Frank, 2001-2018

Jeg ved, I er mange, der holder af Frank og også har været urolige, så jeg er ked af at være nødt til at skrive denne update. Jeg er blevet ringet op af en nabo fra Ålum, der har fundet Frank. Desværre ikke i live. Det ser ikke ud til, at der er sket ham noget slemt, så højst sandsynligt er han bare gået væk for at dø.

Han blev 17 år, hvilket er flot for enhver kat og især for en brite. Min far henter ham i morgen.

Tak for al jeres kærlighed og alle jeres tanker. Det varmer, at jeg ikke var den eneste, der syntes, han var noget helt særligt.

Kommentarer (185)

 • Det gør mig meget ondt at høre. Jeg sender dig de varmeste tanker. Frank var helt bestemt noget specielt. <3

 • Åh nej. Det gør mig ondt at høre :’( Kondolerer.
  Jeg synes dog at det er betryggende at vide, at han ikke har lidt noget grusomt, men at det (forhåbentligt) har været af naturlige årsager. Selvom at det selvfølglig er alt for tidligt!

  <3

 • Hvor er det forfærdeligt, Miriam! Jeg er sikker på, at når jeg siger hvor meget jeg elskede at følge med I jeres liv, så snakker jeg ikke kun for mig selv, men de fleste af dine læsere. Tusinde tak for at have delt Frank med os og jeg håber, at selv om det er en ringe trøst, så er det tydeligt for enhver hvor højt du elsker ham. Det er jeg sikker på, at Frank vidste. Græd blot, hjerte, men brist ej.❤
  Ønsker dig kun det bedste i den her tid.

  Må Frank få evige snacks og efterlade hårbolde over det hele i kattehimlen!

 • Kære Miriam.
  Det gør mig så uendeligt ondt for dig.
  Jeg har også prøvet at miste min allerkæreste katteven, og det gør ONDT.
  Selvom vi har tre andre katte, kan jeg nu, efter et halvt år, stadig ikke se billeder af hende, uden at jeg kommer til at hyle.
  Ting ta’r tid. En skønne dag er vi helet igen.
  Indtil da den største krammer herfra <3
  Lisa
  P.S. Godt at du fik vished, alligevel.

 • Det er jeg simpelthen så ked af at høre, Miriam. Jeg har tænkt en masse på jer. Masser af kærlighed herfra <3

 • Åh Miriam, det gør mig så ondt! Frank vil blive savnet her. Håber at visheden har givet dig en lille bitte smule trøst ?Kæmpe knus ❤️

 • Så gik mit hjerte i stykker. Jeg synes næsten Frank var vores alle sammens delebarn. Med tårer ned af kinderne sender jeg kærlighed din vej – han var fantastisk! <3

 • Det gør mig så ondt! Masser af tanker.

  Bloggen – og dine læsere – er her når du kommer tilbage. Lad være med at føle dig forpligtet til at skrive. Er sikker på at vi er mange der gerne vil smide en lille skærv, så du har til dagen og vejen (og Ben og Jerry’s) til du føler dig klar igen.

  Katte, de går sgu lige ind i hjertet på dig. Jeg vil savne Frank!

 • Åh kæreste Frank <3
  Du gik en tur i en dejlig skov, og fandt at det var det perfekte eventyr afslutte livet på jorden med.
  Du er ikke borte. Din sjæl vil for evigt leve videre i din kærlighedsperson Miriam – og i alle dem der, på den ene eller den anden måde, har set, læst og hørt om dig.
  Tak for alt og hav det så dejligt i hjertet hos Miriam, og med alle de eventyrer hun kan forestille sig at du tager på nu.

  Kondolerer Miriam, al kærlighed til dig i denne tid <3

 • Åh Miriam
  Hvor er jeg ked at det på dine vegne <3
  Han har heldigvis haft et fabelagtigt og fashionabelt katteliv hos dig, og som du selv siger er 17 år en flot alder for en statelig herre som Frank. Men derfor må man gerne være ked af det og savne. Der er carte blanche til mængder af kinder og ben&jerry's i en sådan situation <3

 • Stakkels dig! Hvor trist. Katte er fantastiske, og Frank virkede virkelig skøn!
  Jeg er dog “glad for”, han ikke er blevet kørt over eller sådan noget! At han er gået væk for at dø er jo “fair nok”, selvom det stadig er trist! Og rart med vished nu. Gode tanker herfra i en svær tid – kæledyr er noget helt specielt.

