Kommentarer (20)

 • Dig der har skubbet hårdt til din kærestes datter: håber du opsøger noget hjælp – også for din egen skyld 🙁

  Vdr. hvordan natbindet skal vende, så kommer det vel an på om man sover på ryggen eller maven.

 • Haha det er så skønt at følge med her:) Jeg forsøger at oversætte nogle af historierne til spansk til min mand, som også synes de er sjove – hvis jeg altså kan finde ud af at forklare ham historien 😀

 • Ulala en uge. Dig med vreden kontakt evt ppr (byens pæd psyk rådgivning) hvis det kun optræder i relation til barnet ellers … find anden måde at få det bearbejdet/tæmmet på inden du får dine egne børn. Ingen. kan drive dig til vanvid som egen yngel og SÅ er det bare med at have tæmmet de indre dæmoner (ikke at forklejme det ikke ikke er ok for din steddatter- vil bare sige det bliver kun værre….så på med arbejdshandsken)
  Og du rige dame… skriv mere her anonymt i kommenterfeltet! Det er vældigt interessant at høre mere om 🙂 Spill the beans, please <3

  • PPR kan desværre ikke hjælpe i dette tilfælde – de rådgiver kun i forbindelse med et barns skolerelaterede problematikker, og eftersom det ikke er barnet der har et problem her, vil det nok ikke være meget de kan stille op.
   Men prøv evt alligevel at ringe til dem, hvis du ikke ved, hvor du ellers skal henvende dig – PPR kan om ikke andet fortælle dig, hvem du så kan kontakte 🙂
   Nu ved jeg selvfølgelig ikke hvilke tilbud din kommune har, men mit umiddelbare gæt vil dog være, at det er noget, du bliver bedt om selv at skulle kontakte en privatpraktiserende psykolog om.

 • Til K ang. Natbind, det bredeste skal være bagerst, det er der blodet ‘løber’ ned når man ligger på ryggen. 😊

  • Jeg vender dem med den lange side foran, fordi jeg altid ligger på maven. Så det kommer vel an på, hvilken vej blodet vil løbe 🙂

  • Nadia, jeg har slettet din kommentar, da kritik af enkelte hemmeligheder ikke er tilladt. Det er ikke meningen, at hemmelighederne kun skal være sjove. Det er meningen, de skal reflektere det hele menneske, og derfor er der ind imellem hemmeligheder, der er seriøse, ubehagelige og skræmmende. Fordi der er masser af folk, der har netop den slags hemmeligheder.

Der er lukket for kommentarer.