Selv tak!

collage

…For vejret. Det er min fødselsdag, ikke? Når det er dårligt vejr, plejer jeg at bemærke, at Hitler også er født den 20. april, og det tager jævnt lang tid at arbejde hans negativitet på karmasiden af, men i år siger vi bare, at jeg har opført mig pænt. Ellers er jeg efterhånden lidt mere småmut over at være født på 420, fordi min fødseldag i disse pro-marijuana-tider bliver forvandlet til international hashhyldest-dag, og jeg har prøvet det måske to gange i mit liv uden nogen af gangene at være blevet voldsomt imponeret. Om noget tænker jeg mere, jeg ville være en LSD-pige, men det er mest på grund af Almost Famous. “I am a golden god!” og alt der det.

Anywho. Jeg har ikke pakket min fødselsdag så tæt i år, for selvom det er fredag, og det ville være nærliggende at arrangere noget med cocktails i de sidste aftenstråler, så skal jeg jo i Gekås i morgen, og det tager jeg helt ærligt faretruende seriøst, så det er vigtigt, at jeg er (nogenlunde) frisk og udhvilet. Jeg har dog været på frokostdate med min mor. Jeg efterspurgte på instastories, hvem der mon kunne anbefale et godt sted at spise, og det opsnusede Canas kæreste, som jo er køkkenchef på Trio, og han inviterede os forbi. Og helt ærligt, jeg – som de fleste andre, tænker jeg – er opvokset med, at fødselaren får lov til at diktere mad på sin fødselsdag, så jeg har spist mange rare fødselsdagsmåltider gennem årene, men det der, det var lissom [sic] bare i en anden galakse. Især de to viste retter kommer jeg til at drømme sødt om i nat.

De næste par timer vil jeg spise aftensmad på min altan, klø Frank bag øret og muligvis shoppe mig selv en ny sommerkjole for nogle af mine fødselsdagspenge. Jeg sværger, jeg havde en million af dem sidste år, men de er på forunderligvis enten forsvundet eller blevet virkelig meget mindre appellerende henover vinteren. I hvert fald har jeg massiv tøjkrise hver eneste dag i disse solskinstider, og det er jo synd og skam! Ny alder, ny kjole, det hører sig vel egentlig også til.

Rigtig dejlig weekend til jer, og tak fordi I læser med hos den her nu 32-årige blogger.

Kommentarer (30)

Der er lukket for kommentarer.