Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Comments (17)

 • Åh, dig med frieriet. Se at komme ud af det i en fart! Det er OKAY at ombestemme/‘ombestemme’ sig.

  Dig med moren og ingen kæreste. Hun lyder godt nok sød, hende din mor! ♥️

 • Lidt off topic og så alligevel ikke; er jeg mon den eneste, der finder de skiftende (og især de lidt snørklede) skrifttyper irriterende? Det forstyrrer mit fokus og jeg er lidt i tvivl om formålet.

  • Det er for at tydeliggøre, at der er forskellige afsendere til de forskellige indsendelser og ligeledes forskelligt indhold/tone fra hemmelighed til hemmelighed. Du er helt sikkert ikke den eneste, der synes, det er irriterende, men det har været en del af konceptet siden starten, og jeg tænker ikke umiddelbart at lave det om. 😀

 • Nej nej nej… dig med frieriet… få det sagt. Jo hurtigere jo bedre ! Men shit hvor er det også dårlig stil at fri foran andre – især børn!!! For mig signalerer det magttrip – Det gør det jo næsten umuligt at sige nej – eller udbede sig betænkningstid…

 • Til hende, hvis mor tror hun er lesbisk: Vi er i samme båd!

  Min far har endda givet mig en lang tale om, at hvis jeg nu ikke var så kræsen og “begyndte at se på muligheder jeg aldrig havde overvejet eller prøvet før…”

  Suk.

 • Mht frieriet: Jeg har engang været til en konfirmation, hvor konfirmandindens mor blev friet til af sin nye kæreste. Foran hele selskabet, dvs. børn, eksmanden og hele eksmandens familie.
  Stakkels konfirmand. Hun troede det skulle være hendes dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.