Jeg er jo Bridget Jones #329

collagejj

1. Jeg tog mine nye, hvide sommersko på i går, og bevares, jeg havde helt bestemt ikke regnet med, at de ville holde sig pæne og rene hele sommeren, men jeg havde måske troet, de ville klare sig længere end 12 timer. (Jeg har planer om at forsøge at smide dem i vaskemaskinen. If they live, they live).

2. Det var ikke alle forsøg på billeder af mig foran Gekås, der lykkedes. Ovenfor er jeg fx ved at blive kørt ned af en horde af aggressive indkøbsvogne! 😀

3. Jeg har allerede smadret den ene af de to glasfiler jeg købte deroppe. Altså, jeg smadrede den legit i et forsøg på at få den ud af pakken. Wtf?!

4. Der var en læser, der anbefalede mig at købe GimCats græsgodbidder til Frank, fordi han har fæle problemer med opkast i skifte-pels-sæson, og de skulle hjælpe på problemet. Så det gjorde jeg. Der er sågar en Frank uden på emballagen. Vil Frank spise skidtet? Det vil Frank ikke.

5. Jeg ved ikke, om det var mig eller manden på kranen ude foran mit stuevindue (på anden sal!), der blev mest forskrækket, da jeg i tirsdags vadede nøgen ud fra mit soveværelse, men jeg tror ikke, det var en god oplevelse for nogen af os.

6. Der er 20% på stort set alt Boozt i dag med koden WOW20. (reklamelink) Jeg lagde selvfølgelig en massiv ordre i forgårs, og jeg havde godt nok en rabatkode, men den var immervæk ikke på 20%. Also, jeg flashede kort ordren, som udelukkende bestod af sommerkjoler, og flere virkede interesserede i adskillige af dem, så som serviceinfo kan de altså nu fås med rabat. Inklusiv den fine, hvide sag. (Også reklamelink) Den prikkede Mango er desværre blevet revet væk, så den er udsolgt.

7. Det er endelig blevet peep-toe-stilet-vejr, og det begejstrer mig enormt, hvis det ikke havde været, fordi jeg hvert eneste år får det samme slidsår på højre langetå, og det er bare ikke særlig sexet.

8. Tilfældig mand, der har kommenteret med råd omkring første dates på et af mine indlæg: “Jeg siger ikke, at mænd og kvinder skal ændre den de elsker at være fundamentalt. Men småting såsom at man ikke er overvægtig, møder op frisk og til tiden, gør bare at ens chancer for kemi stiger betragteligt.” Ak! Alt håb er ude! Tykke piger, der konsekvent kommer fem minutter for sent har dobbelt op på umulige odds. 😉

9. Jeg vil sindssygt gerne ind og se A Quiet Place, men jeg tror ikke, der er en eneste horrorfan i min vennekreds, og selvom jeg jo øver mig gevaldigt i masturdating, så tror jeg simpelthen ikke, jeg tør se den alene!

10. Veninde: “Du har noget i dit hår.”
Veninde: *piller en ært ud af en krølle*
Jeg havde ikke spist ærter i tre dage, for jeg havde (ulykkeligvis) ikke kunnet opstøve nogen. Jeg havde til gengæld været i bad fire gange. Mit hår er the room of requirement.

Kommentarer (40)

Der er lukket for kommentarer.