Fastelavns-Frank

collagennnJeg har folk mistænkt for i virkeligheden at få børn, fordi det er virkelig underholdende at klæde små, levende væsner ud, men det er stadig ikke helt socialt acceptabelt, at man gør det med sine kæledyr. Heldigvis er jeg pisseligeglad, for Frank er bedårende som sørøver, og han lader mig sove længe og skal aldrig have skiftet ble. Win-win. 😉

Jeg er i øvrigt ellers helt ude af fastelavnshumlen. Hvad gør man, når der kommer raslende børn? Giver dem slik? Penge? Ignorerer dørklokken, fordi man ikke kan overskue at se flere 9-årige klædt ud som Gulddreng?

Hvis I er på det sidste hold, kan jeg anbefale i stedet at svinge forbi Ellos, hvor der lige nu og frem til d. 28. er fri fragt og koden 355429 giver 300 kroners rabat, når man køber for minimum 900 kroner. (Affiliate-/reklamelink) Det er faktisk en ret heftig rabat. *jydejubel*

Kommentarer (28)

Der er lukket for kommentarer.