Kommentarer (18)

 • Den aller første – min mor er desværre ligesådan. Jeg har flere gange påpeget faconen, men hun mener det alle andres skyld lige hendes egen. Derefter opfinder hun årsager til at det er deres skyld i stedet for at se indad!!
  Det afføder også rigtig mange skænderier mellem mor og jeg – det er desværre uudholdeligt til tider.

  • Melder mig ind i denne klub… Har en mor som er så passiv-aggresiv at mine søskende og jeg snart ikke kan holde til det længer. Jeg forstår faktisk godt at min far forlod hende.

  • Jeg har ikke det sådan med min mor, men med min søster. Jeg orker hende ikke mere. Hun er som hun er, så det er alle andre der skal tage hensyn til hende. Hun kan ikke finde ud af at møde i midten, for det huer hende ikke. Hun tager aldrig ansvar for noget og undskylder på en nedladerende måde. Hun forstår ikke selv hvorfor hun har alle de konflikter med mennesker.

   Hun er KUN sød ved dem som hun rigtig synes om/kan lide, resten behandler hun som lort inkl. mig.

 • Til dig der føler at dit liv er elendigt: Jeg tror ikke din læge synes, at dit liv er elendigt. Jeg tror hun er et empatisk menneske, der gerne vil dig det bedste, vil hjælpe dig og er ked af at se, at du ikke har det godt. Klap dig selv på skulderen for at have været ærlig over for hende – det hjælper hende til at kunne hjælpe dig. Kram og rigtig god bedring til dig!

 • Dig med ringklokken… gør det! Jeg har smidt gårdens (helt utroligt larmende) lille plastik motorcykel ud. Jeg er ikke sart og har selv børn, men hvis jeg skulle høre på den skramlende lille møg-cykel bare én gang til. Jeg hadede den, det gav ekko og genlyd i hele gården: rreriiiissshhhh!!! Køb motorcykler med gummihjul, de er tålelige:) Det er en daglig gave fra mig til mig:)

 • Jeg er vild med formuleringen “min mands ansatte”… Er der én? Er der flere? Min interesse er vakt!

 • Jeg sover med bamse. Er 26 år og har sovet med den siden jeg fik den, kun to døgn gammel. Og ja, jeg har den også med når jeg sover/overnatter hos andre….

 • Dig med ringeklokken. Tak. Vi har et båthorn her i gården og overvejer kraftigt det samme. Overvejede. Så tak 😉

 • Dig med løbecyklen… I hear you! Jeg har en hel børnehave i min gård. Jeg elsker børn, men jeg hader den børnehave mere end noget andet i mit liv! Pil den ringeklokke af og kyl den ud! Nyd stilheden for mig også <3

 • Det er ikke flovt at sove med bamser. Læste engang, at hoteller over hele verden sommetider finder glemte bamser på værelser, hvor intet barn har boet. Så kontakter de da den jakkesætsklædte mand, der tjekkede ind og angav “business” som formål. Jeg synes, at det er skidecharmerende.

 • Et PS. Jeg kan godt lide at læse om al den tvivl i kærlighedslivet. Observerer meget unge par i bybilledet, også meget unge forældre. De har sådan en aura af (selv)sikkerhed og symbiose på niveauet “vi-bruger-slet-ikke-det-personlige-pronomen-jeg-mere-vi-er-vi-og-vi-kan-ikke-engang-vælge-en-bakke-jordbær-alene-mere”, og jeg undrer mig meget. Hvordan fanden kan de være så sikre på, at det er the real thing? Stoler de bare blindt på deres egne følelser? Eller har de bare besluttet, at nu sætter de alle pengene på den her hest? Det er fortrøstningsfuldt at vide, at mange sidder med kæresten i den ene hånd og en cementtung sæk tvivl i den anden.

 • Der er et par af dem, jeg vil elske uddybet, dig med mands ansatte og dig med svigerfar..
  Jeg ved ikke hvad wtf emnet skal hedde, men der er basis for noget.

Der er lukket for kommentarer.