 • Årh søde skønne Miriam!
  Hvor er det dog forfærdeligt. Heldigvis havde du glæde af ham i mange år ❤️
  Sender alle mine tanker til dig og håber får sagt pænt farvel til ham.

 • Alverdens medfølende kram og tanker til dig, Miriam <3 Frank var noget helt særligt, det skinner så tydeligt igennem.

 • Åh, søde Miriam! Jeg ved hvor smertefuldt det er, at miste sin firbenede følgesvend. Jeg er virkelig ked at det på dine vegne, det er sgu ikke sjovt.

 • Sorg er prisen for at man har fått lov å elske ?Og hvilken kjærlighet man får til sine firbente skatter! Jeg føler virkelig så med deg! Jeg bruker å si, at aldri, aldri har jeg sørget så mye, som jeg gjorde da vår 17 år gamle hannkatt Mikkel døde. Selv ikke over et menneske….Katter❤De er bare noe for seg selv. Tenker på deg❤

 • Årh, hvor er det godt, at han fik en “rolig behagelig” død….. <3
  Det gør mig SÅ ondt!! Varme tanker til dig.

 • Åh Miriam. Jeg græder med dig indeni og sender dig en virtuel krammer og kærligt kys i håret. Jeg ved, du er dybt ulykkelig, og jeg forstår dig <3

 • Godt han blev fundet, Miriam – men øv altså, hvor er det træls at det var nu, det var nu, selvom man ved, intet vare evigt. For ja, man må sige, det var en fornem kattealder!
  Håber du har gode folk omkring dig – selvom jeg selv ikke er den store dyreperson, er næsten alle omkring og betvivler ikke, det gør meget ved en, når man mister så mange års roomiehomie-selskab med sin kat ??

  – A

 • Årh Miriam. Det er jeg virkelig ked af at høre. Jeg ved at der ikke er noget der hjælper på sorgen lige nu, så sender blot en masse kærlighed ❤️

 • Jeg sender dig kram, tanker og kærlighed i spandevis, selvom jeg godt ved at intet hjælper lige nu. Kæmpe kram herfra til dig, kære Miriam.

 • Åh nej, Miriam. Det er jeg så ked af at høre. Du har al min medfølelse. Det er kun en måned siden, jeg selv måtte sige farvel til min senior. Det er hjerteknusende.
  Jeg takker dig for, at du har delt så meget Frank, at jeg har følt, jeg næsten kendte ham.
  Jeg sender dig varme tanker, og et ønske om, at du passer på dig selv i din sorg.
  Kærlig hilsen

 • Åhh, sødeste Miriam ❤️
  Det gør mig så ondt, at du skal skrive dette indlæg. Det er smertefuldt at miste ❤️
  Det er svært at finde en mening i sorgen. Vi føler sorg når vores kærlighed ikke længere har en modtager, og så vi må i stedet for, finde en mening i den kærlighed, der gik forud for sorgen. Og din var åbenlyst så stærk, ellers havde vi ikke været så mange, som var så påvirkede af dit tab ❤️ Giv dig selv plads og tid til at sørge, for han var ikke bare en kat. Han var Frank ❤️

 • Pia Søgaard-Sand

  Åh Miriam! ?

  Det gør bare SÅ forbandet ondt, når man skal tage afsked med et højt elsket kæledyr ?

  Godt i det mindste at høre, han ikke er kommet til skade, og godt i det mindste at få vished – men svært og hårdt, fordi du ikke vidste, det var sidste gang, du så ham i live, da han gik… ?

  Kæmpe trøstekram fra mig ❤

 • Sender dig en masse varme tanker. Knus fra Nordjylland ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 • Kære Miriam,
  Du har både min dybeste medfølelse og min tilladelse til at kvittere med en knytnæve midt i ansigtet, hvis nogen prøver at nedgøre den sorg du føler.

 • I hjertet gemt, men aldrig glemt❤ Håber du kommer hel igennem, denne svære tid. Kærlighed kender ingen forhindringer.

 • Jeg har grædt mange tåre for både dig og Frank de sidste uger og nu gør jeg det igen!
  Øv hvor er det trist, men heldigvis fik Frank et langt og dejligt liv med massere af kærlighed. Tænker på dig – det er altid helt forfærdentligt når man skal sige farvel til et kæledyr og en god ven.

