Anbefalinger galore og to måneders gratis streaming hos C More fra mig til dig

Annonce for C More

Sædvanligvis ville jeg gemme de gratis gaver til sidst i indlægget, men hvis der er noget, jeg har lært de seneste par uger, så er det, at det er vigtigt at fokusere på det gode i livet, og det gode i livet inkluderer gratis streaming (som jeg heldigvis fik testet, før min verden eksploderede omkring mig). Derfor kan I lige nu få to måneders adgang til C More kvit og frit – og selvfølgelig uden binding. I skal bare klikke her.

Der er to ting, jeg gør, uanset hvilket humør jeg er i: Snacker og streamer. Gerne samtidig. Og jeg bør muligvis beklage, at jeg ikke er mere stadset ud, men hvis målet ligesom er at holde autenticiteten herinde, så er det her altså sædvanligvis mit streamingoutfit. Kæmpestor t-shirt og slappe-af-bukser. I plejer at være mægtig glade for mine film- og anbefalinger, så i dag udvider jeg en anelse og anbefaler jer nogle godter, jeg tyr til i forskellige humør. Alle naturligvis tilgængelige på jeres nyerhvervede streamingtjeneste.

Til tømmermændene. Gerne akkompagneret af en halvsolid hovedpine, hvorfor det er vigtigt at vælge noget, hvor hjernen ikke skal aktiveres alt for meget, men der skal stadig ske noget.

Into the Badlands. Vi lægger hårdt ud med en serie, der omfavner alt det, jeg elsker her i livet. Tænk dystopisk Kill Bill med et hint af The Matrix og smid en IMDB-score på 8.1 oveni. Jeg er vild med den her. Vild!

Pretty Little Liars. Well, den dag jeg ikke lykkeligt anbefaler urealistiske teenagedramaer er den dag, I bare giver mig en kugle for panden. Pretty Little Liars behøver næppe yderligere introduktion.

Parenthood. Fordi vi savner Lorelai Gilmore. Altså, den er også god, ikke, men vi savner virkelig Lorelai Gilmore.

Kingsman: The Golden Circle. Jeg var vild med den første, jeg er vild med den anden. Og jeg vil som regel giftes med Colin Firth i de fleste roller, men måske især i den her.

The Incredibles. Varm op til 2’eren med mesterværket, der er 1’eren. En af mine absolutte Pixar-favoritter. “You sly dog! You got me monologuing!”

The Duff. Min favoritting ved The Duff er, at den minder mig enormt meget om de der fabelagtige teenage-romcoms, der dominerede i start-00’erne. Mange flere af dem!

The Wedding Date. Måske top 10 mest sete romcoms i mit liv. Elsker mig noget Debra Messing. Havde de i øvrigt længe meget stramt med Amy Adams pga. den film her.

Til hjertesorger/dumme dage. I det her humør stræber jeg efter et af to moods: Svælge i mine følelser eller undgå dem hardcore. There is no in between!

Howards End. Hvis du også elsker Jane Austen og Downton Abbey og alt andet, der er bare tilnærmelsesvis i den dur, så er Howards End din næste must-see. Eeeeelsker!

Sweetbitter. Jeg har kæmpet enormt med at finde en tilpas beskrivelse af Sweetbitter, for den er helt for sig. Den er lidt Fame, men den er også lidt Coyote Ugly og alligevel er den ingen af delene. Men den er til gengæld virkelig fantastisk. Det eneste, jeg ikke bryder mig om, er, at der kun er én enkelt og ikke særlig lang sæson. Mere! Mere!

(500) Days of Summer. Og du tuder bare.

Storbyens små mirakler. Ja, undskyld, men sukkersøde film om kærlighed og Jennifer Lopez er altid godt for mig.

The Vow. Shoutout til mine Channing Tatum-fans! Jeg deler ikke jeres entusiasme, men jeg er altid frisk på en Nicholas Sparks-agtig historie.

The Purge: Election Year. Ooooog så røg vi helt over i den anden grøft. Ja, alternativet til at svælge i mine følelser er noget med en masse vold. Og der er virkelig meget vold at komme efter i Purge-serien. Og så er jeg jo bare en sucker for alting dystopisk.

John Wick. Hvis man fucker med en mands hund, så er man selv ude om det. John Wick er en badass, og det er altid et hit at se Keanu Reeves gå amokko.

Jurassic Park. Snup en klassiker. Den holder stadig 100.

Nogle gange vil man bare gerne grine. Komedier er lette, proppet med feel-good og passer til enhver lejlighed.

Will & Grace (kommer 31. august). En af mine alltime yndlingskomedieserier, og det er jeg ikke ene om, for den er for nylig blevet genoplivet. Glæder mig dumt meget til at gense den.

Table 19. Simpelthen så undervurderet lille band of misfits-film. Sjov og rørende og meget anbefalelsesværdig.

