Kommentarer (33)

 • Hvem har brug for Netflix, når man har Miriams bloks hemmeligheder? Dig med pastaen i vasken. Jeg kan stikke den. Har to aftener i træk fundet en peanut i tæppet i sofaen. Dem åd jeg da. Og en dag på kontoret fandt jeg et lille stykke pålægschokolade i mit tastatur. Fra samme dags formiddagssnack, en halv rugbrød med pålægschokolade. Den åd jeg også. Mit eneste forsvar er, at jeg arbejder sindssygt meget i øjeblikket, og så øges min appetit altså, og det er da mine egne rester. Som et sultent dyr afsøger jeg området for føde.

 • Arbejder på det gymnasie hvor Peter Madsen gik. Det har også fostret Milena Penkowa, jeg ved fandme ikke hvilke sted det er jeg arbejder!

 • En halv bh størrelse er ingenting. Sådan er det for mange og det er ganske normalt. (Hvis det på nogen måde kan trøste).
  Mit ene bryst var ca halvanden skål større end det andet, så jeg blev til sidst opereret (brystreduktion). Jeg følte mig helt skæv og det både en udfordring med bh’er og med alt muligt andet.

  • Guuud kan man det? Selvfølgelig. Det har jeg aldrig selv tænkt over, må jeg spørge om du selv har betalt for det på en privatklinik eller om det er en af de ting sundhedssystemet betaler for

 • super usmageligt, at den med peter madsen kom med – han har dræbt et menneske på mest bestialsk måde….

  • Hemmelighederne er ikke til kun for at være sjove. De er et indblik ind i mennesker, som vi er på godt og ondt. Jeg frasorterer ikke hemmeligheder, fordi de er usmagelige – i så fald ville der næsten ikke være nogen tilbage. At nogle kvinder tiltrækkes af forfærdelige mænd er et faktum. Og det skal der være plads til som hemmelighed på lige fod med utroskab, tyveri, fordomme og alle andre usmagelige ting.

   • Jeg forventer heller ikke at hemmeligheder er sjove, det er ikke det kritikken går på. Heller ikke at kvinder bliver tiltrukket af forskellige ting. Jeg synes så ikke at tiltrækning af en sadistisk morder er på lige fod med utroskab og tyveri, jeg synes man af respekt for den dræbte bør have så meget situationsfornemmelse ikke at sende denne hemmelighed ud på nettet, ligesom hvis man skrev at man var tiltrukket af mishandling af børn, som jeg synes hører mere til samme boldgade. Jeg er stor fan af alle hemmeligheder og elsker bloggen 🙂 men lige udgivelsen af den var et faux pas i min verden – jeg håber at selv om du ikke er enig er et stor nok menneske til at rumme min holdning 🙂

    • Du synes, at tiltrækning til et menneske, man ikke kender, men blot har en antagelse om, er VÆRRE end utroskab og tyveri? Det kan jeg slet ikke forstå. Man kan ikke kontrollere, hvem man er tiltrukket af. Og at en person føler sig tiltrukket af en skrækkelig mand hænger på ingen måde sammen med ofret i min bog. Det er en helt anden psykologi, der er tale om. Der er ingen hemmeligheder, der off limits, så længe de ikke sviner navngivne personer til. Det er ikke og har aldrig været meningen, at de skal tage hensyn til, hvad der er pænt. Vi har haft hemmeligheder om tiltrækning til både mord og misbrug før. Du må selvfølgelig gerne synes, det er en hemmelighed, der er over stregen, men hvis jeg begynder at censurere i netop dette koncept, så dør det fuldstændig. Hele pointen er, at det er bundærligt – også selvom det for nogen er grænseoverskridende. 🙂

     • Jeg vil gerne prøve at forklare :)ja, jeg synes det at UDGIVE en hemmelighed om at FANTASERE om at være intimt sammen med en mand der er en sadistisk morder uden respekt for andres liv er værre end at lege med tanken om at stjæle eller være utro. Jeg ved godt han ikke er dømt. Men den der er tiltrukket af ham; har netop denne hemmelighed ikke fordi han er begavet og veltalende men også fordi han har begået et et sadistisk mord, derfor hememligheden jf alle de kvinder som fascineres af peter lundin. u skriver at man ikke kan kontrollere hvem man er tiltrukket af og det giver jeg dig 100% ret i, der er sikkert mange forfærdelige, grusomme ting nogle ikke kan kontrollere, men man kan altid kontrollere hvad man vælger at udgive på nettet. Jeg værdsætter ærlighed, men ikke for enhver pris – ikke alt skal siges og det virker i grunden til at du giver mig ret, hvis man læser det indlæg du har skrevet efter hemmelighederne. hav en god påske og glæder mig til at læse de meget gode indlæg der kommer fra dig 🙂

