Jeg er jo Bridget Jones #321

collage

1. For første gang i årevis lykkedes det mig at finde et Kinder-produkt, jeg aldrig har smagt før. Og så kunne jeg ikke lide det! Jeg ved ikke, om jeg er mest skuffet over mig selv eller Kinder.

2. Og apropos skuffet, så har I måske bemærket, at det meste af blogland i onsdags fik tilsendt gratis Ben & Jerry’s? Og det var ikke, fordi jeg ikke fik tilbuddet, men jeg var jo i Barcelona, og det er en anelse svært at hente is på posthuset dagen efter. Men shit, hvor er det tarveligt, når nu jeg – ganske obejektivt set, selvfølgelig – er den blogger her i landet, der besidder mest Ben & Jerry’s-entusiasme. (Det er ok at slå mig for first world problems her).

3. Mit kamera løb tør for strøm lige uden for Game of Thrones-udstillingen, og jeg havde ikke engang medbragt en oplader på rejsen, fordi jeg var overbevist om, at batteriet snildt ville kunne holde til mine billedebehov. Har tydeligvis undervurderet blogger-Miriam på det groveste.

4. På hotelværelset bemærkede jeg i øvrigt, at sæson to af The Good Place var kommet på Netflix, og jeg glædede mig helt dumt til at komme hjem og se den, kun for at konkludere, at det altså kun er spanierne, der har fået den gave.

5. Hvis man befinder sig i et land, hvor man ikke kan sproget, så er det en god idé lige at smage på den portionspakke salt, man åbner ved morgenmadsbordet, før man putter den på sit æg. Det er muligvis sukker. Hårdkogt æg med sukker er ikke lækkert.

6. Det er heller ikke lækkert helt glad og kvæstet at træde ind i sin lejlighed og opdage, at ens kat har efterladt en velkomstgave i form af en solid portion bræk lige inden for døren. Opdage det med sin fod, forstås. Lortedyr.

7. Jeg endte i øvrigt med at købe meget lidt i Barcelona, fordi jeg på dag et købte et par sko, og æsken (som jeg altid insisterer på at beholde) fyldte det meste af min kuffert. Af samme årsag fortæller jeg nu mig selv, at det er totalt okay at udnytte Boozts ekstra 20% off i dag (reklamelink), som om fly, hotel og mad slet ingen penge kostede. Idioti.

8. (Jeg købte dog “I Drink and I Know Things”-t-shirten, fordi alt andet ville have været ubærligt.

9. Mine genboer holdt fest i går. Alt for højt og alt for længe og med virkelig dårlig musik. Og jeg lå i min seng og havde imaginære klagesamtaler med dem, da klokken blev over 3, mens jeg håbede på, at nogle andre ville brokke sig, fordi jeg udmærket godt ved, at jeg er for stor en kujon til at gøre noget ved det.

10. Jeg tjekker stort set aldrig min spammail, og i dag gjorde jeg det helt tilfældigt, fordi jeg vidste, jeg ville modtage en mail fra en ukendt mailadresse. Opdagede i den forbindelse, at SKAT har sendt mig en mail for at gøre opmærksom på, at der er momsfrist om tre dage. Jeg er ikke engang gået i gang med mit momsregnskab. Jeg burde virkelig skrive de her ting ned.

 

Kommentarer (17)

Der er lukket for kommentarer.