Næste WTF-emne

Det er Rikke, der står bag idéen til næste WTF-emne, og det har potentiale til at blive rigtig godt. Vi skal nemlig have fat i alle jeres jobsøgnings- og jobsamtalehistorier! Og her kan man selvfølgelig både indsende som ansætter og som ansøger. Måske var du til en samtale, hvor chefen fortalte din kavalergang om stedets sexchikanepolitik? Måske var du lidt for lang tid om at forstå, at man ikke får så mange indkaldelser til samtale med en mail som hellokittyforever@hotmail.com? Måske dukkede der en ansøger op pisseskæv og sad og stirrede fascineret på sin hånd i et kvarter? Smid mig alle jeres godt historier i formularen ovenfor – den er selvfølgelig helt anonym. 😀

Kommentarer (3)

  • Hej M.
    Jeg kan ikke se hele skrivefeltet på Android Samsung trods stor skærm. Og det uanset hvordan jeg vender telefonen 🙁

    • Jeg er klar over det, men der er desværre ikke så meget, jeg kan gøre ved det. Det er Googles formular, og den er åbenbart ikke designet til mobilbrug.

  • Vi havde slået en stilling op til en strukturklasse. En kvinde kom ind, min chef sagde: “nu blir det sjovt! *navn* ved ikke hvilken stilling hun har søgt, så det er hun spændt på at høre!” Samtalen fortsatte, hvortil hun fortalte, at hun havde tre børn, den ene med ADHD, som nok led under at hun ikke var særlig struktureret. Klip til viceskolelederen, som kyler hende ud, fordi hun ikke gad spilde vores tid!

Der er lukket for kommentarer.