Jeg er jo Bridget Jones #270

uni-weight-resized1. Der kom så selvfølgelig en gruppe raslere. Og jeg ignorerede dem med al den dårlige samvittighed, jeg kunne mønstre.

2. Det var ikke engang, fordi jeg ikke havde slik eller penge i huset. Det er bare, som om jeg hellere vil beholde det selv.

3. Apropos, så var jeg til et fastelavnsevent i torsdags, og da der blev sagt: “I skal endelig tage noget slik med hjem”, fik jeg travlt med at fylde tasken.

4. I samme nu kom arrangøren hen til mig og sagde: “Nå, du har også en lille derhjemme?” Hvortil jeg prompte svarede: “Nej nej, det er skam til mig selv!”

5. …Det blev første rigtig pinligt, da det viste sig, hun slet ikke refererede til min slikhamstring, men derimod havde overhørt mig tale om Franks kostume. Og selvfølgelig var gået ud fra, at Frank var et barn… Den var sjov at opklare. 😀

6. Nej, jeg så ikke MGP i går, men ifølge Facebook gik den virkelige konkurrence tilsyneladende på, hvem der kunne skrue højst op for vindmaskinen?

7. Overvejer helt seriøst at investere i sådan en her. (Reklame-/affiliatelink) Jeg tænker, at når man først har sådan en, så vil man helt automatisk begynde at drikke mere champagne, og i øjeblikket er der voldsom mangel på champagne i mit liv.

8. Til gengæld er der virkelig meget rugbrød.

9. I går var jeg på brudekjoleshopping med en veninde, og jeg er nødt til at sige, at det kan godt ske, jeg ikke bliver almindeligt børneskruk, men jeg er eddermame bryllupsskruk. Jeg har allerede valgt mine sko…

10. Er muuuuligvis atter faldet af vægttabsvognen og gør mig nu mere i noget med trøstespisning. Det er bare, som om jeg er bedre i den kategori.

Kommentarer (8)

Der er lukket for kommentarer.