32 forårskjoler

Indlægget indeholder reklame i form af affiliatelinks

Selvfølgelig skal du have en ny kjole (eller tre), det har du faktisk fortjent med det her vinterforår, vi holder os. Og skulle du købe din nye kjole gennem et af nedenstående links (eller også bare klikke dig ind via et af mine links og købe hvadsomhelst derinde), så skylder jeg en krammer, for det er med til at holde bloggen kørende. Man kan altid finde en liste over mine samarbejdende webshops her. Brug den endelig flittigt! 😉

collage-kjoler-boozt

Nummer 1, nummer 2, nummer 3, nummer 4, nummer 5, nummer 6, nummer 7, nummer 8, nummer 9, nummer 10, nummer 11, nummer 12, nummer 13, nummer 14, nummer 15, nummer 16.

Vi lægger som altid ud hos Boozt, fordi de har alt det gode snask. I det hele taget har forårsudvalget begejstret mig så meget, at jeg endte med at køre to collager med lidt flere valgmuligheder i stedet for de sædvanlige tre. Så må jeg nærstudere de negligerede webshops en anden dag. 😀

collage-kjoler-bestseller

Nummer 17, nummer 18, nummer 19, nummer 20, nummer 21, nummer 22, nummer 23, nummer 24, nummer 25, nummer 26, nummer 27, nummer 28, nummer 29, nummer 30, nummer 31, nummer 32.

Anden collage kommer fra Bestsellers webshop, hvor alle deres mærker som Vila, Selected, Vero Moda, Y.A.S., osv er samlet. Jeg ved ikke, om de har fået nye designere, eller hvad der sker, men jeg synes virkelig, de gør det smadderfint for tiden. Og så er priserne som regel noget, hvor de fleste kan være med.

Happy shopping! 😀

Kommentarer (12)

Der er lukket for kommentarer.