Kommentarer (13)

 • Til dig med hæmoriden … vær sød at tage til læge! En i min familie ignorerede sådan en ret længe, og da det til sidst gjorde så ondt at han hverken kunne sidde ned eller ligge på ryggen, og ind imellem blødte igennem, var det en længere og bøvlet sag, med gentagne operationer at få det ordnet!

 • Jeg mødte også engang en mand der foretrak pelsede misser. Og han var slet ikke typen på det?! Han var smuk, stilet, veltrænet og hele baduljen! Det år var det hvor jeg havde det mest afslappede forhold til min tissekone 🙂 Nu er jeg gift med en barberings-nazi, men jeg har bibeholdt et relativt afslappet forhold til behåring.

 • Til dig med sugardaddy’en: Gud ske lov for dig! Hellere lege at du er hans datter (selvom det sgu er pænt creepy), med dit samtykke end at han rent faktisk gør noget med sin virkelig datter. Hatten af for dig! Du fortjener hver en øre!

 • Den skrabelyd er FORFÆRDELIG – enten må man holde ud af ens øre bløder, eller så er det bare lige på, med høje knæløftninger trods tissetrang… eller, hvis man kan nå det, så skal man så meget tage sine futter af. Brrrh!

  – A

 • Min mand er også mere til hår på missen! Han siger det for ham er forskellen på en pige og en kvinde. 🙂

 • Til dig med Hæmoriden. Først en vits. Før eller siden får alle røvhuller én. Ha ha. Den vits faldt prompte fra min læge, da jeg engang fik én. Creme og stikpiller hjælper sommetider ikke. Prøv at få den fjernet kirurgisk, det gøres ambulant, du bliver ikke syet, men det heler hurtigt. Nogle læger sætter også en elastik på, så falder den af af sig selv, det drejer sig selvfølgelig kun om ydre hæmorider. Du skal tage til lægen, for du kan også have nogle oppe i tarmen. Det skal tjekkes. I øvrigt kan grov kost, meget vandintagelsr, mere motion og at stå op ved skrivebordet frem for at sidde ned afhjælpe, at du får dem igen. I øvrigt hjælper det på hævelsen og evt. kløe at bruse dig med koldt vand. Endnu en vits. Du skal virkelig være kold i røven. Jeg har kun haft den ene den ene gang, og kan anbefale et kirurgisk snip snip.

  • Jeg har også fået fjernet en hæmoride kirurgisk. Da jeg sagde til hæmoridelægen, at jeg håbede på aldrig at se ham igen (altså få fjernet endnu en hæmoride), gav han mig følgende råd med på vejen: du må ALDRIG presse!! Det kan godt være, at det føles som om, at alt ikke er kommet med ud, men hvis det ikke kommer af sig selv, må du vente til senere. Så hvis du vil undgå hæmorider i fremtiden, skal du lade din tarm styre, hvornår du går på toilettet og ikke forcere noget 💩

 • Dig der er begyndt at date igen – er helt enig! HVORFOR tror mænd vi gider blive kaldt sveske i første besked?! Jeg tænker ‘fuckboy’ hver gang jeg får sådan en besked 😄

 • Min mand blev meget gnaven, da jeg engang overvejede at barbere mig dernede. Jeg troede, han bare accepterede min dovenskab – åbenbart foretrak han den pelsede mis 😉

 • Pendler I hear you!!! Jeg blev mest frustreret, når jeg overhørte DSB medarbejderne give de andre togpassagerer forkerte information – pendlere bliver virkelig eksperter på deres “rute” (og intolerante) 😂

Der er lukket for kommentarer.