The Banger Sisters. Jeg tror ikke overordnet set, den her blev modtaget voldsomt positivt, men jeg knuselsker den simpelthen. To tidligere groupies mødes senere i livet, hvor de har bevæget sig i voldsomt forskellige retninger. Med Goldie Hawn og Susan Sarandon.

Legally Blonde. You know it, you love it.

Nat på museet. En af Ben Stillers bedre, hvis man spørger mig. Han er altid lidt plat, men det her er på en lidt finere måde. Also, Robin Williams. <3

My Big Fat Greek Wedding. Den lille film, der kunne. Det var en af dem, jeg undgik i årevis, fordi jeg syntes, den lød åndssvag. Min fejl.

Nostalgien er min yndlingsflugt. Jeg elsker at dykke ned i barndom med alt, hvad dertil hører, og det gælder altså også her.

All of the Astrid Lindgren. Hvis du har reproduceret dig selv, er det din hellige pligt at videregive Astrid Lindgren-klassikerne til dine børn. De er der allesammen. Alle vi børn i Bulderby, Ronja Røverdatter, Pippi Langstrømpe, Madicken, Brødrene Løvehjerter, osv. Og de er stadig lige så gode, som da vi var børn.

Seinfeld. SÅ mange af vores komedieserier i dag er kraftigt inspireret af Seinfeld. Man kan faktisk kalde det historieundervisning at kaste sig ud i den.

Tilbage til fremtiden. Hele serien. Oh yes.

Da Harry mødte Sally. Fucking Meg Ryan var episk i de år.

Sommeren ’92. Til MM og Jons genbryllup endte jeg på et tidspunkt hen på natten med at stå i baren (måske en snert beruset) og med store ord og nærmest tårer i øjnene fortælle Jon, hvor vild jeg var med Sommeren ’92. For det var jeg virkelig. Stemningen er fantastisk, den er klippet til perfektion, og jeg kan ikke engang lide fodbold!

Fire bryllupper og en begravelse. Ingen over, ingen ved siden af. Det er ikke til diskussion.

Og for lige at runde af med at gentage mig selv, så tilbyder jeg altså 2 måneders fri adgang til alt ovenstående og meget mere, hvis man klikker lige her. Vi ses derinde!

Kommentarer (12)

 • “Greater good? I am your WIFE! I am the greatest good, you’re EVER gonna get!” ❤️The Incredibles❤️ Bedste tømmermændsfilm ever – Milano hedder for altid i min vennekreds “Milan, darling, Milan!”…

 • Det øverste billede er bare super af dig!
  Håber du får en okay weekend og ikke mister modet helt endnu.

 • Søde Miriam, hvor er du bare god og sej og hvor må det kræve disciplin at poste disse ‘normale’ indlæg, når det eneste du tænker på er Frank. Jeg tjekker bloggen flere gange dagligt og sender al mulig karma og kærlighed og minder mig selv om, at min søsters kat (som altså er VIRKELIG sød og jeg er bare en kattedame og elsker de kræ alt for meget – også dem, der ikke er mine. Også Frank) var væk i over 3 uger og jeg tænkte i mit stille sind, at det løb var kørt og håbede sådan, at det i det i det mindste var gået hurtigt, da den blev ramt af en bil og at den ikke løb rundt og var blevet væk og var ked af det og savnede sin familie (åh, den tanke er særligt uudholdelig). Det var hæsligt. Og hey, der var/er ikke engang min kat. Men den kom hjem. En dag sad den bare ude på deres terrasse og var kommet hjem. Frank kommer også hjem. Det gør han. Knus!

 • Vent lige lidt. Forsøger du at fortælle mig, at man kan blive blogger uden at eje en macbook? Eller hvad? Et billede siger trods alt mere end 1000 ord. Ps. Jeg elsker de her indlæg, for selvom det er spons, er det tydeligt, at du gør dig umage for at gøre det til mere end bare her er denne her tjeneste-ish.

  • Haha, jeg kan ikke arbejde med en Macbook! Systemet irriterer mig grænseløst. Jeg har en gammel, tung lorte-Lenovo, og den er guld værd! Og tak. Jeg har gjort mit bedste for at gøre det brugbart. Men der er dælme også mange gode ting derinde. Har været helt oppe at køre over at se alle de gamle Astrid Lindgren igen. Shit, det er godt!

 • Fedt tilbud!
  Hvor længe gælder det? Altså, skal det være oprettet inden udgangen af denne måned eller hvordan?

  Krydser fingre for Frank!

 • Tak for de to måneders abonnement, jeg har lige tilmeldt mig med dit link, så det gælder åbenbart stadig 🙂 Får du ekstra penge for hver tilmeldte? For så får jeg da lige nogle ekstra til at tilmelde sig 😉

Der er lukket for kommentarer.