Tinder-samtaler #12

Mig: “Hej *Navn*! Er du lige så sød, som du ser ud?”

Ham: “Hej Miriam! Det kan du tro, jeg er. Har du lige så store bryster, som det ser ud på dine billeder?”

Mig: “Nej nej. Du kan enten være sød, eller du kan spørge til størrelse på mine bryster i din allerførste besked. Sådan er reglerne.”

Ham: “Jeg vælger brysterne! Har du snap??”

Mig: “…Nej.”

Og før nogen spørger: Ja, det var en af mine 31 mænd. Kvantitet frem for kvalitet! 😀

Kommentarer (6)

  • Det er da ved Gud sørgeligt, at mænd kan opføre sig sådan, ved et formelt “Hej…”. Ved godt at Tinder er overfladisk, men giv nu lige os læsere, som er godt begravet og velbevaret i “gift”, at følge dit spirende kærlighedsliv.
    #givosenchance

    • Det er overfladisk for nogle Tinder-brugere, men det er også de samtaler, der er suverænt sjovest at gengive. De samtaler, der er lovende, holder jeg som regel for mig selv. Dem vil man jo gerne bygge videre på. 😉

    • Det skal du ikke blive! Jeg lægger jo kun de sjove og de kiksede op her. Der er alt muligt godt på Tinder også! <3

  • Men… hvordan kan man forvente seriøs interaktion fra en datingservice, der er baseret på lynhurtig bedømmelse ud fra billeder og ikke ret meget andet?

    • Hvorfor skulle man ikke kunne gøre det? Jeg har sjældent ret meget andet. 🙂 Hvis det er opbygningen, der er det afgørende, kan man jo sige, at dating.dk er opbygget på samme måde. Man er helt selv fri til at bestemme, hvad man vil lægge på sin profil på Tinder. Både med billeder og tekst. Og om man vil læse folks profiltekster, før man beslutter sig for, om de er noget for en, eller om billeder er nok. Og om man er ude efter noget seriøst eller ej. Der er både seriøse og useriøse folk på Tinder, som der er det på alle andre datingsider. Jeg har haft masser af fine, seriøse samtaler, dates og næsten-forhold via Tinder. De her indlæg er til at pointere det sjove i de interaktioner, der har ramt helt ved siden af. Fordi der ind imellem er et virkelig sjovt mismatch. Men sådan er det jo også ude i det virkelige liv. 😀

Der er lukket for kommentarer.