 • Ååårrhh… ? Kys og kram i uendelig mængder til dig…! Det er så hårdt at miste et ‘kæledyr’ – han var din ven, din fortrolige og sikkert også nogen gange din sunde fornuft! Det er extra svært, når det ikke er alle der forstår at sådan et tab ER lige så stort som havde han været en menneske-ven… bare rolig, vi er også mange der forstår! ❤️

 • Selvfølgelig var han noget særligt, og det gør mig oprigtig ondt for dig.
  Hvil i fred Frank.
  Hilsen Tina

 • Åh nej, det er jeg virkelig ked af at høre. Må Frank have en fortrinlig tid i Kattehimlen (hvor min kattemis også miaver rundt) ❤️

 • Kæmpe kæmpe krammer til dig Miriam! At miste sit kæledyr er noget af det værste❤️ Frank var en ener og han har haft det bedste katteliv hos dig❤️❤️❤️❤️❤️

 • Kære Miriam,
  Jeg har læst med længe, men kommenterer sjældent.
  Men i dag skal du simpelthen have en kæmpe krammer. Av, det gør ondt i hjertet at høre, at Frank ikke kommer tilbage i live. Han lever videre i minderne <3
  Kæmpe krammer fra en dyreelsker til en anden!

 • Jeg skriver og sletter, og skriver for så at slette igen. Jeg har brug for du skal vide, at jeg er så frygtelig ked af at Frank ikke er her mere, men at alt hvad jeg skriver må virke så ligegyldigt her midt i din store sorg.
  Tak Frank, fordi du var dig, og var der for Miriam da depressionen var værst, og fordi du er grund til at Miriam er i live. Ære være dit minde, kære Frank.

 • Kære Miriam

  Hvor frygteligt, jeg håbede til det sidste på en lykkelig slutning <3
  Det gør mig ondt!

 • Jeg er helt oprigtigt dybt ulykkelig på dine vegne. Jeg håber du har et sted at henvende dig for hjælp og støtte i denne ubærlige stund <3

 • Det er jeg virkelig ked af at høre, Miriam. ? Rest In Peace, Frank. ?
  Sender mange varme tanker din vej.

 • Det gør mig forfærdeligt ondt!! Han var helt og aldeles skøn – inklusive røvhuls-delen. Kærlighed og virtuel kram til dig ❤

 • Hvor er det trist. I det mindste har han haft et langt, dejligt katteliv hos dig.
  Jeg sender alle mine bedste tanker til dig!

 • Jeg græder for dig, ven? Kondolerer, det er så trist at miste sin bedste følgesvend. Jeg håber, du kan finde trøst i, at du har haft givet ham et blændende otium og endda med internet fame som dit grå, elskelige sidekick. Har i øvrigt altid holdt mest af netop dét billede af en eller anden grund. I var så gode sammen, og minder har man heldigvis altid?? Tanker.

 • Det er jeg rigtig ked af at høre. Frank var en helt speciel kat. Jeg sender en tanke til både ham og dig <3

 • Noooo!

  Der er ingen ord der i bund og grund kan trøste – kun visheden om hans skæbne, trods alt.

  Sender dig mange tanker❤️

 • Av for pokker, Miriam. Jeg har aldrig kunnet lide katte, men Frank ku’ jeg dælme godt lide. Alle gode tanker og virtuelle kram til dig ❤️ Håber du har nogen til at give dig et fysisk også. Har seriøst lige fældet en tåre for ham. Så kan kun forestille mig, hvor mange du ikke må sidde med. Han var så absolut noget helt særligt!

 • Årh sødeste Miriam. Alverdens tanker i dit sorg og tab. Det eneste, der giver mig trøst og gør mig glad, er at se de utallige hjerter, beskeder og trøst fra læsere. Du er i så mange tanker <3

 • Nej nej nej nej!! Det er jeg så ked af at læse. Har næsten ikke turde at tjekke din blog både af frygt for, at der ikke var en opdatering eller at der var den værste af slagsen. Dejligste Frank. Hvorfor kunne du ikke bare leve for evigt? Jeg håber, at hans kattesjæl boltrer sig i kattedame-himlen og at han bliver dikket og krammet til evig tid. Søde Miriam, hvor må det være uendelig hårdt at få slukket håbet. Tårerne triller ned af mine kinder, så der må være et Victoria Falls på dine. Det var så godt, at I fandt hinanden. Jeg er sikker på, at ingen kunne have haft et bedre katteliv end Frank, men det gør afskeden så meget tristere. For min skyld må du skrive 17.000 tude-indlæg. Jeg vil gerne trøste gennem skærmen. De kærligste og tristeste hilsner Anne-Sofie

 • Åh nej, hvor er det en trist nyhed. Jeg ved hvordan det føles – min hund døde i sidste uge. 🙁 Jeg håber at du kan holde fast i at din kat har haft et skønt liv, at han fik lov at blive gammel og at han selv var klar over, at der var nu. Virtuelt kram fra mig.

