de bliver så hurtige en del af ens familie, selvom de bare er et dyr. Så håber det bedste.

 • Jeg græder med dig! Man er slet ikke i tvivl om, hvor meget Frank betyder for dig, og folk der siger, at det bare er en kat, ved slet ikke hvad de snakker om. Jeg føler så meget med dig nu, og har ofte bare siddet og opdateret Instagram den seneste uge i håbet om et genforeningsbillede af dig og Frank! Jeg krydser fingre for, at han finder hjem igen til dig inden du tager hjem. Han kan ikke være bekendt bare sådan at smutte. Jeg sender dig alle mulige positive tanker og håber inderligt, at han snart dukkerne op!

 • Årh hvor jeg dig håber han snart er hjemme hos dig igen? Kritisk tidspunkt han strejfer rundt på, når der skal flyttes. Kan godt forstå du har svært ved at rejse!
  Vores kat fornemmer når vi skal på ferie eller der skal ske noget og forsvinder i flere dage hver gang. Tror de fornemmer mere end vi lige regner med og de fleste katte bryder sig ikke om forandring, så forhåbentlig er Frank tøsefornærmet og vender snuden hjemad lige om lidt? Hvis han minder om vores lægger han kort efter hjemkomsten en lort et centralt sted for ligesom at understrege utilfredsheden?

 • Søde Miriam.
  Hvor jeg dog føler med dig. Vi har også altid lukket vores nu 13 årlig kat ud når vi kom i sommerhus og det går fint. Altså indtil i år, hvor han blev bidt i snuden af en hugorm og måtte hastet til en dyrlæge, der lå alt for langt væk. Jeg tudede ned i hans pels. Han er det eneste stabile i mit liv og jeg vil aldrig undvære ham. Han klarede den og næste år lukker jeg ham helt sikkert ud igen. Jeg håber, krydser fingre og så aftaler vi han kommer hjem i nat!

 • Der skete præcis det samme for mig. Min kat gik ud, et par dage inden vi skulle flytte, og kom ikke hjem igen. Vi ledte og kaldte flere uger efter i nærområdet, og jeg så ham endda en dag – men nej, han ville bo i skoven. 2,5 måneder senere ringer vores gamle nabo og siger at han ligger i deres stue. Vi suser selvfølgelig derud og henter ham med det samme, og han ser ud som om han aldrig har lavet andet end at være hjemme. Så giv ikke op! Selvom det er så svært så er der altså håb! Jeg håber så meget du finder din lille engel snart!

 • Åh altså, kæreste Miriam. Det er så hæsligt og hjerteknusende når ens elskede pelsven forsvinder, og jeg føler med dig i en sådan grad, at jeg har helt ondt i maven. Jeg sender dig kram og varme tanker, og håber at det kun er et spørgsmål om kort tid, før han kommer valsende tilbage glad og fornøjet ❤️

 • Jeg tjekker konstant insta for at se om der er nyt om Frank. Er overhovedet ikke et kattemenneske, men det er svært ikke at være Frankmenneske ❤️ Jeg krydser ?? for han dukker op igen!

 • Havde en dejlig kat, Mister (en hankat indtil hun fødte killinger…). Hun blev som lille killing fundet i en papkasse ude ved mine forældres sommerhus. På trods af katteallergi og det faktum at jeg aldrig før havde haft kat, så tog vi hende til os. Det blev til fem dejlige år. Men en dag gik hun udenfor og kom aldrig tilbage. Vi så hende nogle måneder senere, hvor hun gik i et hegn med et hold killinger. Men da vi forsøgte at kalde hende til os, stak hun ind i krattet og på trods af flere dages forsøg blev hun ikke set igen. Det er en hård omgang. Man knytter sig til de kræ. Og selv om at de betragter os som laverestående væsner og servicedyr, så nærer man alligevel en illusion om at de også knytter sig til os.
  Jeg håber at du set fra igen. Det vil være jer begge vel undt.

