Jeg er jo Bridget Jones #316

img_2434

1. Har gået hele ugen og været bitter over, at jeg glemte min mood ring til 90’er-festen i sidste uge. Ja, jeg burde få noget andet at gå op i.

2. Også typen, der et kort øjeblik gik i panik, fordi jeg glemte at tage mine nøgler med mig, da jeg forlod lejligheden. Jeg var gået ud på altanen for at smide en pose i affaldsskakten.

3. Forleden drømte jeg, at Frank brugte det kradsebræt, han fik i julegave, i stedet for min sofa. Jeg blev simpelthen så glad, at jeg roste og roste og roste ham. Og så vågnede jeg.

4. …Ved at han hvæssede kløer i min sofa. Møgdyr.

5. Jeg syntes selv, jeg havde fået en eddergod idé til et Instagram-billede, men det viser sig, at folk synes, det er åndssvagt, at man lægger sig ned på gulvet for sådan noget. Det er det nok også. Bare arme i frostgrader, stille sig op på en stol til madbilleder og at posere midt på en fyldt københavnergade er til gengæld cool. 😀 #fleregulvbillederpåinsta

6. Jeg kom ved en fejl til at swipe den forkerte vej til en meget, meget sød mand, som helt tydeligt var skabt til mig. Han havde givet mig et superlike og var iført en ugly Christmas sweater på et af sine billeder. Jeg har været i sorg lige siden.

7. Til gengæld blev jeg senere (af en anden mand!) mødt med indgangsreplikken “Jeg vil gerne spørge dig, om jeg må få lov til at slikke dit røvhul.” Og pludselig savnede jeg utroligt meget de mænd, der bare lægger ud med “hej”.

8. Browser man de forkerte sider, når hovedartiklen lyder “Khloé Kardashian Explains Why Her Hair Has Been Getting Curlier Throughout Her Pregnancy”? Internettets Paradise Hotel.

9. Jeg er gået ind i 2018 med en fuldstændig ubærlig lyst til pandekager. Hver dag. Hele tiden. Og nej, jeg er ikke gravid.

10. Det er ikke altid, jeg synes, reklamer på sociale medier rammer plet. Og så nogle gange… (Se billede) Kæft, det er dumt! 😀

Kommentarer (17)

Der er lukket for kommentarer.