Få 30% eller 50% EKSTRA off udsalg!

Nummer 1, nummer 2, nummer 3, nummer 4, nummer 5, nummer 6.

Nummer 7, nummer 8, nummer 9, nummer 10, nummer 11, nummer 12.

Reklame – Indlægget er smækfuld af affiliatelinks, som betyder, at klikker man sig ind og shopper hvad som helt på Ellos som følge af det her indlæg, så giver de mig en lille procentdel af det samlede salg som tak. Fra deres overskud, selvfølgelig, det koster ikke jer noget. 😀 Husk også, at man altid kan kigge forbi siden “Støt bloggen“, hvis man alligevel skal shoppe et sted på det store internet og kunne tænke sig at bakke op om bloggen ved at gøre det igennem et af mine links.

Det gik op for mig forleden, at shoppingsegmentet er gået lidt død herinde, og det skyldes i bund og grund, at jeg har fået den famøse swipe-funktion på Instagram, hvilket gør alting meget lettere. Altså derinde. Fx at vise køb frem på egen krop eller at tippe om et tilbud eller en pæn kjole uden nødvendigvis at skulle dedikere et helt blogindlæg dertil. Lige nu kører Ellos imidlertid med et par tilbud, som er for gode til ikke at dele med hele verden, så hermed videregives tippet sammen med et par klassiske collager – hvor adskillige af tingene kommer ned under 100 kroner (nogle endda en del under)!

Jeg er ikke en af dem, der er voksen op med Ellos på katalog, så jeg har ikke den der lidt Føtex-agtige association til dem, som jeg har forstået, nogle har. Jeg har kun fået øjnene op for dem inde for de sidste par år, og selvom der bestemt er nogle lige konede nok ting blandt deres udvalg, så har jeg altså virkelig gjort nogle køb derinde, som jeg er begejstret for. Som fx kjole nummer fire, som jeg har både i sort og blomstret, og som kommer helt ned i lidt over en hund med det her tilbud. Dét er altså en god deal! Jeg er øvrigt også virkelig glad for, at deres standardkollektion gerne går op til en 48 eller sågar en 52.

Tilbuddene er som følger: Rabatkoden 385711 giver 30% på din dyreste vare (inklusiv brands) og 50% på udsalgsprisen på alle varer fra Ellos’ egne kollektioner. Det er altså rabatter på rabatter, der er til at forstå! Koden har selvfølgelig et par undtagelse og forbehold, men det er en eddergod deal, og den gælder t.o.m. 30. juli, så man kan snildt bestille, så pengene først bliver trukket, når der er gået løn ind. 😉

Rabatkode nummer to hedder 385712 og giver ligeledes 30% på din dyreste vare og derudover 30% ekstra på alt udsalg inkl. brands. Gælder også t.o.m. 30. juli.

Hav in mente, at man kun kan bruge én rabatkode per ordre, så har man en tilpas fyldt kurv, kan det klart bedst betale sig at lave to seperate ordrer – en med brands og en med Ellos’ egen kollektion – og smide en kode på hver. Ellos har mærker som Second Female, Whyred, Vero Moda, Soaked in Luxury og Levi’s.

Er man ikke interesseret i nogle af de ting, jeg har linket til i mine collager, kan man selvfølgelig bare klikke sig ind på Ellos’ forside og nærstudere udvalget på egen hånd. Slå jer løs! 😀

Kommentarer (7)

 • Så er der sendt en ordre afsted via linket. Blandt andet nr 4 i begge varianter, for den er godt nok pææææn! Håber den også klæder mig…. Men 2 kjoler, en kimino og en cardigan plus fragt for 350kr så er det sgu ikke til at stå for!! Tak for tip og rabatkode <3

 • Jeg har før oplevet, at Ellos har ændret priserne, inden de giver de ekstra procent. Dermed har man kunne købe tingene billigere før denne ekstra rabat. Det er virkelig dårlig stil!

   • Nej, jeg fik aldrig gjort noget ved det.
    Jeg opdagede det kun fordi, jeg samme dag som jeg modtog en pakke derfra, fik en mail hvori der stod, at der var ekstra 30% på alt udsalg. Jeg gik så ind og fandt mine varer igen, for at se, om jeg skulle lave en ny ordre på de samme ting. Der stod de støvler, jeg havde givet 300 kr for til en udsalgspris på 700 kr. (nypris 1000). De var altså dyrere nu end et par dage forinden, selvom Ellos havde været så søde at smide 30% ekstra på alt udsalg 🙁

 • Åh Miriam,
  Du er et meget dyrt blogger bekendsskab efter du gjorde mig opmærksom på, den utrolig lækre, effekt af wrap kjoler, nederdele og trøjer.. Det er ekskaleret en smule og jeg kører lykkelig mod pakkeboksen i disse varme dage.. TAK for at have givet mig nogle fif til hvorledes jeg kan klæde mig, så jeg også føler mig lækker..

Der er lukket for kommentarer.