 • Åh,det er jeg ked af at høre. Det må være så hårdt for dig lige nu. Håber du har nogen til at trøste dig❤️ Knus og kærlighed herfra?

 • Åh, Miriam, det er jeg SÅ ked af at høre! Sender masser af kærlighed til dig og Frank i kattehimlen <3

 • Er ked af det dine vegne. Men det må også være en lettelse at have vished om ham, omend det var trist nyt.

 • Kæreste Miriam, det gør mig så ondt for dig, at du har mistet din elskede Frank. Jeg føler så meget med dig. Du har givet ham al din kærlighed og et fantastisk dejligt katte liv.
  De kærligste tanker til dig❤️❤️❤️

 • Kondolerer ❤️ Det har været fantastisk at følge dine beskrivelser og stories med Frank, han vil blive savnet! Havde håber til det sidste han kom hjem igen i live!

 • Åh for helvede da! ?
  Kæmpe kram til dig Miriam! ❤️
  Selv om ens bedste firebenet ven bliver en gammel herre/dame, så gør det satme ikke mindre ondt at miste dem! ? Jeg sender kærlighed og kram din vej!

 • Søde Miriam.

  Jeg fik helt tårer i øjnene. Det gør mig ondt.
  Sender al min kærlighed og tanker.

  Jeg ved ikke om du kan bruge den her sætning til noget, men nogen sagde den engang til mig.
  Det vigtigste, når man mister, det er ikke at nogen er væk. Det er, at de har været her.

  Kærligst.

 • Åh Miriam! Hvor er det synd for dig! Bedste tanker til dig. Jeg håbede sådan, du ville få ham tilbage. Knus A

 • Det gjorde så ondt at læse dit opslag – jeg føler virkelig med dig. Vi er mange, der vil savne Frank. ♥️

 • Er fast læser hos dig, men har aldrig haft kat. Tror ikke de kan li’ mig og manden er super allergisk. Til gengæld har vi altid haft hund, og kommer til at have det, til den dag vi dør. Trods dette, så har jeg elsket at læse om, hvordan du elskede Frank. Jeg ved også, hvor ondt det gør, at skulle acceptere at nu er det slut (vi har selv sagt farvel til fire hunde). Så ….. kære, kære Miriam – vi føler med dig, og sender de bedste tanker. Der er ikke noget, som kan trøste, men jeg håber, du kommer igennem sorgen og måske finder en dejlig “lillebror” til Frank, som kan give dig glæde (og ikke mindst udfordringer) i fremtiden.

 • Kondolere. Godt du trods alt fik vished. Håber han spiser alle de cheeseburgere han har lyst til i kattehimlen ?❤️

 • Åh Miriam. At miste sit kæledyr er en helt særlig form for smerte, som nok kun forstås af dem der har prøvet det. Sender mange tanker til dig og til Frank. Sikke noget lort.

 • Det gør mig ondt, Miriam.
  Ære være Franks minde. Dyr der er der for os i vore mørkeste perioder, når længere ind i vore hjerter, end mange af de mennesker vi har omkring os.

 • Åh nej ?
  Hvor gør det mig ondt. Sender masser af kærlige tanker, selvom jeg godt ved de ikke bringer Frank tilbage.
  Vi har også lige sagt farvel til vores gamle dreng. Han blev næsten 14 år, og flyttede endda ind hos min (nu) mand inden jeg selv gjorde. Det gør bare så helt forfærdeligt ondt ? ❤️

 • Åh Frank – vi vil savne dig. Tak for de gode stunder, for de sjove historier og for al den kærlighed der har været mellem dig og Miriam. Må evigheden være fyldt med det perfekte spot i solen

 • Åhh, det er så hårdt at miste et højt elsket kæledyr, særligt sådan et pragteksemplar som Frank var… sender dig varme tanker.

 • Det gør mig ondt at du har mistet din Frank. Han var en meget heldig kat, at været havnet hos så kærlig en ejer som du har været. Hvil i fred lille misser.