 • Årh søde Miriam, sender alt godt din vej. Er selv kæmpe cat lady og mine katte betyder alt for mig og hjalp mig da jeg gennem længere tid var deprimeret og suicidal. Min ene kat løb også væk og jeg var fortvivlet. Heldigvis fandt vi ham med hjælp fra søde naboer. Han havde haft en fest! Jeg krydser fingre for at Frank snart gider at komme hjem ❤

 • Det er slet ikke til at være i når ens bedste dyreven er væk! Jeg føler med dig, og lover at der håb endnu. Vores søde kat var væk i 10 dage sidste år, og vi have afskrevet hende. På 10. Dagen insisterede børnen på at gå ud og kalde, og ganske rigtigt 30 min efter stod en våd og ildelugtende kat foran døren og ville have mad.
  Jeg håber og x’er alt for at Frank bare er på sit livs tur, og i morgen gider han ikke mere og trænger til Miriam-nusning og godbiddder. Så der kommer han hjem, mere højrøvet end nogensinde.
  Kram til dig Miriam
  Camilla

 • Kæreste du!
  Jeg føler så meget med dig. Har selv prøvet det og det er rædselsfuldt!!! Vores Ingolf var væk i mange dage – det var så skrækkeligt. Som at være i en osteklokke hvor tid og rum står stille.
  Det er slet ikke fair at du oveni al det skal se folks dumme kommentare! Man burde have mere pli’
  Håber virkelig Frank kommer hjem meget snart ♥️

 • Jeg forstår dig godt, det er helt utroligt som man kan knytte sig til et dyr. Jeg elsker min kat som et menneske, og jeg havde ondt i hjertet i flere måneder da jeg for 3 år siden måtte aflive min ene kat. Og ja, for udenforstående lyder det latterligt, men det gjorde ikke mindre ondt, end at miste et elsket (menneske) familiemedlem.
  Jeg håber at Frank snart kommer hjem igen ?❤️

 • Jeg har sagt det før – folk skal lukke røven noget mere.
  Han er din kat og du elsker ham.
  Han er dit kattebarn.
  At folk har hjerte til at trolle dig i din nuværende situation, fortælle dig at du er dramatisk og at han bare er en kat, er beyond me.
  Jeg ved ikke hvilken slags trøst der er at finde lige nu, men jeg ved at de ufølsomme mennesker, der af uvisse grunde ikke kan finde ud af at klappe kaje og respektere din hjertesorg, burde forbydes internetadgang de næste par år. De kan tydeligvis ikke administrere den. Fuck dem.
  Og tusinde kram på dig.
  Kh.

 • Jeg hader katte. Men jeg elsker Frank – og håber håber håber sådan at han kommer tilbage i morgen- så han kan vende tilbage til lidt at være en egokat uden sans for fællesskabet. I fællesskabet.

  Og Frank. Hvis du læser med; så er der dælme dømt stuearrast når du dukker op. Men kom alligevel ??

 • Elsker din blog og alle sider af dig. Bare kør løs af det du føler for. Skide være med de andre. Det er derfor jeg følger dig. Du er fantastisk……og ja jeg har også en kat…..og ja den er også et røvhul. Det er det fede.

 • Åh kære Miriam. Hold ud! Hankatte er desværre kendt for at være røvhuller, men hold hovedet højt! – Hver gang jeg ser en opdatering fra dig, så krydser jeg alt hvad jeg har, sågar så lange tæer, at jeg krydsede på begge fødder + ben og fingre, fra dit opslag om, at du var på vej ud og tjekke ved motorvejen. Jeg kan næsten ikke bære det. Jeg mistede i marts min elskede hund, fordi den blev kørt ned, så smerten kender jeg alt til. Men Frank har en fest, det tror jeg på! Han skal nok komme hjem – og jeg håber/ønsker at hvis han ikke kommer inden du rejser, så holder de dejlige naboer omkring et godt øje med ham. Super mange tanker og god karma til dig – og ikke mindst Frank – som bare kan ta’ og komme hjem liiiiige NU!

