Jeg er jo Bridget Jones #319

frank-ny-fastelavn

1. Det er fastelavn, og jeg har endelig taget det kostume i brug, jeg købte med hjem til Frank fra USA. Det er næsten lige så godt som sidste års cowboy-kostume.

2. De første raslere ringede i øvrigt på min dør kl. 9.30. Og i år var jeg faktisk forberedt med småpenge og det hele, men halv ti sover jeg altså endnu.

3. Vinter-OL er startet, og jeg sidder klistret til skærmen, når der er kunstskøjteløb. Jeg aner ikke hvorfor. Jeg ville ikke kunne kende forskel på en lutz, en (et?) loop og en axel, om man så holdt en pistol op til panden af mig.

4. Jeg har også forsøgt mig lidt med skiskydning, men det er svært, fordi min hjerne stadig går i 6. klasse og insisterer på at kalde det “skyskidning”. Høhø.

5. Det er sidste dag med Boozts vinterudsalg i dag med op til 70%, og jeg prøver ihærdigt at ignorere det, for jeg skal til Barcelona om en uge, og der vil jeg hellere lægge mine penge. (reklamelink)

6. Lavede også den massive fejl at besøge Illum forleden, og de har 50% på sindssygt mange designersko – flere af hvilke er på min bucket list og var i min størrelse. Why you do dis?

7. I dag skal jeg, sådan lidt apropos og slet ikke ironisk nok, hente en pakke i min Irma. Den er stor. Postarbejderen er begyndt at se helt opgivende ud, når jeg dukker op, fordi det altid er mig, der skal have de der kæmpepakker, de er nødt til at opbevare ude bagved. (Ikke fordi jeg har et massivt shoppingmisbrug, men fordi jeg foretrækker at købe hele butikken og returnere 97%)

8. I går sad jeg og skumlede i en time, fordi strømmen i min lejlighed var gået. Det viste sig, at der var masser af strøm. Jeg var bare snublet over en ledning og havde hevet stikket ud af kontakten.

9. Jeg har besluttet mig for, at min faste krøllecreme er lige dyr nok, så nu har jeg i stedt 10 middelmådige produkter stående, der ikke dur og samlet ville koste det samme som ét ordentligt produkt.

10. Jeg siger ikke, at jeg har boet på Østerbro for længe, jeg siger bare, at jeg forleden var i Kop & Kande og spørge efter en ‘svampebørste’.

Kommentarer (65)

Der er lukket for kommentarer.