 • Hvor er jeg ked af at høre det. Har gået og håbet kære Frank blev fundet. Sender trøstende og varme tanker din vej, det er så hårdt.

 • Kære Miriam
  Jeg er én af dem, der sammen med dig har håbet og ventet på gode nyheder om Frank. Det er i aften første gang nogensinde, jeg har tudet over en overskrift på en blog. Jeg er SÅ ked af det på dine vegne.
  Knus og varme tanker?

 • Det gør mig så ondt at høre ? Han var en dejlig kat! Mistede selv min hund den 27. Dec 2013 og kan stadig hulke over hvor meget jeg savner ham nogengange! De kæledyr bliver virkelig til familie.

 • Hvil I fred Frank. Han har haft et fantastisk katteliv og en fantastisk kattemor ❤❤❤ Jeg er glad for han er fundet så du kan få vished. Dyrs instinkter skal man ikke kimse af. Han er gået elsket videre ind i det næste liv ?

 • Hej Miriam.
  Kondolere. Det er hårdt at miste dem, men altid godt at tanke på at de havde et godt og langt liv, hvor de var elsket, nusset og fodret, det må jo være kattens top tre tror jeg. Jeg mistede selv min kattepige Lulu på 15 år og to md. For præcis en måned siden i dag, hun havde lunge problemer og havde haft noget tid, så jeg måtte tage afsked og lade hende tage afsted. Håber at du tænker på alle de gode minder og ikke er alt for ked af det.

  Venlig hilsen Gitte.

 • Åh nej. Det var en trist update. Havde sådan håbet, han bare var en bisse på afveje.
  Jeg kondolerer. Han vil være frygtelig savnet. Ikke kun af dig. Og heller ikke kun af mig. Men af mange.
  Jeg føler dybt med dig. Uanset hvad, så er man aldrig rigtig klar til at tage afsked.

 • Åh Miriam, det gør mig så ondt. Jeg fældede en tåre, da jeg læste din update. Jeg er ikke god til at kommentere, men har læst trofast med i mange år. Frank var den sejeste kat ever og han har haft et fantastisk liv hos dig Sender dig masser af knus og varme tanker.

 • Kære Miriam.

  Det gør mig så ondt på dine vegne. Jeg har ikke de rette ord til at bringe solskin i dit sind, men vid at du bliver tænkt på. Din kærlighed til Frank er så tydelig for alle os, der ikke har mødt ham i virkligheden, men som kender dig fra din lille skuffe på internettet.

  /Kristina.

 • Åh jeg får helt tårer i øjenene.. Og jeg kender kun Frank gennem din blog og din insta.
  Jeg føler virkelig med dig <3 Det er noget af det hårdeste at miste sin bedste ven.
  Men hold nu op, hvor har han også bare haft et godt liv hos dig. Jeg tror ikke man som kat kan finde en meget bedre ejer end dig.

 • Årh Miriam 🙁
  Det gør mig ondt at høre..
  Sikken en tid du har været igennem.
  Han kigger på dig oppe fra katte-himlen <3

 • Jeg er så ked af det på dine vegne, Miriam. Selvom jeg aldrig har mødt dig, så gør det ondt helt ned i hjertet at læse.
  Men jeg er sikker på, at Frank har haft de bedste år i sit liv hos dig, og at det blandt andet var jeres særlige forhold, der gjorde, at han levede så længe som han gjorde.
  Sov godt, Frank <3

 • Åh, sødeste Miriam! Det var en slem besked at få! Håber du kan arbejde dig igennem sorgen. Sender dig alle de kærligsye tanker! ❤️

 • Hvor blev jeg ked af at høre det. Men tak fordi at du giver os denne sørgelige nyhed, selvom det må være rigtig hårdt for dig nu. Jeg mistede selv min højtelsket kat sidste september til kræft. Dyrlægen havde sagt at han bare havde noget som kunne kureres med noget medicin som de ville give ham i fredag til mandag, og jeg så ville forhåbentlig kunne hente ham mandag. Mandag får jeg så at vide at han ikke har taget imod medicinen som forventet og de havde scannet ham igen, for fundet ud af at det så var kræft. Jeg følte virkelig at mit hjerte var gået i stykker. Selv nu efter næsten et år savner jeg ham. Men jeg tænker også på de gode ting han gav mig, og på alle de gode ting som jeg gav ham♥️ Husk altid det Miriam, du gav Frank et rigtig godt liv♥️ Og bare tag dig tid til at sørge.

