Jeg er jo Bridget Jones #337

1. Jeg elsker sommer. Jeg elsker i særdeleshed alt det fantastiske frugt, der er i sæson. Jeg elsker mindre, at jeg for tiden vågner tre gange hver nat og skal tisse, fordi jeg har spist en kvart vandmelon som aftensnack.

2. Og så skete det uundgåelige i øvrigt, at Frank lå og sov i dørkarmen, og jeg kom til at træde på ham. Det tog et kvarters undskyldninger og godbidder, før han tilgav mig.

3. …Og der var jeg selvfølgelig blevet ubarmhjertigt vågen og kunne ikke sove igen.

4. Dagen efter havde jeg så fuldt program, at det i kombination med alt for lidt søvn betød, at jeg om aftenen begyndte at tude, fordi jeg ikke havde mere smør. Er der andre end mig, der bliver håbløst grådlabile, når de er virkelig trætte?

5. I sidste uge fik jeg et massivt myggestik i panden, og det er usædvanligt lang tid om at gå væk. Det i sig selv er irriterende nok, men at det så faktisk ligner en kæmpebums, gør det bestemt ikke bedre!

6. Var i Køge i går og så landkamp på storskærm sammen med resten af byen (så det ud til), og vi havde været vildt forudseende og medbragt campingstole og ærter og snacks og øl og tæpper. Men ingen paraplyer, hvilket måske burde have været førsteprioritet, da det lige i starten af anden halvleg begyndte at styrte ned.

7. Det betød også, at jeg havde en time hjem i tog, hvor jeg ikke bare havde kæmpeflag på kinderne lavet med læbestift, men også en meget, meget våd kjole. Folk kiggede. De kiggede meget.

8. På den positive side er mine vandmelon-klipklapper kommet, og den første dag jeg havde dem på ud af døren, stimlede en mindre flok småpiger sig sammen omkring mig ude i gården for at beundre dem, og det er da et kvalitetsstempel, der vil noget!

9. Jeg har to gange i denne uge forladt mit hjem for at hente en pakke, og begge gange er jeg kommet hjem alt muligt andet end pakken.

10. Jeg var, semi-apropos, fornuftig i går og købte rugbrød, som det var meningen, jeg skulle spise til aftensmad i dag, fordi min indkomst er lidt usikker i disse dage, men jeg er ret sikker på, jeg bestiller en burger lige så snart, jeg har klikket “udgiv” på det her indlæg. Fordi i dag har været træls, og så må man godt!

Kommentarer (12)

 • Malene Goldschmidt

  Jeg kan så meget nikke genkendende til at være meget følsom og grådlabil så søvnen er i underskud. Jeg har formået at sætte mig på gulvet i køkkenet og græde fordi jeg havde glemte at købe revet ost til min aftensmad. Jeg er 28 og det er under 1 år siden ?
  Samt på den først sommerdag fik jeg et myggestik i hårgrænsen ved min skilning som voksede fuldstændig uhæmmet og også mistænktlig meget lignede en bummer ?

  De klipklapper er the shit ???

 • Altså.. Hedder det ikke den fantastiske frugt og ikke det fantastiske frugt? Jeg spørger kun fordi jeg er i tvivl og du plejer at være særdeles skarp i grammatik, så du har med garanteret en forklaring. Jeg er ikke flueknepper, men min hjerne har det stramt med ikke at vide hvad som er korrekt.

  Tak for din “blok” 😀

  • Jeg vil næsten tro, man kan sige begge dele. Det kommer an på, om man refererer til noget bestemt frugt eller frugt generelt. Fordi frugt både kan være tælleligt og utælleligt. Altså en frugt eller noget frugt. Noget frugt = det fantastiske frugt. Den her frugt = Den fantastiske frugt. Nu ser ordet ‘frugt’ mærkeligt ud i min øjne! 😀

 • Jeg har præsteret at tude over at der kun var nok rester til én og ikke til to som jeg ellers havde troet, så nu skulle jeg alligevel ud og købe ind til aftensmad, så jo… at træt = grådhabil kender jeg kun alt for godt!

 • … ved forøvrigt ikke hvad det siger om mig, men jeg drømte at du inviterede til godt gammeldags pyjamasparty! It rocked, og jeg var lige så glad for at have mødt dig IRL… suk! X-D

 • Søvn er uvurderligt både for ens psyke, krop, udseende, ydeevne og alt muligt andet. Søvnbehov er naturligvis individuelle, men hvis s jeg har sovet for lidt og har for travlt, bliver jeg også utidig! Det er simpelthen fedt at få sin søvn, uforstyrret og fredfyldt, i ens store seng i et køligt soveværelse.

 • Puha, søvnunderskud = grådlabil. Kender det alt for godt. Kan desværre også sætte kryds ved det med at gå ud af døren med et bestemt formål og komme hjem og have gjort 117 andre ting, men ikke det man gik for…hmpf! Og det med myggestikkene . Og aftensmaden. Og…stop så 🙂

 • Jeg tudede over et tylskørt i mandags… De havde ikke den rigtige lyserøde farve i stofbutikken – det var åbenbart mere end jeg kunne klare ?
  Sov.nu.Christina!

 • Angående at bestille burger fordi det har været en lorte dag, det må man godt bare fordi man kan….

 • Men ser de sandaler ikke meget mindre vandmelonagtige ud, når du har dem på?
  Og hedder det ikke badesandaler? I mit hoved er klipklappere de der med tåremmen? Som er så utroligt smertefulde at have på, desværre.

  • Altså, kernerne forsvinder selvfølgelig, når man har dem på, men farverne er der jo endnu. Jeg kalder dem klipklapper. Andre kalder dem sikkert badesandaler. 😀

Der er lukket for kommentarer.