Kommentarer (13)

 • Jeg gider heller ikke høre folks feriehistorier. Og endnu værre er når der er hele fotoreportager….

  • Jeg synes nu ikke feriehistorier, er helt lige så slemme, som når folk, fortæller hvad de har drømt, det giver mig bare lyst til at skrige!

 • Jeg har det lige modsat med sexpartnere
  Jeg nedjustere antallet fra måske 50+(hvem tæller) til under 20 for ikke at lyde som total slut
  Men som single er swingerklubber bare så nemmere og bedre løsning end engangsknald i byen.
  Seriøs der er gummi i alle rum og vagter hvis nogen ikke respekterer grænserne

 • Måske et dumt spørgsmål : Spiser tjenere ikke gratis på deres arbejdsplads, når de er på arbejde? Det har jeg altid troet.

  • På de restauranter, jeg kender til, spiser tjenerne P-mad aka. personalemad. Det er ikke altid lige så spændende eller interessant som det, der er på den officielle menu. 😀

  • Det er skidt for miljøet at spise kød, men i og med at menneskers eksistens er det værste for miljøet, er det mere skidt for miljøet at sætte børn i verden. Hvis man derfor ikke får børn, kan man bedre forsvare at spise kød.

 • Der er så meget at tage fat på! Til dig med cykelturen på brosten: medmindre du virkelig insisterer på en mands involvering i det projekt, så køb dig da straks en vibrator.

  Om feriehistorier: man vil da gerne høre særligt sjove anekdoter, men som livsstilseksperter har påpeget i årevis, gør mange det til et narrativ om deres liv, en del af deres selvfremstilling. Rolig nu. Du har kun været på Bali. Det er ikke særligt interessant eller vigtigt det for dine venner eller din relation til dem. Hvis ikke du havde spammet dem med billeder af stranden og din Aperol, havde de ikke opdaget, at du var bortrejst. De er mere interesseret i dine personlige egenskaber.

 • Den bedste række længe 😀
  Antal sexpartnere, min er lavere og jeg er stadig sammen med ham.
  Sommerferie derer ingen der gider at høre, hvad andre lavede i ferien/weekenden, vi er bare alle sammen høflige.
  Meget motion, jeg er i mit livsform, men drikker mere end nogensinde.
  Datter med downs, godt for hende og godt for dig at idioten skred, jeg håber, han dør så ensom, at han først bliver fundet efter 3 uger.

Der er lukket for kommentarer.