 • Ork, det er godt nok vildt, vildt træls.
  Jeg krydser også alt for at han dukker op – allerhelst før afgang til Kbh. Jeg er desuden også imponeret over alle dine søde, medstøttende opslags-veninder, du har fået, på insta – det kan man kun blive glad af, at se. Håber den gode karma får Frank til at høre rygtet om han er savnet, droppe kattejammer og udendørsfesten, og kigge hjem meget snart ❤️.

  – A

 • Jeg bliver så vred på dine vegne. Hvad bilder folk sig ind at skrive sådan.
  Det er muligt, de ikke forstår din sorg – så skal de bare tie stille. Det er simpelthen så uopdragent.

  Jeg forstår din sorg, og jeg tuder også ved tanken om, at du må tage hjem uden ham ?❤️
  Min bedste katteven rendte engang væk – jeg kaldte og tudede i et år, og det var svært i mange år sidenhen. Kærlighed til dyr (og børn) er magisk. Den web ubetinget og evig (også selvom begge parter kan synes, den anden er et røvhul)
  Jeg krydser, be’r og håber alt, hvad jeg kan. Om ikke andet, så på at du får vished, for det andet er ikke til at bære ❤️
  (PS: 15 år senere fortalte min mor brødebetynget, at han var blevet kørt over. Hun havde ikke nænnet at fortælle mig det, og jo længere tid, der gik, jo mindre turde hun sige det. Hun havde regnet med, det ville gøre mindre ondt, hvis jeg troede, at han bare var løbet væk, og at min sorg gik over på et tidspunkt. Det gjorde den faktisk først, da hun fortalte det, for så blev der sat punktum.)

 • Jeg kan faktisk slet ikke lide dyr Miriam, “heller ikke hundehvalpe eller kattekillinger”. ? Tjoe. Der har altid været katte i mit barndomshjem, til tider 3 af gangen, de er da okay søde. Men for at være ærlig kan jeg sgu bedre lide Frank. Din kærlighed, omsorg og hele Franks betydning for dig skinner igennem helt tydeligt. Da jeg så din story på IG i dag græd jeg. What. (Jeg græd ikke da vores sidste kat blev aflivet).
  Frank betyder meget for mange, men for dig er han hele din verden.
  For min skyld må du fylde hvert et indlæg fra nu og indtil han kommer tilbage med “frank er et røvhul” eller “Frank er jo Bridget Jones” indlæg.
  Brug blokken til at udtrykke alt hvad du vil, det er din, og op i r**** med dem der ikke orker det. Vi er mange der godt gider. Masser af tanker K

 • Selvfølgelig er han ikke “bare en kat”. Han er en katte-person og en del af din familie. Kan slet ikke forstå folk, som betagter ikke-mennesker som forbrugsgenstande, og at man da bare kan få en ny.
  Jeg føler så meget med dig og håber af hele mit hjerte, at han dukker op snart i god behold, så han kan komme hjem. Varme tanker og kram <3

 • Kæreste Miriam!
  Jeg er kæmpe kattedame, og mit hjerte har seriøst været i stykker over, at Frank ikke er kommet hjem endnu! De følelser, man kan have til sin kat, er så ægte, fordi de kan mærke, når man har brug for deres støtte og omsorg. Og jeg tvivler ikke det mindste på, at Frank har giver dig så meget! Jeg lyver ikke, når jeg siger, at jeg både har sendt bønner og alt den gode energi, jeg kan! Av, dit hjerte må gøre ondt!

 • En kat er ikke “bare” en kat. Er du vimmer, jeg ville dø, hvis min Bella ikke var her længere! Jeg elsker hende ligeså højt, som forældre elsker deres børn. Jeg sammenligner GLADELIGT min Bella med børn. For hun er mit barn.
  Jeg håber for alt i verden, at Frank kommer hjem. Jeg har flere gange tænkt på, om jeg skulle tage turen til Ålum og hjælpe med at lede!
  Man kan aldrig få en ny Frank, eller en ny Bella, så dem der skriver det, skal holde deres fede kæft. Ja undskyld, men det mener jeg sgu.
  Alle mine positive tanker og energi går til dig, søde Miriam!

