Jeg er jo Bridget Jones #331

1. Jeg hader virkelig at støvsuge. Jeg hader endnu mere lige at have støvsuget og efterfølgende gå i bad kun for derefter at gå ind i stuen og konkludere, at en plante er væltet på altanen og den løse jord er blæst ind på mit netop rengjorte gulv.

2. Jeg har prøvet et par af de der peelingsokker, der skulle give helt fine babyfødder. Er efterfølgende blevet gjort opmærksom på, at man kan se frem til ugevis med storskallende fødder. Måske også i noget mere voldsom grad end forventet. Kan man score amerikanere med spedalske fødder?

3. Derudover lykkedes det mig også at glemme, jeg havde futterne på, så da jeg lagde mig i min seng for at se et aftensafsnit af Mad Men, løftede jeg fødderne og hældte dermed den der væske ud over hele lagenet.

4. Mine forældre var på besøg en aften, og da Frank ikke ville give min mor et head bump til farvel, fik vi simultant den gode idé at headbumpe hinanden. Måske lidt for voldsomt. Med stort bonk og buler til følge.

5. Bloggen er flyttet! Og jeg ved godt, det ikke rigtigt gør en forskel for jer, men jeg kan afsløre, at alting bag kulissen nu ser helt mærkværdigt ud, og jeg aner ikke, om jeg pt er ved at skrive et blogindlæg eller bare skriver tilfældige ord et sted, jeg bestemt ikke burde.

6. …Der er i øvrigt ikke noget spamfilter på den nye version. Har jeg erfaret. Holy cow, hvor er der mange af den slags!

7. Jeg føler mig allerede meget på egen hånd. Og let panisk. Hvis jeg pludselig får spammet jer med affiliateindlæg i krise over, om jeg nu kan betale mine regninger, så skal I bare ae mig forsigtigt over håret og sige, at det nok skal gå.

8. I går betalte jeg fem kroner med min mobil for at få lov til at tisse på et offentligt toilet på Køge st. Kæft, hvor er det dumt. Vi er blevet Tyskland.

9. Jeg har allerede ødelagt to par shapewear-shorts i år. Kæft, det er godt for selvtilliden! 😀

10. Nevø: “Men Onkel Martin, du er også sådan en, der har styr på tingene. Det har jeg i hvert fald fornemmelsen af.”
Mig: “Tror du også, jeg har styr på tingene?”
Nevø: “Nej. Virkelig, virkelig overhovedet ikke.”
Mig: “…”
Hmpf. Altså, han har jo ret, men. Hmpf.

Kommentarer (36)

 • Dejligt at de der nye reklamer på den gamle platform er væk. De er PISSE irriterende. Blokken ser fin ud, også her.

  • Så pissefucking irriterende! Jeg har også længtes efter at få dem væk!

 • Bloggen er smuk, og sejt at du løsriver dig fra Bloggers Delight! Kun støtte og kærlighed herfra 🙂

 • Heyhey, kan huske du har skrevet om shapewear før – hvor køber du mon dit? Det er klart på tide, qua vejret og derfor ingen mulighed for at pakke mig ind i sweatre, at jeg får anskaffet mig noget Shape!

 • Bloggen ser SÅ fin ud, og alting loader meget hurtigere og personligt er jeg vild med den nye font ?

 • tag et fodbad, når de begynder at skalle og giv en god skrubber med et håndklæde – det gjorde, at alt (næsten) mit var væk herefter og fine fusser

 • Jeg døjer også med de skallende fødder i øjeblikket efter sådan en maske. Min kæreste er ved at kaste op over at der ligger hudflager rundt omkring! Jeg støvsuger altså, det kommer bare igen..

 • Stine Almbjørn

  Yay, jeg kan læse teksten uden at skulle forstørre??Dejligt.
  Hilsen 40+ ?

 • Hahaha no way in hell er Tyskland så langt fremme at man kan betale med mobilen (jeg ved godt det var toiletbetalingen du henviser til but just sayin’). Og nu har jeg boet i Berlin i to år og har slet ikke noget imod betalingstoiletter – de er så dejligt rene, det kan jeg li’

 • Tillykke med du nu er her 😀 vil du ikke nok give update på fusserne? Det virkede overhovedet ikke på mine elefantfødder, måske jeg gjorde noget forkert?
  Og tak fordi vi slipper for crazy reklamer – jeg var lige ved at tænke, jeg ikke kunne holde ud at følge med mere, (hahahaha, som om det ville ske) hver gang jeg fik sådan en reklame, der bare gjorde jeg ikke kunne læse i hovedet 🙂

  • Jo, det skal jeg nok. Indtil videre er der intet sket, men det skulle vist også tage et par dage. Eller også har vi begge købt en fus(s)er! 😀

 • Man kan læse hele indlægget på bloglovin’ uden man behøver at view original post..er det noget med, at det påvirker din statistik?

  • Yes, det gør det, med mindre du har slået rammen fra. Det er, fordi Bloggers Delight har sådan et fancy tool, der tvinger folk over på bloggen, og det har jeg selvsagt ikke længere. 🙂

 • Tak! Hvor er det da dejligt at jeg nu kan læse teksten uden at forstørre. ?Jo jo, jeg har briller, men de er altid for langt væk til at jeg gider hente dem.

  • Ih, I skulle da have sagt noget! Jeg kunne sikkert godt have gjort den gamle font større. 😀

 • Fodbad kan fremskynde afskalningen. Og Normal har sådan en fugtfodmaske du kan bruge et par dage efter peelingmasken, så du er sikker på, at fødderne ikke tørrer ud.

 • Bloggen ser så fin ud!

  Jeg læser din blog gennem feedly – ved du om det også påvirker din statistik? Pt. tror jeg ikke det gør så meget, for jeg klikker mig næsten altid alligevel igennem for at læse kommentarer, men efter at have hørt om bloglovin’ er jeg nysgerrig.

  • Der må jeg være dig svar skyldig. Jeg kender intet til Feedly. Men som tommelfingerregel får jeg kun sidevisningerne, hvis URL’en er miriamsblok.dk. 🙂

 • Så flot og lækker ny blog! Virker “støt bloggen” også her? Skal snart købe store mængder tøj til kræsen 10-årig, og vil klart helst gøre det via dine links.
  Kh
  Fangirl

  • Ikke endnu, men det kommer den til! (Og tak, fordi du spørger!) Jeg skal lige have den opdateret med de affiliatepartnere jeg har til rådighed nu.

  • Jeg gætter på, du mener fusser? 😀 Mit virkede fint. På fjerdedagen begyndte jeg at skalle helt åndssvagt, så tog jeg et langt fodbad og exfolierede som en motherfucker, og så var det det. Meeeeen, jeg har nu ikke fået babybløde hæle af det!

Der er lukket for kommentarer.