Kvadratisk, praktisk, godt

img_2193-kopi

Arh ja, jeg er en sucker for en god reference-overskrift, selvom det nu nok er de sidste to ord, der er mest relevante her. Jeg skylder en update på et par områder. Først og fremmest: Ja, jeg skulle have været ude fra Bloggers Delight for over en måned siden, og jeg ligger her endnu. Jeg har ikke ændret mening, og det er dermed ikke med min gode vilje, men der har været nogle tekniske problemer, som, indrømmet, har fået mig godt op i nærheden af det røde felt. Nu skulle der imidlertid være styr på det, og i aften rykker bloggen endelig! Hallelujah!

Det betyder, at der kan være nogle nedetimer, så ingen grund til at panikke, hvis noget ser mærkeligt ud eller måske slet ikke er der. Det betyder også, at vi slipper for reklamehelvedet herinde, som virkelig har taget overhånd på det seneste. Og jeg synes, det er lige så røvirriterende, som I gør. Normalt lader jeg mig ellers ikke genere af et par bannere, men når der er pop-ups og videoer og personlige brevduer, der prikker en i øjet, og man ikke engang kan lukke skidtet ned, så begynder jeg at surmule. I næste uge bliver der igen implementeret bannerreklamer på bloggen, men denne gang har jeg meget mere at skulle have sagt omkring omfanget, så jeg lover at arbejde mig hen til en løsning, der ikke generer den reelle bloglæsning. Og undskyld det har været så skidefrustrerende på det sidste.  Som tidligere nævnt er det endelige mål helt at droppe bannerreklamer, men jeg er nødt til lige at have en prøveperiode alene ude i det ganske blogland for at se, hvordan min indtjening bliver, og dermed om det er en indtægt, jeg kan undvære i budgettet.

Sidste info i dette, verdens kedeligste blogindlæg, handler om min kommende USA-tur. Der er nogle stykker, der har spurgt, hvad jeg har tænkt mig at gøre med reklamemarkering, og det er en jungle at finde ud af. Problemet er, at Forbrugerombudsmanden, som skal forestille at være vores juridiske pejlemærke, har vist sig dels ikke at kende ret meget til branchen og dels at ændre mening omkring deres egne retningslinjer rundt regnet hver tredje måned. Der bliver gået med livrem og seler, og hele pointen med markedføringsloven er gennemsigtighed, hvor flere af deres regler desværre sørger for det modsatte. Min løsning er i dette tilfælde at bruge logik. Dvs de første tre dage markeres alt, der omhandler Ben & Jerry’s, som reklame. Der er jeg på pressetur, og nævner jeg brandet, er det reklame. Snapper jeg fra fabrikken, er det reklame. Spiser jeg gratis is, er det reklame. Sidder jeg i en lufthavn og venter på mit næste fly, er det ikke reklame. Viser jeg Vermonts fine natur i solskinsvejr, er det ikke reklame. Jeg tænker, det giver mest mening.

Nu vil jeg stikke til Køge og spise kage. Min yngste nevø fylder syv år, og det kan jeg slet ikke forstå, men jeg er sikker på, kagen kan afhjælpe chokket lidt. 😉 Rigtig god lørdag!

Kommentarer (15)

 • Hvis du har brug for hjælp med de tekniske, så kender jeg en, der er rigtig dygtig. Han er også megadygtig til SEO og onlibemarkedsføring. De sidste to ting tænker jeg er mest vigtige, når du nu forlader Bloggers Delight og den trafik det giver.

  • BD gav mig faktisk virkelig lidt trafik. Men SEO kunne godt blive relevant. Tak. 🙂

 • Jeg ved ikke om jeg er den eneste, men jeg kan ikke se nogen billeder overhovedet på bloggen 🙁 Jeg har prøvet både med chrome, internet explorer og firefox. Derudover ser designet helt anderledes ud, er det min computer, eller er det blevet ændret? Hvis der ikke er andre der oplever det samme, må det være på min den er gal, men hvis der nu var flere, der havde samme problem, kunne det måske være en teknisk fejl i forbindelse med flytningen?

  PS. Tak for en god blog!

  • Der er måske nok lidt fnidder her i starten, men det burde løse sig med tiden. 😀

 • Det ser ud til, at de nye gemakker er rigtig fine!
  Nu ved jeg ikke om du vil have input, men hvis du gerne vil, så vil jeg da lige give et med 😉 I forhold hele oplevelsen, ville det give bedre mening, at bruge hele siden – hvis du forstår. Der er et stykke i hver side af skærmen, hvor der bare er hvidt. Det ville se mere æstetisk ud, hvis det fyldte hele skærmen, både med dit banner og i forhold til indlæggene. Det er selvfølgelig min mening, og det er helt fair, hvis det er mening, og du ikke er af samme overbevisning.
  Rigtig god tur til USA, jeg glæder mig mega meget til at følge med 😀

  • Siderne er reserveret til kommende reklamer, men selvom de ikke skulle komme, tror jeg hellere, jeg ville have de hvide marginer. Ellers skal øjenene bevæge sig for meget, når man læser på en pc med en større skærm, og det er irriterende for læseoplevelsen. 🙂

 • Min niece er lige blevet konfirmeret ???? STOP TIDEN !!
  Og en selv bliver jo selvfølgelig ikk ældre ??

Der er lukket for kommentarer.