 • Åh Miriam, de bedste og varmeste tanker og håb om at Frank har det som blommen i et æg, og at han snart kommer hjem igen.
  Det ER ikke til at bære, når man ikke ved hvor de er og om de kommer godt hjem. Hvis du på nogen måde magter det, så hav ondt af de mennesker, der skriver at han jo kun er en kat – de ved desværre ikke bedre.

 • Jeg har slet ikke ord til de kommentarer, det er helt uvirkeligt, at nogen er så empatiforladte og føler sig berettigede til at skrive den slags til folk i sorg 🙁 Masser af kærlighed herfra i hvert fald <3

 • Jeg har villet skrive noget hele ugen, men har ikke vidst hvad. Nu sender jeg noget kærlighed din vej, for det er det eneste, jeg kan. ❤️ Det, og så løftet om, at vi er mange, der er med dig.

 • Jeg krydser alt, hvad krydses kan, for at Frank kommer tilbage til dig og beder til samtlige magter!
  Hold kæft, hvor er det bare trist, at han er væk. Og du må gerne være ked og i sorg, selvfølgelig må du det!
  Kattekrammere og kærlighed til dig og Frank <3

 • Jeg sender dig tanker og knus. Jeg kan i den grad forstå din smerte. Som dyre elsker og som hundeejer (tidligere katteejer) så mærkes din uvished og savn helt ind i hjertet – virkelig! Jeg håber så inderligt at din elskede Frank kommer hjem til dig igen, sender alt min positive energi til at det går i opfyldelse. Kærligheden til vores dyr kan ikke undervurderes! Den er ægte og meget hver.

 • Kæreste Miriam.
  Jeg har ikke lige haft tid til at skrive før men jeg har tænkt meget på dig. Du ved jeg er Fellow katte dame med min Tage som jo desværre ikke er her længere. Så jeg vil bare sige jeg virkelig forstår og er ked af det på dine vegne. Jeg håber han lige om lidt står i døren og siger hej. <3
  Kæmpe kram!!!

 • Det gør mig så ondt på dine vegne. Jeg har selv en kat, som på et tidspunkt var væk i længere tid og det er forfærdeligt! Det er jo ikke bare en kat for os der elsker dem. Krydser alt hvad jeg kan for at der er en der på et tidspunkt får fingrene i ham, så han kan komme retur til dig, hvor han hører til ❤️

 • Jeg sidder og ønsker at Frank kommer spankulerende ind af dine forældres indkørsel NU, så han kan komme med dig hjem, så i kan have det godt, holde i pote og tude af glæde, og “snakke” om oplevelserne<3
  Vi bor ikke så langt fra Ålum, og holder selvfølgelig øje, det sker af og til vi ser "nye" katte i engene!

 • Folk der siger til mig, at min kat baaare er en kat er nummer 1 på min liste over røv irriterende usympatiske mennesker der ikke fortjener et sekunds opmærksomhed ❤??

 • ❤️❤️ stakkels stakkel dig, du er en ægte kattedame, som elsker sin kat. Jeg kommer fra en familie hvor dyrene var sidestillet med børnene , og sådan skal det være ❤️og derfor bryder verden sammen når Dyrene bliver væk, jeg håber håber håber i finder Frank. Knus og kram

 • Der er simpelthen ikke noget der hedder “bare en kat” eller “bare” noget som helst andet dyr. Det er et familiemedlem!! Hvis et af ens boern forsviner i en uge uden at give besked siger man jo heller ikke “det er jo bare et barn, du kan jo bare faa et nyt.” Saadan virker det ikke!
  De, der siger saadan noget, skulle skamme sig!!

  Jeg haaber inderligt at frank kommer dalrende lige om lidt og vil med hjem til kbh. Jeg kan slet ikke holde det ud ellers! Og hvis ikke han goer, saa maa du for min skyld skrive alle de hjerteskaerende “Jeg savner Frank”-indlaeg, du overhovedet orker. Saa laeser vi med, mig og min Ikke-bare-en-kat.
  Kattekaerlighed og kattekram til dig og Frank.

