Kommentarer (16)

  • … Jeg spiste engang kylling, som var en lille smule rosa og endte i isolation på hospitalet med blod i min afføring, opkast af ren galde og mit livs værste mavesmerter i dagevis, der kom som storme af smerter med et par minutters mellemrum dag og nat. Det er fandme ikke sjovt at få en ægte salmonella omgang, det slår sgu folk ihjel, lol, hvis man i forvejen er lidt svag. Bare et lille…. tip. Når man først har prøvet det, så tager man ALDRIG chancen igen!

   • STOP! Var 16 da jeg endte på sygehuset. Elsker rå kylling. Men her ti år efter, har jeg stadig ikke rørt det. Nåede til at jeg hellere ville herfra end kaste mere galde op og have mere ondt. Mine forældre mobber mig forsat med hvor tosset jeg var. Tør simpelthen ikke igen. Det var ikke de to fileter værd!!! Køb et stykke stort røget bacon i stedet, skær det i tern og spis det! Det er virkeliglækkert og med meget færre risici

 • Man må gerne kunne knalde alle tre fra Suspekt, selvom man er feminist! Der er intet kvindeundertrykkende i deres musik, det er en klar misforståelse 😀

 • Dig der godt kunne knalde de 3 Suspekt-drenge: Jeg er SÅ enig! Kunne også godt nappe dem alle 3… 😍

 • Shit nogle heftige hemmeligheder denne gang 🙈
  Til dig med den utro kæreste som du sørger for tager grimt tøj på i byen… jeg tror ikke tøjet er den afgørende faktor for om han er utro eller ej… desværre 😟
  Iøvrigt vildt nok at tre mænd accepterer at dele een kvinde imellem sig – du må kunne noget 😉

 • Dig med den syge kæreste på ferien.
  I feel you!
  Manden blev syg på vores “bryllupsrejse”. Med ambulance, hospitalsindlæggelse og observation i to dage.
  Jeg føler mig snydt for en ferie og har krævet en ny ferie 😂 xD

 • Åhh det er altså den mest geniale ide ever med disse hemmeligheder. Elsker at læse dem og tænker hver gang “øv, hvorfor er det ikke mig der har fundet på den fantastiske ide” 👍🏻😁

 • Hvordan kan nogen have TRE kærester, når jeg har INGEN????? Så er det sgu da klart, der ikke er nogle singlemænd derude….. Grådig much! 😂😂😂😂😂🙈

 • Dig med suspekt drengene, jeg tager dem også gerne. Jeg ville også sige ja til topgunn in a heart beat, It’s no secret 😀

 • Dig med den syge kæreste, jeg forstår dig, jeg har flere gange været afsted med kæreste der blev syg, også på nytårsaften – så sjovt er roomservice heller ikke 😩

Der er lukket for kommentarer.