     • Hvis vi talte tanke mod tanke, så var jeg enig. Men vi taler tanke mod handling. Det er ikke tanker om at stjæle eller være utro, det er reelle tyverier og reelt utroskab. Jeg tror desuden, der er tale om det forbudte i fantasien her, på lige fod med det indlæg, jeg skrev om incestfantasier for nyligt. Jeg har ikke et problem med den slags fantasier. De er menneskelige.
      Man kan bestemt kontrollere, hvad man udgiver på internettet, men eftersom hele formålet med hemmelighederne også er at udgive alt det, der ellers er forbudt og ikke må siges, så har jeg absolut ingen kvaler ved at udgive denne hemmelighed.
      Jeg giver dig på sin vis ret i mit nyeste indlæg, men du springer over indlæggets egentlige pointe: Man skal ikke sige noget direkte til folk for enhver pris, og man skal tale ud fra sig selv. Indsenderen gør begge dele.
      Men som sagt, jeg har ret faste regler omkring, hvad der er tilladt som hemmeligheder. Denne bryder ingen af mine regler. Man er selvfølgelig velkommen til at synes, at det burde være anderledes, men jeg har ikke umiddelbart planer om at lave de retningslinjer om.
      Rigtig god påske. 🙂

     • Miriam og Anna, jeres brug af smileys er et studie værd 😀Måske, en mærkelig kommentar, men brug af smileys kan jeg ikke lade være med at lægge mærke til

     • Hahaha, Christiane, jeg kan ikke tale for Anna, men jeg brugte dem vist mest for at forsøge at understrege, at jeg ikke er sur, selvom vi er uenige! 😀

     • Jeg er enig med Miriam, som er min absolute yndlingsblogger og signalerer også at jeg “kommer med fred” i vores diskussion 🙂 🙂 🙂

  • Altså ret beset er han jo ikke dømt for det endnu, så vidt jeg husker, er man uskyldig indtil andet er bevist. På trods af at han ikke ligefrem fremstår videre sympatisk! Eller at hans forklaringer virker sandsynlige, så bor vi trods alt stadig i en retsstat.

   • Helt enig A! Selvom mange af os nok har den samme overbevisning om hvad der er sket på den ubåd så er Peter Madsen uskyldig til det modsatte er bevist.
    Når det så er sagt så er det dybt fascinerende og bekymrende at hans psykotiske personlighed stadig formår at tiltrække kvinder.

    • Jeg mener nu godt, man kunne have overvejet timingen for hemmeligheden. Alt imens retssagen står på og familie, bekendte, venner, osv måske googler info om den og ham, så behøves det måske ikke komme ud lige nu selvom man er anonym…?
     Jeg kender alt til at tænde på “forbudte” mænd (dog i utroskabskategorien), men hvis det havde været en formodet drabsmand og midt under retssagen, havde jeg nok holdt det for mig selvog ventet med udgivelse af hemmelighed af hensyn til timing. Jeg forstår Miriams principper for udgivelse og hvad idéen bag hemmelighederne er og jeg dikterer ikke. Jeg deler blot et andet muligt synspunkt og at ting kan være både og, men timing noget helt tredje og muligvis ligeså relevant.
     Men god weekend til alle 😊

     • Jeg kan ikke “gemme” en hemmelighed. Alle hemmelighedsindlæg er et resultat af indsendelser fra den forgangne uge, ellers bliver det for rodet at holde styr på; jeg har et bagkatalog på mange tusinde hemmeligheder. 😀 Hemmelighederne er billeder (helt bogstaveligt talt PNG-filer), så man kan ikke google indholdet i dem frem.
      Men hemmeligheden er jo også netop relevant, fordi han er det. Det er nu, han er i medierne og dermed mest “forbudt”, hvis vi holder fast i den teori. Og hemmeligheder er derudover et øjebliksbillede, så igen går idéen bag konceptet tabt, hvis jeg begynder at manipulere med, hvad og hvornår folk indsender. 🙂

   • Ja, det tænkte jeg også. Han er jo ikke dømt endnu, omend folk naturligvis kan have en holdning til, om de tror, at han er skyldig eller ej.
    Det må dommeren jo i sidste ende tage stilling til.
    Og så er det jo ikke uhørt, at folk finder visse typer tiltrækkende. Personen, som har skrevet det, har jo netop indsendt det som en anonym hemmelighed. Måske fordi personen skammer sig over det, fordi man kan mærke befolkningens holdning ok skyldsspørgsmålet 🙂
    Anyways, min pointe er: vi har trods alt ytringsfrihed, og Miriam har da ikke gjort noget forkert i at udgive hemmeligheden, ikke i min optik hvertfald..

   • Come on, er helt med på, at en retsstat er noget af det absolut vigtigste at værne om, men de ting han rent faktisk har indrømmet at have gjort (og det er ikke så lidt), er så ekstremt morbide og ækle….

  • Et han er ikke dømt endnu, to jeg kan komme i tanke om mere bestialsk måder at slået menneske ihjel på, selv om der vist er uklarhed om, hvordan Kim W døde,

 • Jeg har seriøst også lavet den med mor og Morten i en meget fuld og liderlig tilstand! 😂
  Jeg kunne kun svagt huske, hvad der stod i den næste dag, men vidste den var slem! Skammede mig simpelthen for meget til at genlæse den, så slettede den ude at kigge. Ude af øje, ude af sind. Eller noget.. 😅

 • Miriam, jeg ELSKER de her indlæg og har sådan ledt efter en måde jeg kan læse dem alle, lige i røven af hinanden. Har du dem liggende i et arkiv? Det ville være en DRØM at bruge en hel feriedag på bare at læse Shhh-indlæg og WTF 😍 Jeg ELSKER dem!!!
  Julie

Der er lukket for kommentarer.