Serieanbefaling: Altered Carbon

maxresdefault

Indrømmet, jeg er kun nået til afsnit fire, men jeg er temmelig hooked, og så må man jo dele. 😉 Den her går især ud til de af jer, der også har en svaghed for dystopisk sci-fi.

Vi befinder et sted ude i fremtiden, hvor kroppen bare er et hylster, som man kan skifte ud for godtbefindende. Hvis man har råd. Takeshi Kovacs vågner op i en krop, han ikke kender, efter at have været i fremtidens svar på et fængsel i, well, jævnt lang tid. Han er blevet “købt fri” på den betingelse, at han kan opklare et mord. Hvis han altså tager imod tilbuddet. Han er ikke meget glad for at være ude i verden igen.

Nærmere detaljer om handlingen vil jeg ikke afsløre, men jeg er vild med det hele. Skuespillet, historien og konceptet. Selv de ofte svære special effects gør det fremragende. Det er virkelig gennemført og meget fængslende tv. Der er kun én sæson indtil videre og kun 10 afsnit i den sæson, men indtil videre er jeg altså svært imponeret.

Altered Carbon kan findes på Netflix.

Kommentarer (8)

Der er lukket for kommentarer.