Jeg er jo Bridget Jones #306

img_14271. Jeg er hjemme hos Frank igen. Han kan ikke helt beslutte sig for, om han er glad for at have mig hjemme eller vred, fordi jeg forlod ham, så han holder sig konsekvent 30 cm fra mig. Ikke længere væk, men hellere ikke tættere på.

2. Han virker i øvrigt til at være helt frisk og glad, og fordi min mor havde fået besked på at fede ham op, mens jeg har været væk, er han nu vant til fri adgang til vådfoder og bliver aldeles fornærmet, når jeg henviser ham til det tørre af slagsen.

3. Min krop er jo overordnet ikke verdens mest velfungerende, så efter at have været på farten i 16 dage er den nu kollapset med et brag. Jeg tror, jeg har omkring 45 i feber.

4. Jeg savner Dylan. Man bliver altså skrækkeligt forvænt af at have en bil til rådighed. Min sidste aften i Cape Cod gik jeg i én butik og besluttede mig derefter for at køre hen over parkeringspladsen for at gå i en anden butik. Der var måske 100 meter. Men det er også meget langt at gå, ikke?

5. Manager på mit sidste hotel: “Oh, so you had very nice weather the first few days?”
Mig: “Yeah, it was too hot to wear pantyhose so I had to shave my legs. I thought I was done doing that until spring!”
TMI, Miriam, TMI.

6. På mit første fly hjem sad jeg ved siden af en amerikaner, der trak vejret højere end noget andet menneske, jeg nogensinde har mødt. Ikke engang mine høretelefoner kunne overdøve ham, så jeg fik ingen søvn overhovedet.

7. Af samme årsag (og nok også lidt grundet punkt to) har jeg sovet 12½ time i nat.

8. Hvis man på sin instastory tilbyder færinge at tage Bingo-kugler med hjem til dem fra Reykjavik, vil rundt regnet 50 mennesker antage, at man tror, Reykjavik ligger på Færøerne.

9. …Og endnu flere færinge vil faktisk virkelig gerne have nogle Bingo-kugler, men desværre er de toldfri butikker lukket klokken fem om morgenen. Pis ogs’. Jeg ville ellers også gerne have haft en pose.

10. Nogen skal komme og tage sig af min indbakke. Den er svært negligeret, men jeg vil væsentligt hellere forsøge at spise min konstante kvalme væk med hjembragte amerikanersnacks. Højt at flyve, dybt at falde.

Kommentarer (28)

Der er lukket for kommentarer.