Kommentarer (29)

 • Jeg har nærmest oplevet den modsatte af det med kontaktlinserne til lægeerklæringen: min læge bad mig læse op fra tavlen, og hun var fint tilfreds med min præstation, indtil jeg selv måtte påpege at nu havde jeg jo også mine kontaktlinser i…

 • Den med synsprøven i forbindelse med kørekort prøvede jeg også, her var det bare med -9 på begge øjne (som er helt muldvarp). Og der var ingen steder jeg kunne opbevare mine linser, så jeg måtte gå hjem uden at kunne se noget som helst.

  • Haha, jeg har oplevet det samme! Jeg skulle endda på arbejde bagefter. Det gav lidt udfordringer 😉

 • Forstår ikke at min historie ikke er kommet med… Den var virkelig sjov… Men så igen – kan ikke engang huske hvilken historie jeg indsendte, så den har nok ikke være SÅ sjov igen….

 • Blev indlagt med mistanke om en blodprop i lungen, skulle så i røntgen, da det ikke var en blodprop, så da jeg skulle tilbage siger hun så, vi spørger lige din far om han kan hjælpe os ind med sengen. (manden hun troede var min far var min kæreste med fuldskæg, hun troede jeg var 16 var på det tidspunkt 22…) fml.. Der er kommet mange gode grin ud af det efterfølgende 😂

 • Min læge bad mig også tage kontaktlinserne ud. Jeg sagde til han at jeg ikke turde køre med mig selv hvis jeg ikke havde dem på.
  Det var nok til at han droppede synsprøve

 • Den med navlestrengen <3 Den minder mig om min kæreste da jeg var godt i gang med at føde vores første barn spurgte mig, hvornår babyer egentlig får øjne? Han troede det var ligesom kattekillinger som har lukkede øjne i den første tid. Meget sødt. Ikke så kløgtigt 🙂

 • Det nye emne skal helt klart være pinlige/akavede/morsomme historier i sammenhæng med stoppede toiletter!

Der er lukket for kommentarer.