 • Åh Miriam, hvor jeg dog føler med dig. Det er så utroligt hårdt at miste et højt elsket kæledyr. De små kræ er jo familie og der opstår et kæmpe tomrum når de ikke længere er der. Du gav ham et godt liv, lige til det sidste.
  Men hold da op hvor jeg kommer til at savne Frank. <3

 • Hej Miriam,

  Hvor er det dog trist og uretfærdigt. ? Jeg mistede selv min højtelskede kat for to år siden og ens hjerte går bare i tusind stykker, for de betyder jo bare alt for en. Masser af tanker og kram til dig søde Miriam ❤️

 • Åh altså.
  Det er jeg rigtig ked af at høre.
  Her fra den anden side af skærmen, så det ud til, at han havde et virkeligt dejligt katteparadis hos dig.
  Jeg sender dig en særlig varm tanke. Det er hårdt at miste en ven.

 • Mange tanker! Det er simpelthen så hårdt at miste et kæledyr. Så meget kærlighed. Du har givet ham det bedste katteliv <3

 • Årh, det er jeg ked af at høre. Håber det hjælper lidt at der er kommet en afslutning, og at han ikke har været ude for en ulykke der har gjort ondt. Kram herfra.

 • Åh Miriam. Det gør mig stadig så ondt! Den eneste trøst er, at der ikke ser ud til at være sket ham noget slemt i de sidste timer. Jeg sender alle mine tanker trøstende tanker af sted mod dig.

 • Åh nej. Det gør altid ondt at miste en ven, og når det er sådan en som Frank, er det bare endnu værre. My sincerest condolences.

 • Kære Miriam,
  Det gør mig så ked af at høre. Jeg håber, at der er nogen, der passer ekstra godt på dig lige nu.

 • Årh hvor er det trist. Godt han ikke blev kørt over eller noget andet væmmeligt der gjorde ondt, men så sørgeligt at miste et dyr. Jeg savner stadig min barndoms hund

 • Kæreste Miriam. Jeg har haft en Frank. Han hed Charlie og var der i den sværeste tid i mit liv. Hver nat lå han troligt lige ved siden af mig. Lige meget hvor mange gange jeg søvnløst vendte og drejede mig, blev han liggende tæt op ad mig. Først når jeg sov, flyttede han ned i fodenden. Han var min once in a lifetime sjælekat. Med det vil jeg bare sige, at jeg virkelig føler med dig. Det gør nas at miste sin katteven!

 • Hvor er jeg ked af at læse det her skriv…
  Mange tanker og kram til dig. Det er forfærdeligt at miste sit kæledyr. Som er så meget mere end hvad der ligger i ordet kæledyr.

 • Frank 2001 – for evigt, fordi the ones who loves us never really leaves us <3 Jeg får helt ondt i hjertet bare ved at læse det her indlæg, men i det mindste, når du kan, har du en kæmpe portfolio af Frank klar til at bladre igennem for at huske ham som den søde, til tider grumpy cat, han var.

 • Jeg kommenterer sjældent herinde, men her skal du altså have en ordentlig krammer gennem skærmen, for det er så forfærdeligt at miste et kæledyr <3 .

 • Det gør mig ondt at høre. Han var sådan en dejlig kat. Det var tydeligt for enhver hvor højt elsket han var, og at du var hele hans trygge, varme katte-verden. I var gode for hinanden. Mange tanker herfra.

 • Det er jeg virkelig ked af at høre, Miriam. Og på sin vis også lidt lettet over, at du nu har fået vished, for visheden er oftest så svær.
  Det virker så latterligt at sige nu, mens du står midt i orkanens øje; men jeg håber, du engang kan finde glæde og fred i, at Frank havde et virkelig godt liv hos dig. For hold kæft, hvor var han elsket!
  Ønsker dig alt, alt det bedste! Og sender virkelig mange rare tanker og varme (omend virtuelle) kram i din retning.
  Kh.

 • Jeg kondolerer og sender varme tanker i din retning. Det er så barskt og svært, når man mister sit kæledyr – kan tydeligt huske det fra da min hund døde?
  Er så ked af det på dine vegne.

 • Jeg blev sådan oprtigtigt trist og ked indeni da jeg læste han var blevet væk, og nu… Jeg er virkelig ked af dit tab ❤️ Jeg ved hvor ondt det gør at miste ens dejlige dyr ?

Der er lukket for kommentarer.