 • alle der har haft hund/kat ved hvordan du har det. det er ikke “bare” et dyr.. det er et familiemedlem man ofte har haft i mange, mange år. og det gør hjernedødt ondt, når de forsvinder eller dør.

  for min skyld, skal du ikke holde dig tilbage ❤️

 • Kære Miriam
  Jeg blev så ked af det, da jeg læste om Frank. Jeg sidder her på barsel med alle mine hormoner og fik tårer i øjnene. Du har solgt ham Frank ret godt;)
  Ingen stress med hensyn til at udgive andre ting på bloggen. Vi venter gerne, til det giver mening for dig. Og dem der ikke venter er nogle hængerøve. Bum.

 • Prøv lige og hør! Vi andre har heller ikke ro i sjælen før vi får nyt om Frank. Du skal ikke undskylde eller noget der ligner. Vi forstår dig og håber at bare Frank er okay derude! Giv den bare gas som kattedame

 • Jeg er så ked af det på dine vegne. Jeg bliver selv lige så knyttet til mine dyr og det er ikke “bare en kat” – folk der siger det har ikke haft dyr og går glip af det meningsfulde i at holde af og passe på et dyr. Synd for dem! Jeg kigger jævnligt forbi på insta for at se om der er nyheder. Jeg håber han snart dukker op! Kram

 • Dem der siger at det jo bare er en kat skulle have et par flade!
  Hans navn er Frank, han er kat ja, men han har også en personlighed og en sjæl!

  Så Frank, kom nu hjem! Du er ikke kun savnet af Miriam! ?

 • Kæreste Miriam.
  Jeg håber sådan at Frank snart viser sig igen.
  Jovist, dyr er bare dyr, men det forhold vi kan have til vores dyr, er ikke noget “bare”. Vi elsker de små væsner og vi kan være heldige at mærke deres gengældelse. Med katte, som jo er så meget deres egne, så kan kærligheden synes større for nogen. Sådan havde jeg det i hvert fald. Min kat, Mads, vi kaldte ham Madsberg fordi han var en kende til den runde side, var ikke en lårkat – han gjorde hvad det passede ham og var helt sin egen. Men når han så kom til en, enten for at ligge i ske, stjæle hovedpuden, opkræve hårdtjente (synes han selv) kattesnacks, eller bare for lige at støde hoveder, så var det som om jeg fortjente hans kærlighed. Jeg havde min bedste katteven i 8 år, og selvom han blev en gammel hankat på 16 med hængebug og dovne tendenser, så var han alt hvad jeg kunne ønske i en kat. Jeg tænker at du har det ligesådan med Frank. Vores bedste venner er en del af vores familier og når vi ikke ved hvor de er, gør det ondt.
  Uanset hvad, hvad enten Frank er på eventyr, eller han er gået i skoven for at ligge sig til hvile, så håber jeg at du får vished. Mest af alt håber jeg at han kommer hjem til dig igen.
  Jeg sender masser af kattekærlighed din vej og håber på det bedste.

 • Tænk at være så afstumpet at man synes det er ok lige at ville justere på din reaktion, bare fordi man har internettet at gemme sig bag – for jeg går da ud fra at ingen ville sige den slags face to face til et menneske der er så åbenlyst i sorg. Hvis der dog bare var nogle ord der ville hjælpe. Jeg føler med dig Miriam, og jeg håber at Frank snart dukker op.

 • Du skal overhovedet ikke stoppe med at skrive om Frank. Jeg ved selv hvor meget godt sådan et lille dyr kan gøre for en, når man har det skidt. Jeg krydser finger for at han kommer hjem. Mange varme knus og tanker til dig,

 • Tænker på dig flere gange om dagen, og håber sådan på han snart vender hjem igen. Sender alt god karma og energi til dig ❤️

 • Kærlighed til dig og kærlig røvfuld til Frank for at lade dig i stikken på den måde.

  Fraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaank, kom tilbage igen! Du får godbidder for det – lige det du vil have.

