Kommentarer (23)

  • Hun gemmer på ting, hele verden ikke skal vide, så hun kan afpresse ham, hvis det bliver nødvendigt. 🙂

 • Huskligetandbørsten-not

  Dig der ikke børster tænder om aftenen…. det gør jeg heller ikke… sommetider skipper jeg også om morgen… får ALTID ros af tandlægen…. for min tandbørstning… hmmm

   • Det er tis, i hvert fald delvist, men behøver det at betyde noget? Tis er anyway ret rent når det kommer ud. (Er i øvrigt kvinde)

 • Den med tænderne – du er ikke alene 😂

  Den med politikeren – fortæl det til medierne! Du må kunne tjene på den historie, og Danmark ville elske den historie!

  • Heldigvis er det sådan i Danmark, at man som udgangspunkt ikke kan tjene penge på sladder. Se & Hør nedlagde deres tip-honorar i 2014. Caroline Wozniacki blev taget i skole af danske medier, da hun på et tidspunkt meldte ud, at et interview ville koste 25.000 kr. Muligvis findes der undtagelser, men det er altså ikke normen, at man modtager honorar for at tippe om en god historie. I England derimod … Der har de også en frygtelig sladderpresse. Men de er nok ligeglade med en dansk politiker.

 • There’s more to a picture than meets the eye. Jeg er muligvis naiv, men til hende Ø-stemmeren, der selv synes, at hun burde afslutte forholdet, men har vænnet sig sig til en vis livsstil: måske elsker du ham mere, end du selv er bevidst om. Jeg tror ikke på, at nogen kan være så kynisk. Eller også er jeg naiv. Mit hjerte ville bare briste, hvis jeg skulle være sammen med en mand, jeg ikke elsker af et ærligt hjerte. Måske er jeg ikke voksen nok til at erkende, at et forhold består af mange komponenter. Lige fra pligtfølelse, manglende muligheder for andet, vane, tryghed. Jeg bliver bare helt tung i sjælen ved den blotte tanke om parforhold af så lav kaliber.

  • Hvad så med alle de unge kvinder, der er sammen med meget ældre og meget velhavende mænd? Tror du virkelig på, at de elsker personen?
   For tryghedsnarkomaner er det nemmere at blive hos en, man har været ved længe, end at stoppe en tryg ramme. Bare fordi man har mistet følelserne, betyder ikke at man ikke holder af personen platonisk.

   • Skrev jo netop også, at hun måske elsker ham mere, end hun er sig bevidst. Det er svært for andre at vide, om hun hverken nærer erotiske eller platoniske følelser for sin kæreste, og du har da ret. Ofte er platoniske følelser jo nok. Mht. unge kvinder, der bliver hos ældre og velhavende mænd. Tjah. Følelser kan vel ikke sættes på formel, men måske finder nogle mennesker spænding i den dynamik, der findes i ulighed, både aldersmæssigt og økonomisk.

  • Hvor er du sød (Er ikke ment nedladende) Tror desværre der findes en del kynisme i denne verden. Men hvis man vælger med hjertet, er jeg ret sikker på at man får et lykkeligere liv ❤️

 • Dig med Netfix du er genial, jeg “går tur ” med vovsen, sidder dog mest og læser i parken og nyder stilheden.

  • Nej sq da! Ingen der selv tjener penge stemmer på Enhedslisten! Ever! Det er sq da kun dem der hellere vil gå derhjemme og male altanen!

 • Måske ville veninden, der benyttede sig af sort arbejdskraft, ikke have gjort det, hvis hun fik en fair løn?

Der er lukket for kommentarer.