Udsalgsfavoritter (+ rabatter på rabatter-kode!)

Reklame – indlægget er smækfuld af affiliatelinks

Hermed mit bud på nogle af de allerbedste ting, der foregår ude i udsalgsland lige nu. Som altid er alle links affiliatelinks, hvilket betyder, at klikker man sig ind og køber noget (eller i collage to bare klikker sig ind), tjener jeg en lille smule i provision til husleje og den slags. Man skal ikke partout købe noget af det viste, det eneste, der betyder noget, er, at I kommer ovre fra mig. Er man ikke til nogle af mine valgte webshops, men vil gerne bakke op om bloggen, kan man altid finde en liste med affiliatelinks til mine samarbejdende webshops under fanen “Støt bloggen“. Kæmpe tak til de af jer, der bruger mine links. Det koster ikke en krone, men det hjælper mig enormt meget!

collage-udsalg-booztNummer 1, nummer 2, nummer 3, nummer 4, nummer 5, nummer 6, nummer 7, nummer 8, nummer 9.

Vi lægger ud hos Boozt, fordi det gør vi altid. De har så rare ting. Bonusinfo: Jeg var nødt til at starte totalt forfra med den her collage, fordi jeg i første omgang ved et tilfælde stort set udelukkende havde valgt ting fra Samsøe Samsøe. Med andre ord er jeg virkelig pjattet med lige netop deres udsalgsudvalg, så tag evt et kig på det her. Ellers kan hele Boozts som altid temmelig omstændige udsalg findes her.

collage-udsalg-bubbleroomNummer 10, nummer 11, nummer 12, nummer 13, nummer 14, nummer 15, nummer 16, nummer 17, nummer 18.

Collage nummer to indeholder ting fra Bubbleroom, der især er god til pæne ting på budget, hvis man har øje for lige at se bag den partygirl-styling, man af en eller anden grund har valgt at køre med. Men de har altså også masser af de mærker, vi kender og elsker, som fx Vero Moda, Soaked in Luxury og ja, Samsøe & Samsøe. Hele deres udsalg kan findes her.

collage-udsalg-ellosNummer 19, nummer 20, nummer 21, nummer 22, nummer 23, nummer 24, nummer 25, nummer 26, nummer 27.

Vi runder af hos Ellos, og det gør vi både, fordi jeg er ret vild med deres udvalg og så fordi du med koden 375704 til 15/1 kan få ekstra 30%(!) off hele deres udsalg. Og ja, det gælder også fodtøj, plussize, herretøj, bolig og hvad de ellers har af gode ting. Du finder hele udvalget her.

Kommentarer (4)

 • Dejligt indlæg! Vil bare give heads up på at på Samsøes egen hjemmeside er der 50 % på alt udsalg – og der er meget og jeg et ogsåhelt vild med det.

 • Jeg er fan af indlægget.
  Men nøjes med at kigge.
  Er jeg den eneste der stadig synes tingene er lidt pebret? Og kedeligt i farverne? ^_^

  • Lige knap halvdelen af tingene koster under 250 kroner, så jeg synes bestemt, der er noget for enhver pengepung. 🙂 Hvad angår farverne, så er det jo en smagssag, og som skrevet indeholder indlægget mine favoritter. Så det er sgu nok min stil, der er kedelig så! 😀

 • SÅ fine ting!
  Er dog nødt til at påpege, at ordet ‘omstændig(t)’ ikke er et godkendt ord. Det er ‘omstændelig’ til gengæld. Det er en MEGET udbredt fejl, men jeg tænkte, at du måske gerne ville vide det. 🙂

Der er lukket for kommentarer.