WTF: Det skulle jeg nok ikke have sagt… #2

Hvis man er gået glip af første indlæg med samme emne, kan det læses her. Med lidt god vilje kan vi snige os til et indlæg nummer tre også, men det ville hjælpe meget, hvis der kom lidt flere indsendelser. De er ganske anonyme og kan indsendes her. 😀

Kommentarer (12)

  • Havde fået noget arvetøj fra naboens datter. Dagen efter spørger min mor,da jeg kommer hjem, om jeg kunne bruge det. “ nej,det er da det grimmeste jeg længe har set” Kigger ind i stuen, og der sidder naboen. Ups!

  • Thank God for den med bøsse, jeg har mere end en gang råbt bøsse efter mine nevøer – ene og alene fordi jeg altid veksler mellem basse og bølle.. Værste omgang var dog på Bilkas parkeringsplads hvor jeg decideret råbte det med en volume der virkelig fik folk til at vende sig – og med rette dømme mig!

  • Fantastisk emne- vi må alle ligge inde med millioner af fortalelser vi har fortrængt i et skamfuldt mørkt hjørne af hjernen.
    Den der med at gætte på andres alder, den er bare så farlig. Sig altid 10 år yngre end du rent faktisk tror. Folk bliver så glade 🙂

  • Av den med Jens, men dig med farmor forhåbentlig grinede hun hele vejen, også af at du skriver for helvede 😀

  • Jeg har stået i samme situation. Jeg ankom på gymnasiet, to veninder stof ude foran klassen og den ene er ked af det. Jeg spørger sarkastisk om kæresten har bollet udenom. Det havde han. ??

Der er lukket for kommentarer.