Weekendplaner

Jeg har gået hele dagen og været fuldstændig overbevist om, at det var fredag i morgen. Dermed ikke sagt, at jeg tænkte, det i dag var torsdag. Nej nej, jeg vidste godt i dag var onsdag – i morgen var bare fredag. Hvordan det hele præcis kunne hænge sammen, er jeg ikke klar over, men jeg opdagede først min fejl, da jeg var ved at købe en busbillet til Jylland, og der stod torsdag på billetten. Næh, hov.

Så nu er jeg blevet foræret en ekstra dag, og det er ret fint, for jeg er faktisk ikke helt klar til at tage til Jylland. Sådan rent praktisk. Også selvom jeg glæder mig. For en gangs skyld har jeg nemlig haft al mulig held på min side, og det betyder, at jeg har fuldstændig ikke-relaterede planer både lørdag og søndag. Lørdag er der familie-tam-tam for fuld skrue. Det er en årlig ting og altid noget, jeg ser meget frem til. Stedet er nemlig familiegården, hvor min far er vokset op, og hvor min søster og jeg har tilbragt mangt en lykkelig sommer med moreltræer, ærtemærker, ladekatte og glade køer på græs. For mig er gården nærmest lidt magisk, og jeg bliver lykkelig helt ind i sjælen, når jeg ser, at min søsters unger har samme reaktion på at være der. Der var et år, hvor den mellemste uskyldigt spurgte min faster, om de altid havde det så sjovt derude, og hun nænnede næsten ikke at fortælle ham, at de trods alt ikke hver eneste dag har høj sol, stor grillmiddag, skumfiduser over bål, diverse lege og løb omhyggeligt arrangeret af min anden faster. Men så meget desto mere grund til at glæde sig til den ene dag. 😀

Søndag skal jeg til barnedåb. Det er en af mine allerbedste veninders datter nummer to, der skal døbes, og det gør mig også glad. Dels fordi omtalte veninde er sådan en, der er skabt til at være mor og altid har set frem til at blive det, men også fordi vejen dertil har været lang og svær, og så er det eddermame dejligt at kunne mødes og fejre, at det kan lade sig gøre! Hurra for baby Ella!

Shit, det var meget positivitet i ét indlæg. Det er meget ulig mig. Vi kan skyde skylden på de uhørte mængder D-vitamin, der ryger indenbords i disse dage. Det er ganske uvant. Jeg lover at vende tilbage med en større omgang brok inden længe. 😉