  Og gu må man være ked af det, søde Miriam – det er jo ens kæledyr/baby, der er væk. Min gamle terrorist (inden jeg blev crazy dog lady) forsvandt på et tidspunkt i 3½ uge. Lortekat. Pludselig en dag stod han foran bagdøren, som om “så åben dog den dør, menneske og giv mig noget mad!” Desværre var det meget tydeligt, at han var blevet passet og plejet og fodret, så nogen havde taget sig af ham. Det må man altså ikke – man må ALDRIG fodre en fremmed kat, for de kan være noget så troløse de små røvhuller, at de svigter deres RIGTIGE ejere for andre. Og så bliver vi RIGTIGE ejere ski så kede af det.

  Jeg håber af hele mit hjerte at Frank snart kommer hjem til dig igen.

  Mange tanker
  Dusen

 • Min kat forsvandt engang (hun var indekat og kom ved en fejl udenfor).
  Vi fandt hende 1/2 årefter i nabobyen 3km væk. Vi havde også ledt i flere måneder men opgav tilsidst da det var streng vinter, og vi tænkte hun ikke overlevede.
  Men det gjorde hun 🙂 Dog meget afkræftet men havde overlevet vinteren og 1/2 år udenfor.

  Så bliv ved med at søge efter ham. Han er måske ikke så langt væk og pludselig dukker han op 🙂

 • Altså, Frank kan jo ikke klare sig selv, så det giver god mening, hvis han holder til i nærheden af de halvvilde kattes fodersted, så har du tænkt på at campere dernede et døgns tid?
  Simpelthen slå lejr i en havestol/liggestol med et lille klapbord og en bog. Din mor kan servicere dig med mad og drikke og overtage vagten, når du lige skal hjem og tisse.
  Og nej, de halvvilde katte får nok ikke noget at spise, så længe du sidder der, men Frank har nok ikke så mange andre muligheder, og betragter dig heller ikke som farlig, så hvis det virkelig er der, han fouragerer, er der gode chancer for, at han dukker op, når han bliver sulten nok.

 • I nat drømte jeg (uden at have læst om Franks forsvinden) at min egen kat stak af. Det skabte også den helst store fortvivelse! I drømmen kom hun dog tilbage, og det gjorde hun også i virkeligheden, da hun kravlede ud på taget og var væk for nogle uger siden. Jeg håber det samme for dig og Frank, kan mærke det krymper sig i maven, når jeg forestiller mig din situation ?? håber du kan finde adspredelse når du kommer hjem.

 • Han skal bare komme hjem og det kan kun gå for langsomt! Hvor jeg dog føler med dig Miriam!! Skriv alt det du vil om, hvor meget du savner ham, alt andet ville sgu være mærkeligt! Kæmpe kh fra kattedame #findfrank

 • Puha. Jeg er oprigtigt berørt af dit indlæg og over, at Frank er forsvundet. Folk som siger, at det “bare” er en kat kan åbenbart ikke sætte sig ind i, hvad det betyder at have et kæledyr, som man bor sammen med og som altid er der for en. Jeg havde en hamster, da jeg flyttede hjemmefra og selv om det bare var en lille klump af pels, som larmede om natten i sit løbehjul, så hjalp den mig til ikke at føle mig alene. Senere fik jeg en kat og jeg bliver altid bekymret, hvis den har været væk i længere tid i løbet af en dag. Åh Frank, kom nu hjem!

 • Jeg synes bestemt ikke du skal holde dig tilbage med Frank-relaterede indlæg❤️ Kan godt sætte mig ind i hvor håbløst det må føles lige nu – håber inderligt det får en lykkelig afslutning, jeg tjekker hele tiden insta for om der skulle være nyt.. Kom nu hjem, Frank…

 • Mit hjerte græder med dig.
  Ville give dig et kæmpe kram hvis jeg kunne.
  Jeg har aldrig tjekket Instagram så tit som nu, for alt i mig håber på den gode nyhed, at Frank er kommet hjem.

  Frank, kom så hjem, dit røvhul.

