Næste WTF-emne

Vi skal have skudt gang i næste WTF-emne, og det er igen tid til at pege fingre ad os selv og vores egen stupiditet. Det er vist også ved at være halvlang tid siden, og vi skulle jo nødig blive for kæphøje. Næste emne hedder “det skulle jeg nok ikke have sagt” og er måske nok ret selvforklarende. Måske var du midt i et skænderi med din kæreste og endte med at råbe, at din ekskærestes diller var større? Måske var du virkelig, virkelig fuld og fortalte din bedste veninde, at hendes yndlingskjole er det grimmeste stykke tøj, du nogensinde har set? Måske var du dødfrustreret over din søns råben på tredje time i streg og fortalte ham, at Julemanden ikke findes? Åh, alle de ting, der ryger ud, når man tænker, før man taler. Stik mig jeres allerbedste i formularen ovenfor. 😀

Kommentarer (2)

Der er lukket for kommentarer.