USA Bucket List – Resultaterne

collageonjDet er tid til at kigge på resultaterne af den bucket list, jeg lavede sammen med Karoline, inden jeg tog af sted. Jeg har faktisk klaret mig tæt på elendigt, men det er, hvad der kan ske. Realiteten er ofte noget anderledes end ens forestilling af, hvordan det vil være. 😀

1) Knald en amerikaner

Nope. Da det kom til stykket, havde jeg slet ikke lysten eller overskuddet til at kaste mig ud i det der med mænd derovre. Det er pissefedt at rejse alene, men det tager også enormt meget mental energi, så jeg tilbragte de fleste af mine aftener med at at lade op til den følgende dag. Stille og roligt. Og jeg er meget tilfreds med den beslutning. Måske næste gang. 😉

2)  Gå alene ind på en bar og bestil en drink

Tjek! Det var slet ikke farligt. Så længe man sidder ved baren, er der masser af smalltalk og ting at kigge på.

3) Køb noget til over 2.000 kroner

Desværre. Jeg skulle have skudt den her af en af de første dage, for da jeg på sidstedagen endelig fandt noget, jeg virkelig gerne ville have (en flaskegrøn Burberry-taske med frynser), havde jeg ingen idé om, hvor mange penge i mit budget, jeg havde tilbage, men jeg følte mig under alle omstændigheder ret fattig. Jeg var lige ved at købe en Marc Jacobs Classic Q Baby Groovee som plaster på såret, fordi jeg fandt den i TJ Maxx til nærmest ingen penge, men jeg elskede den ikke rigtigt, så jeg spurgte Instagram. Instagram hadede den, og så var det så let. 😀

4) Prøv minimum 10 nye Ben & Jerry’s varianter

Tjek! Der kommer et uddybende anmeldelsesindlæg på et tidspunkt.

5) Vær iført udklædning på Halloween

Tjek! Eller, jeg investerede i en enhjørninghårbøjle, som jeg lige præcis havde mod til at gå rundt med. Det var en sjov dag, for nogle mennesker gik all in med kostumer selv i supermarkedet, og andre var skideligeglade. Jeg spiste ude den aften og sad ved siden af et par, der bare ventede på, at tiden ville gå, så de kunne komme hjem igen uden risiko for at løbe ind i trick or treatere.

6) Tag på en Tinder-date

Se punkt et. Jeg swipede dog lidt af ren nysgerrighed, og jeg ved ikke, om det er nyt kød-faktoren, men jeg kan afsløre, at de amerikanske mænd er virkelig gavmilde med superliket.

7) Find, køb og spis det mærkeligste (læs: mest amerikanske) slik muligt

Hot Tamales endte med at tage den her. Det er lidt ligesom jellybeans med kanelsmag. De smagte forfærdeligt. Generelt var der mange ting, jeg købte, som jeg ikke spiste op, fordi de ikke var kalorierne værd. Med der var kun to ting, jeg decideret var nødt til at spytte ud, fordi de var så ulækre. Den ene var en twinkie, hvis koncept er ret solidt, men smagen var virkelig syntetisk og helt, helt forkert. Den besudlede kagens gode navn og rygte! Ydr. Den anden var en snowball, som så så vidunderligt fluffy og lyserød ud, at jeg glædede mig som et lille barn til at sætte tænderne i den. Det skulle jeg ikke have gjort. Det der hvide lag rundt om chokoladekagen skulle forestille at være marshmallow, men havde den klammeste konsistens, jeg længe har været udsat for. Som hvis nogen puttede lidt for meget husblas i noget, der aldrig skulle have været husblas i. Jeg nåede ikke engang ind til cremen i midten…

8) Køb en grim Harvard-souvenir

Tjek! Ville virkelig gerne have haft en snowglobe, men de var både meget store og meget tunge, så jeg endte med en magnet.

9) Spis klam fast food til morgenmad i hvert fald én dag

Dobbelt tjek! Burger udgør en glimrende start på dagen!

10) Tag en selfie med en republikaner

Jeg er faktisk mest ærgerlig over den her, men New England er et ret pænt og rart område. Og selvom de sætter ‘stem på XX’-skilte i deres have, så opstod der ikke lige en naturlig mulighed for at spørge nogen, om de var republikaner, og om de i så fald ikke ville tage et billede med mig? Jeg stødte kun ind i én entusiastisk Trump-fan på hele turen. Han lå foran mig i en kø i omkring 20 minutter, havde Trump-bumperstickers på sin massive truck og kørte som en idiot. Så kan man så læse det i det, man vil. 😀

Kommentarer (8)

Der er lukket for kommentarer.