 • Hvor jeg kender din smerte ❤️ Vores gamle kat, Stella, forsvandt da vi første gang forsøgte at gøre hende til udekat. Vi ledte og ledte. Folk ringede og mente, de havde set hende. Men væk var hun. Da vi havde opgivet alt håb, blev vi ringet op af en, der havde set hende. Efter tre ugers eventyr kom hun hjem til os igen. Hun vidste, at hun hørte til hos mig. Så hun gik pænt ved siden af mig til vi kom hjem.
  Jeg tror og håber på, at du får Frank hjem igen!

 • Jeg sidder næsten klistret fast til telefonen, for at kunne få lige præcis dén insta-story om, at Frank er kommet tilbage igen. Har sågar afsløret for min “vi-dater-kun”-fyr lige præcis hvor crazy-kattedame jeg er, ved at opdatere ham om hele situationen og nærmest give ham et portræt af dit og Franks liv. Vi håber begge på det bedste (aka at Frank bare er et katte-røvhul og kommer spankulerende liiiiige præcis når han vil, som om intet er hændt) og kan ikke sige andet end, at man ikke skal give op! Uvisheden er dog forfærdelig, har selv oplevet det med vores udendørskatte så mange gange; de er dog altid kommet hjem (senest kom én af dem hjem efter at have været ude i tre uger), så jeg nærer håb for Frank!

  Sender dig positive tanker og masser af håb!

  P.s. seriøst, alle der siger, at du overreagerer fortjener bøllebank. Husdyr er sgu’ en del af familien, længere er den ikke!

 • Folk der siger ting som “det er bare en kat” og “du kan bare købe en ny” har ikke eller aldrig haft et kæledyr. Det er SÅ meget mere end det. Jeg forstår dig sorg, helt ind i hjertet.

 • Jeg føler så meget med dig Miriam❤️ Igennem mine depressioner er min kat det eneste der har holdt mig i live. Jeg havde jo er ansvar for ham og ham kunne jeg ikke forlade.
  Jeg håber hver eneste dag at Frank dukker op og holder øje alt det jeg kan. Min mor er meget i Randers området så har også bedt hende om at holde øjnene åbne. ❤️❤️ #frankkomhjem

 • Åh, Miriam. Nej, et kæledyr er ikke bare et dyr – det er en ven og en følgesvend, man (på en eller anden måde) betror sig til og regner med. Jeg ville ønske, jeg bare kunne gøre et eller andet. Jeg krydser mine fingrer og sender en masse tanker til dig og Frank ❤️

 • Åh for pokker da! Jeg savner sgu også Frank og han kender mig ikke engang. Folk er nogle uempatiske røvhuller, når de marginaliserer ens følelser. Hver gang jeg åbner for din blog, banker mit hjerte lidt hårdere, fordi jeg ikke kan bære, at skulle forholde mig til at han ikke er kommet hjem endnu. Vi var nødt til at bortadoptere vores to elskede katte d. 6. juni pga en usandsynligt debil og dum nabo og selvom jeg egentlig er hundemenneske, så hyler jeg stadig af savn når jeg tænker på dem. De går lige i hjertekulen, de kræ. ❤️

 • det må være den værste situation at være i. Snart ringer de nye husejere og siger de har en eventyrmæt kat der er klar til at blive hentet. Knus fra en der forstår dig 100%.

 • Please, please, please at Frank kommer hjem i aften. Jeg er ikke voldsom troede, men jeg har bedt en lille bøn om i bliver genforenet om lidt. Jeg vælger at tro bønnen bliver hørt – og reageret på, nu hvor din far har ret gode forbindelser.

 • Alverdens kærlighed til dig og forhåbninger fra hele mit hjerte om, at han selvfølgelig har det godt og kommer tilbage <3 <3 <3

 • Det er ikke bare en kat, det er sæt andet end bare “noget” man kan beskrive. Jeg ville være sønderknust hvis det var mig der ikke vidste hvor mine egne pelsdyr var. Folk der udtaler som om andet aner ikke hvad de taler om!

  Jeg håber inderligt at han dukker op, det sker jo ofte at de åndssvage små dyr skræmmer livet af een for at derefter dukke op som intet er hændt – så der er masser håb endnu. Frank skal komme hjem!

Der er lukket for kommentarer.