Jeg er jo Bridget Jones #324

collage1. Når man er midt i en solid selfiestorm og pludselig noterer sig, at verdens grimmeste lampe har sneget sig med. Projekt voksenbolig har lang vej igen.

2. I fredags skulle jeg ud af døren, og tog derfor min cykelnøgle i hånden og smækkede døren, men da jeg kom ned til min cykel, var nøglen ikke længere i min hånd. Var (naturligvis) tilpas sent på den til, at jeg besluttede mig for at tage det offentlige i stedet for at bruge tid på at finde nøglen, og nu har jeg på fornemmelsen, at universet bare havde min ryg. Det blæste simpelthen en halv pelikan med iskold vind, hvilket jeg oplevede meget lidt af fra min metrovogn.

(3. Nøglen havde jeg bare lagt ned i min taske).

4. Det var i øvrigt også samme dag, jeg gik rundt hele dagen i et par alt for stramme bukser og simpelthen ikke kunne finde ud af, hvordan jeg kunne have taget så meget på på så kort tid. Da jeg kom hjem, viste det sig selvfølgelig, at jeg ved en fejl var kommet til at tage det der par jeans på, der er godt to størrelser for små, men som jeg ikke fik returneret i tide, så nu chiller de bare i mit skab, til jeg en dag får dysenteri og kan passe dem.

5. Officiel undskyldning til alle dem, der også begyndte at tude over den gif, jeg forleden delte på min instastory. Det var også feje hold, men jeg kunne ikke være alene med den! Det er en kat, der ser en video af sin afdøde ejer, og det går lige i hjertet. Den kan ses her, men nu er I advaret!

6. Der er åbnet en GLS pakkeshop to gader væk fra, hvor jeg bor, hvilket ville have været skidegodt, hvis ikke mine pakker før i tiden bare blev leveret til kiosken nede for enden af min vej.

7. I dag gik jeg de to gader væk for at hente en pakke, der viste sig at være over en måned gammel. Jeg hentede den så også for en måned siden, men med et referencenummer per email og havde ikke lige noteret mig pakkesedlen i postkassen. Jeg tømmer den ikke så tit, okay?

8. Min nøgle til huset i Randers er nu sendt med posten til det jyske og de nye ejere. Jeg havde jo ellers sagt, jeg ville tage på et sidste visit, men det passer simpelthen ikke ind i mit skema. Hyl.

9. Havde i øvrigt aldrig nogensinde troet, jeg skulle blive melankolsk over at se mine forældre flytte fra Randers. Jeg brugte stort set alle mine teenageår på at skumle inderligt over, at vi flyttede dertil (og dermed væk fra min Marvin).

10. I forgårs besøgte jeg en veninde og hendes relativt nye baby, og den var så skidesød, at jeg et øjeblik blev en lillebitte smule skruk. Så gik jeg i Fakta på hjemvejen og stod åbenbart lidt for længe og beundrede deres udvalg af påskeæg. I hvert fald var der en fire-fem-årig, der kiggede indigneret op på mig og hvislede: “Flytter du snart din store røv?” Skrukhed pist forsvundet! 😀

Kommentarer (12)

 • Du er absolut ikke den eneste der laver den med at hente “gamle” pakker – som kundeservicemedarbejder hos GLS er det nogle af de henvendelser jeg får rigtigt ofte når PakkeShoppen ikke kan finde pakken 🙂

 • Nej nej nej de små bukser skal ikke gemmes bagerst i skabet… hvor de bare flyder og giver dårlig samvittighed. Hurtigst muligt til genbrug med dem 🙂

  • Jeg har det helt omvendt – jeg bliver meget mere motiveret til en sundere livsstil, når jeg har “motivationstøj” i skabet. 😀

  • For småt tøj skal ikke ud, hvis man gerne vil i det en dag. Så skal man jo bare købe nyt tøj til den tid…

 • Shit et barn! Jeg har så mange spørgsmål! Hvad sagde du? Havde ungen en forælder, der sagde noget og hvis ja, hvad sagde de?! Men mest af alt, så vil bare gerne vide, hvilket påskeæg, du købte?

  • Jeg flyttede mig bare. Der var ingen forældre i sigte, men jeg ville måske også flygte, hvis jeg havde et barn i det humør! 😀 Jeg købte en pose med blandede påskeæg, men de skuffede gevaldigt!

 • Aah, Calypso-lampen fra IKEA. 😀 Det ER vitterligt verdens grimmeste lampe. Min kæreste havde huset plastret fuld af dem, da jeg flyttede ind. Han var heldigvis med på at tage dem ned…

 • ift det med GLS, så kan jeg fortælle at mine asos pakker (ikke alt andet som sendes med GLS) ALTID ender i en pakkepost som ligger 3,3km væk. Yes i googled it! På trods af at alle andre som bor i mit nærområde kan afhente deres asos pakker ved kiosken som ligger 400m fra min hoveddør. Verden er af lave. Så i mine øjne er det helt ok hvis vi alle lige giver GLS lidt sved på panden ved at ville afhente gamle pakker og deslige 😉

Der er lukket for kommentarer.